nase bojice su se bez problema oprale, ali je bio drugi proizvodac, nesjecam se koji. mogla bi narucit ove sa ebay-a, iako se u te vode nisam htjela upustat, bit ce mi prazan novcanik :mrgreen:
Printable View
nase bojice su se bez problema oprale, ali je bio drugi proizvodac, nesjecam se koji. mogla bi narucit ove sa ebay-a, iako se u te vode nisam htjela upustat, bit ce mi prazan novcanik :mrgreen:
Gdje se u Zg mogu kupiti carape (najlonke) bez sava? Ono kad obucete otvoreniju cipelu da se ne vidi onaj ruzni vrh?
Zaova mi je u Calzedonie nasla ali samo bez podebljanja preko cijelog vrha stopala,i dalje ima onaj sav-spoj duzinom prstiju....
Da li uopce postoje carape a da nemaju ni taj sav?:?:
Gdje kupiti vreće za skladištenje robe iz kojih se pomoću usisavača izvuče zrak, pa se volumen smanji na cca. jednu trećinu prvobitnog?
Metro
A ima on line
http://www.lamon.hr/pregled_proizvod...dProizvoda=112
Je l' to s usisavačem zbilja funkcionira? Prob'o neko?
a nitko nezna gdje ima carapa....:-(
ZS, nisam vidjela tvoj post...
Polzela je imala jedan model, mislim da se zvao Ajda summer. To je bilo pred nekih 5-6 godina, kad sam zadnji put kupovala.
A Polzelenih dućana ima na sve strane.
Gdej ima za kupiti manjih uložaka za cipele, do veličine 36! Konkretno treba mi vel. 29/30. Gledala za sada Alpina, Planika i DM. Svi imaju od 36, eventualno od 35.
Ima deichman....
Veličina univerzalna pa se odreže višak na veličinu koja treba....
http://www.venera-rublje.com/katalog...l=naziv&search=
tu se može naručiti on line.
Bila sam pisala par stranica prije (ali sad ne mogu naći pa pišem opet :)) - meni fakat funkcionira, ALI nikako ne bih preporučila vakuumiranje posteljine. Meni je to isisalo apsolutno svaki trag života iz popluna i jastuka te više nikad nisu bili onako meki i pahuljasti. :(
Inače imam vrećice iz Interspara. Ok su, ali vidi se da to nije neka kvaliteta, odn. da neće trajati godinama.
I imam još jedan problem - meni je taj vakuumirani komad tako širok (dakle, smanji se volumen, ali površina te vreće, jel, ostaje ista) da ga mogu držati samo na ormaru jer mi nigdje drugdje ne stane.
Gdje ima povoljnih jastučića za kuhinjske stolice - ono da su malo deblji a da nisu 100kn/kom.
vidjela sam nešto u katalogu jysk-a
http://www.jysk.com/hr/210/211/ag/catalog/
Ma sandraL :kiss:
Eto i mene! :-)
Treba mi navlaka za kolica u slučaju kiše. Sjećam se da su je imali u dm-u, no jučer mi je prodavačica rekla da je dobivaju - povremeno.
Meni treba što prije, jesen je.
Je li tko vidio gdje se mogu kupiti te navlake?
Muler
Hvala! :-)
univerzalna je?
leonisa-mene pitaš?
pojma nemam, nabrzinu sam ih snimila. vjerujem da bi telefonski prodavačice to znale provjeriti
da. tnx :)
u Offertisimi postoje vakum vreće različitih veličina po nižim cijenama
...Veronikin svježi posni sir, osim na placu? Drži li ga koji supermarket?
A gdje ima za kupiti kabanice za odrasle??? A da nije neki truboskupi sportski dućan! Ili još skuplji sa specijaliziranom opremom...
Mi smo no name kabanicu kupili u dućanu tipa hervis, za 90kn....