Joj Vrci Vrci sram te bilo :-)
Ma idem ja u ponedjeljak kod njega pa cu sve ispitati i onda javim ovdje kao info ako jos nekog bude zanimalo.. Samo sam znatizeljna i nestrpljiva, zato gnjavim :-/
Printable View
Joj Vrci Vrci sram te bilo :-)
Ma idem ja u ponedjeljak kod njega pa cu sve ispitati i onda javim ovdje kao info ako jos nekog bude zanimalo.. Samo sam znatizeljna i nestrpljiva, zato gnjavim :-/
Ma ja mislim da meni ne bi ni odgovorio i rekao da što se brinem za fet dok još nisam ni svježe odradila :lol:
al ti ga dulje znaš, možda te posluša 8-)
Ma ne brini, to ce i meni reci da ne brinem unaprijed.. :-)
Ja danas imam dogovor kod dobrog doktora L i sve ću ispitat...imam cijelu listu pitanja...doslovno :)
Bubi,kako je proslo danas? :)
Da bubi? Kako je bilo? Mi smo se vjerojatno bas mimoisle jer smo mi mrvicu kasnije dosli.
tikki - ti si sad prvi puta kod lučija? Jel smijem pitati kako to da ste se kod njega odlučili? Vidim da ste dosta prošli do sad
Vrci naravno da mozes pitati :) odlucili smo se nekako na osnovu procitanog s foruma (dakle doktor koji ce imat vremena za mene) i zato jer sam htjela dobrog (vrhunskog) biologa. Mi smo zapravo od diagnoze MM dosli do toga da smo idiopati i jednostavno, kako se zakon promjenio zakljucili smo da se komparativna prednost slovenije izgubila i da cemo probat u Hrvatskoj privatno dok cekamo na red u petrovoj.
Znači vama je sad super što ima smrzavanja, jer ste zapravo zbog toga išli u Sloveniju?
Ja sam isto sretna zbog toga, jer se ne nadam uspjehu sad. Eventualno sa smrzlićima. Ne znam zašto...
malo sam si negativna danas :lol:
Da, mi smo u Slo išli isključivo zbog optimalnijeg liječenja (oplodnja svih JS i smrzavanja embrija). Iako izgleda da baš više ne reagiram tak super kak je u početku bilo :(
Hvala na odgovoru :)
Mene zapravo zanimaju iskustva ljudi koji su mijenjali doktore, što ih je na to ponukalo, i da li su zadovoljni promjenom.
Ja nisam protiv bolnica, ali radije idem privatno jer mi se ne da dugo čekati na lijekove, a i moj pcos ima kod L-a jako dobro praćenje
vrci nije gotovo kad ti misliš da je gotovo, nego kad vještica dođe ;-) glavu gore!
Ja osobno mislim da se najčešće doktori mijenjaju zbog nezadovoljstva dotadašnjim tretmanom kod inog doktora (ovdje ću zanemariti činjenice tipa udaljenost i sl.).
Evo da ti napišem svoje razmišljanje... Ja sam mjenjala doktore jer mi se u datom trenutku to činilo kao najbolje rješenje. Dakle, na postupak sam željela ići odmah, pretrage želim obaviti u najkračem mogućem periodu... stisnut zube i ići dalje. To je moja motivacija. Nemam ništa protiv državnih bolnica, ali kad me nakon postupka u 4 mjesecu naruče za konzultacije početkom 10. a termin mogu očekivati tek negdje u travnju iduće godine onda dok si mogu priuštiti idem privatno. Kad dođem na red u bolnici idem tamo. Nigdje ne skrivam da idem kod različitih doktora. Nama je cilj dobiti djecu, i radim ono što mislim da će nas do tog cilja dovesti :)
Hvala na odgovorima.
Ne mislim ja mijenjati doktora,al priznajem da mi je nakon neuspjeha par puta proslo glavom:mozda bi kod dr.xy bilo drugacije.
Ali sad kad je i moj doktor skuzio sto mi i kako odgovara,i kad ce se moci smrznuti moj "visak", stvarno nemam razloga za ovakvo razmisljanje. Barem ne jos.
Znam jednu curu koja je cijeli ciklus vukla cistu, ali se počistila i išla je u postupak
Držim fige
Što kaže za FET?
Jedan ciklus mora biti pauza pa onda FET. AKo na to misliš?
Nadam se da će cista otići, nisam ih nikad imala....
Bubi, a koji si dan danas?
Ma pitam što kaže i na cijenu smrzavanja i FET-a.
Znači kao i za idući postupak (ak nije puni stimulirani), ne može se odmah nego se čeka prva menga
BB jučer mi je bio 25 DC
Vrci nije nam rekao cijenu zamrzavanja na kraju.. Ako ne uspije sada, onda pauza taj mjesec kad stigne M nakon negativne bete pa onda sa sljedećom M možeš na FET.
Mislim da su velike šanse da ode s m, pogotovo jer ih nisi imala do sada. Držim fige da je tako.
U mom prvom IVFu sam pod kontracepcijom ovulirala, pa je sve otišlo s mengom, jedino što mi je to bio najduži ciklus u životu - puna 42 dana :mrgreen:
Bubimitka81 meni se u zadnje vrijeme zna deseiti da imam cistu koja jednostavno ode sa sljedećom M, zato :fige:
Bubi ja sam ju isto znala imati,otici ce sigurno sa mengom,ali meni se ponovo pravila poslje toga tako da ju je luci morao punktirati,i zadnji put smo zbog nje krenuli sa klomifenima tek 8dc,drzim fige da nestane da normalno startate,i sretno:-)
Bubimitka81 ne želim da ti se desi scenarij kao moj. Jučer sam bila na uzv, na žalost imam cistu zbog koje ne mogu ići na FET, potvrdili iz MB nakon što su vidjeli slike.
:-(:-(
Hvala cure :-)
Žao mi je radi tvog FET-a, mogu zamisliti kako ti je, nadam se da ćeš što prije po svoje mrvice....
Elena baš mi je drago vidjeti te ovdje i hvala na ohrabrenju :-)
Nova sam ovdje,al pošto vidim da se jako malo piše o Beti plus,želim s vama podijeliti svoje iskustvo!
U 5.mj. sam bila u polustimuliranom postupku kod dr.Lučigera koji je,na žalost,završio neuspjehom. On mi je ostavio super dojam.Stručan,ljubazan..
Planirala sam na jesen ponovno kod njega. Igrom slučaja došla sam na konzultacije kod Dr.Dmitrović i više nisam razmišljala gdje ću dalje! Stvarno prekrasno osoblje,opremljenost na nivou,zametak ti prije transfera pokažu na mikroskopu,prije transfera te gledaju na uzv-u i odrede gdje će staviti zametak!
Uopće ne sumnjam u stručnost dr.Lučingera i nemojte misliti da imam nešto protiv njega,al obzirom na novac koji zarađuje,mislim da bi trebao malo uložiti u tehniku u svojoj ordinaciji. I ono sa punkcijom bez anestezije-pa nismo u srednjem vijeku!
Eto,trenutno cekam betu u prirodnom ivf-u,pa cemo za par dana vidjeti ishod! Pozdrav!
zubic.vila drago mi je da si se javila i podijelila svoje iskustvo s nama.
Bilo bi dobro da se jave i druge cure sa svojim dojmovima iz klinika o kojima se jako malo pise.
Od srca ti zelim veliku betu.
I ja imam pohvale za stručnost, profesionalnost, ljubaznost, opremljenost, urednost, točnost s terminima, nježnost, susretljivost, suosjećanje, pažnju, ma sve ..
za dr. Dmitrović i njen tim.
I da - važno - u Betaplusu zamrzavaju zametke. Otkad je zakon stupio na snagu iz FET postupaka imaju uspješnost 50%. Istina - to je postotak na jako malom uzorku, al dobro zvuči :)
Moj izbor-ako kojim slučajem ne uspijem u Petrovoj,je definitivno BETA PlUS...odlučili smo još prije 4-5 mjeseci..
Hvala vam na pohvalama za tu kliniku..
Imate na betaplus stranici njihovu uspješnost u prvih 6 mj. Oni javno objavljuju, pa budu valjda i nastavili http://www.betaplus.hr/arhiva-vijest...12-godine.html