Jutros Medvedgrad. I vidjela lisicu kako se smuca po dvorištu jedne od zadnjih kuća pred šumu.
Ljudi nigdi, ali živine uredno na mom putu. Bit će da su vani samo divlji tada :lol:
Printable View
Jutros Medvedgrad. I vidjela lisicu kako se smuca po dvorištu jedne od zadnjih kuća pred šumu.
Ljudi nigdi, ali živine uredno na mom putu. Bit će da su vani samo divlji tada :lol:
šok i nevjerica,prvi post na stranici od prije 5dn!:-o vježbačice, desetkovala nas vrućina!
ja osim plivanja i izbivanja po cijele dane iz kuće nemam što za prijavit...vježbala zadnjih 10dn mislim 2 ili 3x...sramotno...
no sutra MM ide na brod pa ću bit discipliranija,kad je on doma ništa ne stižem kad samo landramo...
ha ha,moram reći maloprije se deprimirao jer je u ovih 6 tjedna dok je bio doma uspio dobiti 4kg što je više nego ja od početka trudnoće :lol: :lol:
Danci,moj wedding fotograf je jedini pored tebe kojeg znam da pedalira po ovim vrućinama,on je baš prolupao, neki je dan stavio da je 85km odradio.....
Zhang, dobra ti je nova profilna! ;-)
Hvala :-)
Ja uredno vjezbam, cijeli prosli tjedan. Nisam se dala omesti vrucinama.
Danas sam se prisilila uzeti rest da spremim kucu, bomba mi je bila. Josi je ostalo peglanje. Budem pomalo :mrgreen:
Ja isto redovita.
Jucer neki 18 minutni s vijacom.
Danas intervalno trcanje nekih 20ak min po povratku iz City-ja. Pita muz a di si se zadrzala. Nije ni skuzio da sam osim kupovine poklona obavila i trening. :-)
Ja mislim da cure vjezbaju al su na moru pa ne prijavljuju jer odmaraju od suvremene tehnologije :-)
Bravo cure :klap:
Ja odradila zuzku. Nisam upalila klimu :drama:
Cijedila sam se i nakon tusiranja pa sam morala opet pod tus :lool:
I ja sam redovita, ali mi se ne da pisati, ne stigbem. Triput tjedno trcanje, tri dana snaga. Dobila sam zabranu za bilo kakve vjezbe za lower sest tjedana, samo eksentricne za koljena (to su jednonozni cucnjevi) i stvarno su odlicne, odusevljena sam ovim ortopedom, koljena uopce vise ne osjecam ni kad trcim ni kad dugo sjedim. Smijem trcati, bicikl i plivati, samo kraul i ledjno, i to pozeljno s perajama. Od snage samo upper i core.
Uglavnom, prekjucer duzina 12,5 km 6:24 min/km, veceras 6 km intervali 4x800. Ne idu mi intervali kao prosle godine, nemam bas snage, mislim da nespavanje dolazi na naplatu.
I 4 kile sam dobila ovaj mjesec :-o moram skinuti dvije u iducih desetak dana da ne bi to islo dalje.
Palčice, sa zakašnjenjem, sretan, sretan rođendan :heart:
Hvala draga vikki! :heart:
zhang, Lili, mb, vikki bravo za revnost! :)
:lol: Danci, ma kako tebi mora biti prepredivno u tim jutarnjim biciklijadama
baš mi je žao što I sama nisam bike tip na taj način pa da šibam prirodom..
ja ovih dana vegetiram
ujutro odrađujem tibetance I to je sve
ali danas se budim iz mrtvih
malo je zahladilo I ipak se može
dosta nerada :oklagija:
Flopi, to ti je lijek za dušu. Al može se trčati, brzo hodati, što god ti paše, pa i vježbati na terasi ;)
Bravo vrijednice!
Skulirana, on vozi cestovnjaka pretpostavljam? 85km za MTB je ono, baš puno i još malo više :)
Ja ti već smišljam ture za go, a mm ludi. Ugovara nam životno, kaže da ću ga u grob odvest s tim bicikliranjem :lol:
(uživa i on, al neće priznat :lool: )
Ja se nadam da je ovo, a ne da je proradila ona: stiglo ljeto pa ne trebam više vježbati do slijedećeg proljeća....
Jutros girje (12kg):
buy in 20 swing
4 runde, svaka runda prvo sve jedna pa druga strana, rest 40sec između rundi:
5 1 arm swing
5 snatch
5 clean
5 backward lunge (girjau racku)
5 rdl
buy out ABS 2 runde, 5kg uteg, 15x: toe touches, leg lifts with butt lift, sitting bicyle.
nemam pojma,samo vidim da mu svako malo osvane na profilu neka grafička ruta,br kilometara i sati....
evo,popravljam se i ja, jutros ugodnih 25°C, odvela MMa na apt i u 6h00 pao trening:
100kb swing 12kg
50 TRX chest press
50 nečeg na TRX-u što neznam objasnit...a la obrnuto pedaliranje...:lol:
50 iskoraka sa kb 2x4kg
50 kb overhead press 2x4kg
prostrla robu,doručkovala a sad idem budit juniorku i tješit je što nema tate....:-(
Zaboravih komentirati, Danci, super mi je Hortus Diabolicus! I tvoje biciklisticke ture.
Ja ni ne sumnjam da vecina vjezba mada ne prijavljuje :)
hehe, mene ove "jutros sam do 7 sati odvela muža na aerodrom, odvježbala, prostrla robu..." uvijek podsjete na Bandića :lool:
:-P uskoro dobivamo 4tveronožnu prinovu,pa ću onda još popisu nadodat i šetnju,prava Bandićka,nema što! :mrgreen:
ja prijavljujem jučerašnje vježbanje u svom starom štihu
kroz cijeli dan po nešto, al se fino nakupi
čini mi se da sam dobila koju kilu otkad tamanim maslac od badema, skoro sam pri kraju s teglicom
a u kombinaciji s neredovitim vježbanjem opet mi se gujica ovisila, pa sad dižem gujicu - imam još 12 dana do mora
I ja vježbam skoro svaki dan.
Jučer je napokon bilo podnošljivo.
bravo za vrijedne!
ja ne vjezbam, osim laganini plivanja i setnji
slozila sam si u glavi da je to sad tak, a kad se vratimo doma nastavljam
i da, zaboravih na samohvalu
mogu napraviti po 2 pistolsa na svakoj nozi
rahela wow :naklon:
ja cu danas ovi novi sta je zuzka stavila, CS#21.
rahela :naklon:
Ja i dalje samo čitam što vi radite...
Bravo rahela i sve vjezbacice!
Vjezbam, iako i dalje apstiniram od intenzivnog cardia.
Ja bome ne radim nista, lazem, spavam. Al to nije za ovaj topik
Skulirana rasturas!!!!Bravo!
Raahela super za pistolse.
Ja ugl.ne vjezbam.
Danas sam ipak sama nesto iskombinirala jer nemam vremena jos mislit i traziti sto cu.
3 serije:
15x swing
15x goblet
10 push up
10 fig.8 squat
5x clean
20x RT
10x sit up
15x weighted lounges (2x2,5kg)
S 12 kg girjom. Uspjela sam svega 3 pressa i ne znam kako cu ikad vise uspjeti :facepalm:
Mislis beauty sleep :lool:
Ma nije ni cudno na ovim vrucinama da nam se neda! Ja se skoro svaki dan
moram natjerat!
Ivana s bravo :klap:
Anamar moze i bez cardia :)
Ja sam ovaj novi cs #21 po rasporedu.
rahela, bravo!
z. skulirana, nasmija me. I super za psa. Znači to ti je uskoro troje djece (ako ne računaš muža). :)
Prijavljujem preskakanje vijače. Ona iz dm-a mi je odlična (može se skratiti po želji), a svaka nepravilnost u skoku ošine po licu pa ti zabušavaj. Dosta je bilo zabušavanja. Na žalost, jedem super zdravo i malo, ali štitnjača opet lijepi kile barem na vagi. Tko ih šljivi. :-)
rahela :naklon:
Skulirana, mrak za četveronošca!
Jutros Medo - bez živina :-P
Jučer ništa.
Energija mi je bila s negativnim predznakom :)
Cubana ljepše zvuči, ja jučer rest :D
I ja sam jučer rest al uz masažu (u salonu).
Večeras bi trebala dužinsko trčanje, we'll see. btw kupila sam Mg jer nekako osjećam da mi baš treba organizmu. U listovima osjetim povremeno kao neke trnce/grčenje, ne znam objasnit, valjda sam pogodila bit :/ hm...
Ni ja. Zaspala sam s djetetom prije devet, da se kao naspavam, nisam imala snage ni za večeru i tuširanje, i onda sam se probudila u tri i više nisam mogla spavati :roll:
Koliko km radiš večeras, Lili?
A nisam sigurna jer mi je put u Srbiju mrvicu poremetio raspored trčanja, zbog brda tamo nisam trčala dužinsko koje je bilo na redu nego uzbrdo-nizbrdo nekih 6km.Pisala sam, uh crkla sam uzbrdo.
Večeras bi trebala 8 ili 9km. Jel ok trčat dužinsko ako imam kao neki muscul fiber od jučerašnje izazito jake masaže nogu? Samljela me žena. Cijeli stol se drmusao.
koliko ti sad trčiš dužinsko?
Ok je zato što ćeš trčati lagano, aerobno.
Ja sam zadnje dvije dužine trčala 12,5 km. Ovaj vikend ću dignuti na 14 ili 15, tako i sljedeći. 16.8. me čeka 12 km utrka Murter. Nakon njega 17 km. Pa noćni maraton 10,4 km. I u rujnu dvaput po 16-17 km i bar dvije dužine od 19, 20 km prije zagrebačkog polumaratona. Naravno, ne bude li ozljeda i uspijem li bar malo bolje spavati jer neću još dugo moći ovako.
z. skulirana - nikada ne bih nabavila psa poslije ropđenja zahtjevnića. Nema šanse. Sada mi je drago da ga imamo i što smo od traumatiziranog i blentavog stvorili jako poslušno pseto, veliku prijateljicu djeteta. Jučer je npr. ujutro dijete na igralištu bicikliralo, pas je trčao i kružio oko njega, ja sam preskakala vijaču. Treba organizacije (što vježbačicama ne manjka), ali djeca će uživati, jako. Sva djeca naših prijatelja koji imaju psa (ima i jedan terapeutski, mada su svi to na svoj način) uživaju s njima.
vikki, dobar ti je plan. Pogotovo ovaj Murter. :)
O pa super si ti to isplanirala.
Ja ću onda večeras 9km jer sam zadnji put trčala 8 km. Meni je jako žao što ne mogu na noćni 29.8. planirala sam ići na taj 10,4 km, al nema veze ja ovako trčim sebi za gušt pa ću ići na cener u studenom a vjerojatno prije na onu zadnju iz 5x5km-gradske po ZG.
jel ti piješ Mg i onaj Osteo smth za krckanje koljena?