Anci,
hvala ti puno puno za link.
Printable View
Anci,
hvala ti puno puno za link.
Anci, nego kako da ćeš uspjeti!!!!!!
Ginger bravooooooo!!!!
Potpisujem Zhang: volim papati i pila sam mineralnu (nas dvi popile negdje 1,6l) :-P
Zhang, da da, zaspala na tatamicama ko klada!!!!
Večeras revanš za sinoćnje spavanje:
1. legs od onog novog s bodyrocka - je kao 12min - ajmeeeeeeeee
2. upper + core u vlastitoj izvedbi: 10 TRX atomic PU + 15/15 TRX power pull + 5 semi assisted chin up + 10 TRX triceps extensions (ovo sam probala na nogama i skoro mi doletio pull up bar u leđa pa prešla na koljena) + 10 TRX saw grinders + 10 TRX reverse plank swing (ovo ne znam kako se zove pa sam ga tako prozvala - Skulirana to ti je ona prva vježba kod one ruskinje - zapravo nije teška kako se čini kad se "zaswingaš" ;) )
3. S&S - ovo je bila čista glupost za kraj. Nikad više TGU ne ide nakraju - recept za propast :škartoc:
Betty čujemo se sutra za dogovor, Magriz također. Anci? Jesi na poslu sutra?
I ja sam na poslu sutra :D
Cure, drago mi je da ste se zabavile na cugi!
Anci, jesu vala lool. Sto nisi napravila, planirani pejs ili sve cetiri 800-tke? Ako je tako tesko, uspori, nemoj ici do maksimuma, nego zeru brze nego sto bi trcala svojim uobicajenim tempom. Bit je u izmjeni intervala, hodanje-trcanje ili jogging-trcanje, pejs nije toliko bitan, po njemu ces se ravnati kad steknes formu i u tom tipu treninga.
Veceras cardio shred 11, uspjela sam je pratiti, ali me boli lijeva ruka (inace slsbija) kod one arm swingova, radim nesto krivo?
Potpis na zhang :) Trebala sam veceras trcati, ali sutra imam neku festu na poslu i tortu, pa sam prebacila trcanje za sutra, ipak njime najlakse potrosim uneseni junk i uh :D
Danas c3, i moram priznati da me poceo bas zivcirati. Kako su kratki intervali ima milijun vjezbi u svakom krugu pa nikako docekati kraj!
Anci samo se ti oporavi pa u nove pobjede.
Ginger bravo za svih 40 min, bas mi je zao malene, kod vas se vec dugo te bolestine vuku...
Vikki, napravila sam 3 :lool: sa slabijim pejsom i onda sam samo otrcala do doma laganim trmpom jer sam bila slomljena :lool:
No i ove tri dionice nisu bile pejsom kako si mi rekla vec sporije.
Ali ne dam se :mazga:
Cure, jel zna netko jel ima adidas, nike tenisica broj 42? Bila sam samo u intersportu i imaju do 41.
I prijavak, prvo nisam htjela nista jutros vjezbati, no ipak sam odlucila malo swinga za razbudjivanje: s&s zagrijavanje s 12 i 5 min swinga- ukupno 100 komada.
Edit: nisam ni gledala sto je zuzi stavljala ovaj tjedan. Ne pise sasa pa nista ne znam :D
U svakom slucaju, veselim se poslasticama ;)
Nike ima sigurno 42. Ja sam svoje na asosu uzela i sigurno ima vecih brojeva od 40.
Bravo anci za trcanje :klap:
Vikki, danci :klap:
Ginger bravo za kilu manje :klap:
posao me preuzeo u utorak i cetvrtak, a u pon sam usmeno prilozila ispriku. dakle ovaj tjedan nula minuta vjezbanja.
adidasice sam imala 41,5 a nike 42,5. tako da ima
sinoc sam zaspala pa presjocila trcanje. zato cu danas fartlek
jutros S&S. Sve mi je bilo teško......
Btw. da vas pitam: tko sve ima problema sa grčevima? Znam da ih je Palči imala... ja sam sinoć skoro spalila! Popila sam 3x dozu magnezija koju inače pijem (kronično mi fali) + 0,5l Donata (koji mi je mjerilo da li mi fali magnezija ili ne jer mi ovisno o tome mijenja okus) i tek su se tada grčevi smirili. Koma, čas jedna, čas druga noga.....
ja imam problema sa grcevima ali samo povremeno pa nisam bas od neke pomoci
samo da prijavim da sam sinoć radila wo5, i da isto jako volim jest, evo kolegici je rođendan upravo je izvukla pršut i riblju paštetu :rock:
anci mala ti vec ima toliku nogu :-o a ja mislila da je mojoj velika noga :lool:
jutros zwow59, mozda bude trcanje predvecer, zelim godisnji maksimalno iskoristit :mrgreen:
betty javi se...
Ja imam grceve u listovima. Ne znam sto da radim u vezi toga.
Pijem magnezij klorid, a ako povecam dozu odma trcim na wc..
.. Danas i sutra zadnji dan level 2.. Sve me strah trojke.
Toliko sam nabrijana kad jurim na trening da me zadnji put zaustavila policija. Išla sam prebrzo, nisam bila svezana, i k tomu nisam imala sa sobom ni novčanik, ni jedan jedini dokument :škartoc:
Ne pitajte šta je dalje bilo!
Bila mi je frka na poslu pa se nisam stizala javiti, ali sad je malo minulo pa se opet vraćam dobrim starim navikama. Jedva čekam današnji callanetics.
evo me! iz dežurstva. otrčala sam 13.5 km. pace 5.27. jako mi je bilo teško, ali mislim zato što sam neispavana skroz. radila sam prekjučer onaj trening od ponedjeljka što ga je i betty radila. nije sav težak, ali ona vježba reverse squatsx2jump squatsx2 je odvratna. užasno pali kvadricepse.
betty uzmi moje lješnjake!
i ne mogu vjerovat da ste pile mineralnu!
nismo sasa nismo, samo je svaka otkrila svoj porok.
ja za smedjim, betty za crvenim, Cubana za zutim, ivana za mirisnim, a ove dvije nabrijane zele biti prozirne, magriz ne mogu se sjetiti njene boje.
tvoji ljesnjaci su se razgrabili, kao na placu jako trazena roba. evo sramim se i ja sam na jednom vrecicom pocela vristati neeeeeeeeee to cu jaaaaaaaaaaaaaa, ne diraaaaaaaaaaaaaaaj.
Angie polako. nije trening zec da ce utec.
Sasa, sad sam tvoje ljednjake pokupila! I necu ih pojest jer imam i svojih! I super da si se javila, vec sam mislila da si ostala u becu.
Meni danas dan godisnjeg i totalna ludnica, tovarila sam kauc u kamion, potpisivala novi ugovor o radu i tek sam sad doma dosla
Juj divno! Jesi ih i platila LOOOL? Danci posaljes mi na pp podatke da ti uplatim? Hvala vam objema. Spajka nista te ne kuzim s ovim porocima, osim sto mislim da betty voli crveno vino?
Vikki, a i magriz i anci... I druge trkacice. Danas me poslije deset km poceo boliti trbuh. Kao kad imam periodu :summer:, ali je nemam. I kad sam otrcala toh 13.5 i dosla doma i dalje me bolilo. Jos uvijek me grci pomalo. Sad sam legla u kadu i nadam se da ce topla voda pomoc. Sta je to zaboga?
Betty voli crno vino i nije jos ni svoje ljesnjake platila :lool: ja uvijek ko siroce svijetom bez kune u dzepu hodam. Oslanjam se na kindness of strangers :mrgreen: evo mi magriz sad kavu platila :škartoc: hvala magriz!
Trcim kuhat rucak pa po vampire
kakao, vino, radler, mineralna, caj. magriz sama svoje nadodala
magriz, htjela sam te danas pitat pa zaboravila.....bi li pls opisala jedan TRX trening? Jako me zanima da vidim eventualne promjene kod kućnog treninga...
mislim da cu ja danas pauzu
boli me sve za crknut, al nije to najveci problem
malena pol noci nije spavala, a drugu polovicu je prespavala na meni i totalno sam iscrpljena
i cini mi se da me malo koljena bole :-/
Sasa, nemam pojma sto bi to bilo. Znalo me tako boljeti jedino ako bih isla trcati prebrzo nakon jela ili nakon premasnog i prevlaknastog obroka. A mozda je i samo umor :/
Danci, zaboravih zahvaliti na sejkeru :)
Ginger, hug, koma, ja jos kako-tako odspavam pa sam opet preumorna i uglavnom zato neraspolozena.
Cure, bas mi je zao da nikako nisam mogla na kavu. Imala sam danas ravno 5 sastanaka, i to na tri lokacije!
Sutra bih mogla :)
6 Signs of Overtraining and How to Overcome It: https://youtu.be/2zzVSTgP1EA
Jednostavan i dobar clanak:
http://www.building-body.com/jednost...nog-tkiva.html
Pretpostavljam da je i tocan :mrgreen:
Clanke procitam sutra s laptopa :)
Maloprije istrcala 6 km za 40 min :)
taman idem na trx pa ti napisem trening
sad sam odradila fartlek 8x400
zadnjih dana vas čitam kao pripremu za početak vježbanja
sad sam si zazelenila topiĆ i prijavljujem da ću krenuti ovih dana s Jillian koju imam već sigurno par godina na kompu, a otvorila sam ju valjda tad kad sam i skinula :oops:
al evo, sad sam se i javila tu, pa ću sad valjda stvarno i krenuti s vježbanjem
uglavnom, kile mi nisu problem, nego opća traljavost i kronični nedostatak kondicije
Rahela neka te s nama :klap: