Mima32 daj pricekaj betu,nemoj se odmah razocarat. Saljem vibrice da beta bude uspjesna...
Printable View
Mima32 daj pricekaj betu,nemoj se odmah razocarat. Saljem vibrice da beta bude uspjesna...
Hvala cure. A vidila sam na otpusnom posmu da pise IVF ICSI, a u tom slucaju navodno beta malo sporije raste. Eto trazim ja jos malo nade za sebe :)
Joj danas sam malo zabrinuta molim vas za pomoc 9dnt imam smedjakstu krv sa mjesavinom utrica,dali itko ima kakva iskustva i znaci li to da nema nista...usput sutra trebam dobiti vjesticu!!
ne bi da te obeshrabrim, ali meni je prošli put to bilo početak menstruacije...vibram iz sveg srca da je kod tebe nešto drugo, npr.kasna implantacija ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajoj ma toga se i ja bojim...al bolje da je i to nego da je vanmaternicna...e to bi mi bilo tesko,a sutra cu raditi test pa cemo vidjeti sto ce biti!?!?!
Mssnoopy ja ti isto moram reći da je meni takav početak menstruacije...mislim da ćeš sutra znati (kažeš da trebaš dobiti), ako ti ne procuri zapravo onda ima nade...ALI isto tako Crvenkapica je imala par dana to neko smeđe brljavljenje pa je ipak ostala trudna!!!
da ne preostaje mi drugo nego cekanje...a cekala sam sve ove dane mogu jos do sutra :((
Mssnoopy držim :fige: da ipak nije menga, nada umire zadnja :-|
sara 10 hvala na podrsci...a citam forume vec satima i cak sam negdje nasla link da pise da je to od utrica ako je smede tamne boje pa sam se malo utjesila..i oped sam pocela osjecati blago bockanje u d jajniku...
Mssnoopy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliki plusić danas!!!!!!!!!!!!!
Evo ja sam jutros u 4.30 radila jos jedan test i odma se + pokazao onaj intim plus. Sad cekam rezultate bete od subote sto sam krv vadila,tad je bio 9dnt. Jer subotom ne rade analizu.Rezultat bi trebao bit oko 10 sati. Nikako docekat. I ako je bete pozitivna sutra cu u petrovoj opet vadit betu. Sutra ce bit 12dnt. Jel znate mozda od kad do kad se vadi beta u petrovoj? I jeli ti petrova 13?
Cure moje koje god cekate + i veliku betu saljem puno vibrica....
Lijepi pozdrav svima,kavica je kuhana :coffee::preskaceuze:
Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ za današnje bete,ultrazvuke,testiče,punkcije i transfere! :love:
Dobro jutro svima!
Corina ~~~~~~~~~~~~ za transfer!
ANGEL26 od tih tvojih silnih plusića, mora ispast dobro sve :yes:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu danas, javi nam kad saznaš!!!!
Daj luda sam vise....jedva cekam da vidim sta ce bit s betom...
Sara10 zelim ti da ti ovaj postupak uspije od srca...
angel bit ce to lipa beta :-D
Znaci moja beta od subote jeeeeee 118.6 i to je bio 9dnt
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu vjerovat
Angel, super!!!
Znači danas je 200 i kusur :-D
ANGEL_26, :-D Jako lijepo,čestitam!
Angel, sada pravo da čestitam, ono oficijelno, od srca...želim da ti bude trudnoća mirna i dosadna, i da za 8,5 mjeseci doživiš najljepši susret za svojom bebačom.
Čestitam svim novim plusićima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oni koji čekaju plusiće da ih dočekaju, a ostalima puno lijepih folikula, uspješne punkcije i lijepe js i veliki tulumi u labu sa prekrasnim embrijima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ One koje čekaju postupke da se što bolje odmore i da vam što brže dođe vaš mjesec~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo ja iznenada u prirodnom IVF 8-)
Bubekica,jesi dobila nalaz? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Hvala vam svima ali ja jos nemogu vjerovat da se to meni dogada
Zelim svima ovakvu radost i saljem trudnicke prasine ************************************************** ******
Angel_26 čestitam!!!
Angel cestitam!!!!!
Zuzy, nula je potvrdjena. Planiramo opet ici u rujnu, rekao je dr da dodjem u kolovozu, da vidimo kakvo je stanje, ovaj put bi pokusao bez kontracepcije prije.
Čestitke od srca!!!:-D:-D:-D
Neznam gdje ste nalazile snage do svog +, svaka čast svima i prekrasno je vidjet kako ste podrška jedna drugoj!!!
Svima želim uspjeh što prije!
Meni je već 4-ta godina iščekivanja, pomalo sam već umorna... danas 7dpt i ne osjećam baš ništa!:-(
ANGEL čestitam ti od srca :-D
a svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trudnićke prašine od mene :mama:
Super Angel!!!! Ja slavim, seka mi je prije sat vremena rodila sina!!!!! Moj prvi nećak!!!!!! Presretna sam!!!!
Bubekica bas mi je zao i nadam se da ce ti sljedeci postupak bit uspjesan. Saljem ti ogroman zagrljaj
Angel_26 čestitam!!! :-D
angel 26 cestitam...
Bubekice, baš mi je žao :love2:
Angel, čestitam!
bubekice ne znam kaj reči,znaš i sama da mi je žao,ali vibram onda za rujan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love2:
angel čestitam! :-D