piki, strašna, :love2: :love2:
plavo oko, sretno sutra na pregledu!
Printable View
piki, strašna, :love2: :love2:
plavo oko, sretno sutra na pregledu!
123beba hvala..... svi navijamo za 1 :heart: (barem)
Jutros rigoleto, a i sve druge popratne pratilice...... moje mrve ne vole kavu i čajnu :no:
Hej, evo danas obavila ulzv, imamo jedno kuckajuće <3, dobila sam ultrazvučnu knjižicu, slikicu, sve je u najboljem redu.Ponavljam ulzv. 3.9. Zvala sam dr A. veoma sretan i zadovoljan, i sam je reko da je tak mislio da je samo 1 <3, dalje nastavljam s utričima, strogo mirovanje, i obavezno javiti dr A, kakav je ulzv. 3.09. Koji neopisiv osječaj kad vidiš kako srćeko kuca, zaista nešto..... želim vam svima taj osjećaj.... još sam uvijek pod dojmom.....
Super vijesti plavo oko. Odmaraj i uživaj u trudnoći!
Plavo oko - čestitke na srčeku :-) sretno do kraja :-)
Od srca vam hvala, svima želim da osjetite taj osjećaj, ta zamusana mrlja na ekranu, kako vibrira, nešto.... nemam rijeći, dok sam još gledala u ekran ulzv, suze su počele teći, tek onda sam shvatila.... prije jednostavno nisam, mislim, ok, al kad vidiš, želim s vama podijeliti svoje iskustvo, al ne mogu naći riječi kojima bi opisala svu svoju sreću, sve ovo što osječam.
Plavo oko čestitam!!!! Želim ti trudnoću brz problema i da ti ovi mjeseci proteknu u sreći i bezbriznosti... Uživaj!
A svima nama zelim da čim prije i sami osjetimo ono o čemu nam ti pricas...
Cure molim hitnu pomoć... Znam da nije za ovu temu ali ste mi tu uvijek pomogle...
Svaki dan uzimam ujutro euthyrox natašte no sutra moram ići vaditi krv za hormone štitnjače i ne znam jel smijem ili ne popiti tabletu ujutro prije vađenja krvi.
Sad me uhvatila panika da si ne zeznem ovu pretragu jer mi je stvarno vec dosta iščekivanja...
Hvala vam cure! I držite fige da sve bude ok pa da I mi konacno krenemo u postupak.
ovako. meni je moj internist rekao - ako se vadi samo TSH onda se moze popiti tableta kao i obicno. ako se vade i T3,T4 onda ne bi smjela uzeti tabletu.
dakle za kompletnu pretragu krvi radije nemoj uzeti tabletu.
i drzim fige ;)
Spodoba, hvala ti puno... Radim kompletnu sliku pa neću popiti prije vađenja. :)
Kad se idu vadit tsh,t3,t4,ides nataste,ne pijes euthyrox vec ga onda odmah nakon tog uzmes
Curke, nema još nikog gore? Ili netko zna kakva je situacija s mogućim gužvicama?
Znam da rade, ali vidim da se nitko ne javlja...virim svaki dan na temu a ono - ništa. Ajde prijavite kako su prošli prvi pregledi...ipak ponovno kreće "sezona"!
Joj i ja krećem uskoro. Sredinom idućeg mjeseca :) Ali brzo će to.
Ja sam na pregledu idući tjedan, jaako bi voljela stimulaciju ali mislim da imam podstanare na jajnicima pa će mi vjerojatno prvo dati kontracepciju.
ja ću bit isto tam negjde sredinom idućeg mjeseca jer su mi se ciklusi malo skratili od jasmina. tak da...sad dok krenemo al budu padale kave, i pozitivne bete, naravno, bez toga nikud
od ponedeljka kreče naš vlakić i bit če i kave,i novine i ljepe vijesti,ja isto čekam vješticu početkom mjeseca i idem gore,samo me plaši da kad me dr. vidi a ja ista ko i prije tri mjeseca ,nisam niti grama sišla dole a jooj,muma i kod mene su u zadnjem postupku podstanari prebivali jedno 4 mjeseca i stalno odgađali postupke radi toga nadam se da ovaj puta neče ih biti još mi sanmo to fali,ali ja idem jer bojim se da oni embriji ne sjete se nekog referenduma i ja ču tek tad dočekati 40-tu.
sretno curke moje i navijam za ljepe bete i puno ljepih vijesti
Evo i mene u iscekivanju 1dc sutra. Nadam se pon/uto na brdu.
I ja sam gore sredinom mjeseca.Znači,družimo se :-) ...
Držite mi fige da i ja budem gore sredinom mjeseca... :)
I ja se družim s vama... konačno... kroz 10tak dana!!!
Uhhh kako bude teško naći parking
i mi 17.9.krečemo,a joooj mislim da ćemo se pogubiti tamo....u zg-u....:lol:
samo da me ne zezaju ciste...i ja imam problema s njima....mm ide 17.9. na pregled andr.,a ja ću čekati m krajem 9 mj....nadam se da ću brzo u postupak:rock:
Cure zelim vam svima puno srece i da jesen bude plodna.
pozdrav svima, jučer bili gore i nema ni g od gužve,ali to je za sad - koliko čitam bit će :-) mi ćemo za mjesec dana u prvi postupak! nemoram vam ni reć da jedva čekamo!
Pozdrav svim dragim suborkama! Evo, pratim vas stalno...želim samo reći - puuuno sreće svima i neka bude plodonosna jesen! :-) :-)
Zovem gore, danas mi je 1dc, izbacuje me...
Ok, thnx. A kaj ja mogu kad mi je danas 1dc. Mogla sam zvat jucer pa bi me optuzili da sam vidovita :lol:
Vjeruj mi, ja sam do sad uvijek morala zvati subotom...baš se tak posložilo. Obično sam ih dobila i bilo je sve ok, ali taj put sam dobila bukvicu. Nemoj zvati...i da si dobila kasnije tokom dana bio bi ti 1.dan a gore ne bi bilo više nikog.
Probat cu nazvat jos par puta u razmacima pol sata. A inace al dobijes kasnije u danu, iduci dan se racuna kao 1dc.
I mi se spremamo sredinom mjeseca ići gore.:-D:-D
Sretno svima ,vidimo se:-)
Ok, onda sam u pon gore.
Pozdrav svima! Ja ću gore tek krajem 9. ili početkom 10. Onda budu sigurno gužve, ali nema veze čekat ću koliko god!
Meni je zadnji put sestra rekla da se računa 1 dc i ako dođe kasno, pa i do pola noći to je još uvijek 1 dc a ne onaj sljedeći. Tako da bubekica sretno u ponedjeljak gore! Nek nekaj izkemijaju za vas da bude brzo i efikasno!!!
Hvala draga!
Bubi, držim fige i obavezno javi informacije! :fige: