Taco, veliko srce!
Printable View
Taco, veliko srce!
taco :love2:
Taco.... :(
A u smokve! Baš mi je žao. Imala sam tako dobar osjećaj i bila sam sigurna da je to to. Baš mi je jako, jako žao.
Što prije u potragu za mailm lajavcem, a onda u novu akciju. Možda sam pristrana, ali moram pitati... da probaš Cito?
Grlim te i ne odustajem navijati za tebe. :heart:
Taco, jako mi je žao,baš sam iskreno i iznenađena jer je sve bilo dosta dobro posloženo.
Ali naravno da ti odmah vibram za daljnju akciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Taco :heart:
Taco, žao mi je. Stalno zavirujem ovdje da vidim kako si. Želim ti da čim prije smisliš sljedeći savršeni i dobitni plan!!!:love2:
taca70 :cry:
Moram malo zavibrati i za početak naše AB, ~~~~~~~~~~~ za uspješan start.
(Ja se računam priključiti za kojih 20-tak dana.)
taca70 :-( ... ma ne znam dal' se više žalostim ili ljutim, dvije negativne bete u par dana...
Taco :heart: Mislim da je tvoj plan za 5!
Ja ću si kad-tad jednog lagottića nabaviti (vrsta psa, za one koji nisu upućeni :-) )
Hvala na dobrim željama, sutra počinjem s femarom, a u nedjelju s menopurima. I ugodnu kavicu vam želim u petak!!!
taca...baš mi je žao.
AuroraBlu, uspješan start!!!
AB, Taco, pas je uvijek dobra ideja i za velike i za male kad dođu. :)
Zna se da ja uvijek lobiram za pse, već sam svima dosadila, ali evo jedne nepristrane priče: moj kolega je imao ozbiljnu povredu kralježnice u prometnoj, nekoliko operacija, skoro ostao nepokretan. Slučajno se njegov izlazak iz bolnice poklopio s dolaskom male kujice (kćeri su ga godinama molile i konačno se bolestan smekšao). Kaže da mu je taj susret razvedrio život. Prošlo je nekoliko godina od tad, on sad kooliko-toliko normalno funkcionira i tvrdi da ga je mala lajavica izvukla. Ni žena ni djeca, nego pas. :)
A osim toga, djeca koja rastu uz životinje imaju manje problema s alergijama, uče se dužnostima, socijaliziraju se na način više. ;)
AB, sretno sretno, najsretnije! :)
Taco ma j**** mu miša, uđem kratko da vidim šta ima novog i svaki put loše...... ali šaljem ti puno :heart::heart::heart:!
AB za start ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:zaljubljen:!
Taco beš mi je žao.
AB go, go, go, go....
Curke, hvala. Bit ce bolje.
AB, pazljivo cu pratiti tvoj postupak, nesto me svrbi taj Cito protokol s femarom. Sretno i uzivaj u St.
taco draga :heart:
I super ti je plan za psića!! Iskreno bez svog psa ja bih bila vjerojatno u nekakvoj depresiji, ali ona me svaki dan toliko razveseli i uvijek me iznova pretvara u dijete bez brige i pameti dok se igram s njom :-).
AB ~~~~~~~~~~~~za super start!
Mare i Taca :love2:.
AuroraBlue, držim palčeve za uspješan postupak :-).
Nadam se da ću u petak doći, mjesto je isto?
Mojca :heart:
taca hebemu misha...mora jednom biti
AB za niski start
mare, taca i zlatta :love2:
mislila sam na vas, i nadala se.
hvala svima na podrškama!
za sada je sve išlo odlično i vjerujemo u pozitivan nastavak ovog našeg puta u Prag.
lijepo smo se odmorili i nauživali 10 dana :-)
dobila sam od 30 fol 29 JS od toga 3 jako dobre, 22 slabije kvalitete i 4 loše
od toga 11 embrija
na dan transfera 3/72 sata
zamrznutih 4/72 sata
dobila sam upute za eventualnu hiperstim, ali za sada je ne osjetim
do tranfera smo prehodali Prag (MM mi je rekao da sam gonić robova, "zar mi moramo sve obići što se ima obići u Pragu?"):-)
baš sam grozna! :-)
imala sam knjižicu TOP 10 PRAG i time smo se vodili. :-)
na dan transfera smo odmarali, a sutra dan smo išli tramvajem malo u "grad" (mislim centar) i uglavnom smo odmarali i malo se šetali (kako smo dobili upute od dr)
začudo ni put vlakom nije bio naporan.
iako se osjećam da bi mogla sve i svašta, moram se iskontrolirati da ne pretjerujem (spremanje i dr)
pozdrav svima!
M arta, nisam vjerovala u tih 30 folikula, mislila da sam da je nesto krivo. ne mogu izraziti svoje odusevljenje, stvarno si pogodila destinaciju. Ne mogu ni zamisliti kako bi bilo da si ostala u Os.Prag je vjecna inspiracija, svaki put imas nesto novo za vidjeti ili ponovo uzivati u vec videnom. Sretno.
m arta, držim palčeve da nam u osijeku za 9 mjeseci rodiš male pražane ili pražanke :)
jako sam sretna zbog tebe!!
ni ja nisam mogla vjerovati da može biti 30 folikula ??? i od toga 29 js ???? prekrasno....
i sada miruj prvih dana...u uživaj u svojoj trudnoći :)
M arta, zaboravih te pitati kakav si protokol imala?
taca, od 1dc decapetili do 9dc , gonala 4 od 2dc do 8 dc
utrogestan od punkcije, a od tranfera prednison 1 tbl dnevno, uz folnu i preporuka da mogu andol 100 (al još nisam) i još vitamina (to ću sad ovdje neke kupiti)
ne mogu ni zamisliti situaciju u KBO ili bilo kojoj bolnici u RH
zahvaljujem svima koji su mi savjetovali Prag! :-)
taca, zabunila sam se decapeptil od 1dc do 10 dc
a 4 gonala od 2dc do 9 dc
štoperica 10dc u 21,00
punkcija 12 dc u 8,30
transfer 15dc u 8,30 embrija 3/72 sata
M arta, i ja sam mislila da je greška, toliki broj JS, bravo! :) Mora biti nešto iz toga! ~~~~~~~~~~~~~~~~
A da se nastavim na priču o lobiranju za pse, mali pas je bezrazložno lajao i probudio me, pa sam poharačila frižider i sad zujim jer ne mogu zaspati. :) Mamicu mu njegovu! A ionak bi se skoro digla za u wc. :)
taca,ježi ga! Imam plan :angel:za tebe: brzo nabaviti bisona pa u Prag!
m arta, dobro došla natrag, sad čekamo i ~~~~~~~~~~~~~~~do neba!
cure, sutra druženje na proljetnom suncu-ispred Arheološkog, nadam se da će i po neka kolica doći:-).
cure, u koliko je sati druženje?
možda bih došla sa svojom curkom nakratko.
i da, naravno, m arta, odličan rezultat i vjerujem isti takav uspjeh ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
m arta jako dobro zvuči ~~~~~~~~ sretno!
Marnie jel startate ovih dana?
Ja sam jutros dočekala M, 21.dc :-o pomahnitali su mi ciklusi...
charlie, baš je rano, ali eto bar ćeš skratiti vrijeme između postupaka.
a meni će ovaj ciklus biti očito jako dug, bolucka a i Lh za sada stoji u mjestu.
marta genijalno sada čekamo i navijamo
Dobro jutro cure!
M arta ~~~~~~~~~~~~~~~za male pražan(k)e. Ma mora biti uspješno kada je bio tako dobar start :-).
Charlie, uskoro bi trebali krenuti - još 2 dana kontracepcije, onda UZV koji će pokazati da ciste nema, čekanje m i krećemo :-).
Vidimo se na sunčanoj kavi sutra:bye:
m arta, prekrasan rezultat! :klap: Meni nije čudno kad bude toliko js jer imam frendicu 39+ koja je imala oko 29 js i skoro sve oplođene i zamrznute (u Njemačkoj). PCOS, naravno...
A joj Charlie, ali važno je da kreće novi ciklus, znači sve ispočetka pa nek' taj bude dobar. Jedan dan sam ispred tebe, 22. d.c., već par dana ujutro bolovi 5-10 min, ali M srećom još ne stiže.
Marnie, još malo... Kod nas je u zadnje vrijeme stalno aktivno, ne može biti dosadno nikako.
M arta, držiim palčeve. Jesi u mladosti imala neredovite (anovulatorne) cikluse, tj. jesu li u pozadini takve reakcije mikrocistični ili policistični jajnici?
m arta, čestitam, vrlo impresivno :-) neka i dalje bude tako! :klap:
M arta, ja sam sa istom stimulacijom dobila 5js i bila sam prezadovoljna. Mislim da si ti svevremenska rekorderka u ovom nasem klubu.
ina, imala sam neredovite cikluse u smislu 27-33 dana, al nije omanula nikada.
ali, sad mi je nešto dr u Pragu spomenula kao, ja imam vjerojatno PCOS. :zbunj:
do sada mi to nitko nikad nije rekao, a jednom godišnje, ako ne i dva put sam bila kod gina u zadnjih 20 godina.
inače imam miome od 2000.g. i 02/2009.-laparoskopiju nakon koje su se miomi vratili u roku 6-7 mj.