BB lijepa lista
al našla sam ti grešku, he, he... Gabi25 ti je još u hrabricama :-)
medonija i sanda bravooooooo!
Printable View
BB lijepa lista
al našla sam ti grešku, he, he... Gabi25 ti je još u hrabricama :-)
medonija i sanda bravooooooo!
haha i Vita22 je na dva mjesta, trudnice i hrabrice! :*
:P pa naše curke i vrijede duplo
Hahaha Snekice sve vidišššššš kako tvoji malci........BB možeš i dodat nakon 5 ivf i 1 sek.:-)
Što jest, jest! Obje su naše jake hrabrice!
Vita naši malci su pod kontrolom, za sad su tu, dok (osim ako) se ne pokaže suprotno :) Vi se širite?:zaljubljen:
ooo da kao trokrilni .........čekamo uzv s nestrpljenjem pa ću valjda napokon prihvatit tu riječ trudna.....ajde nastavi riječki niz
baci malo više te prašine, možda s vjetrom dođe i do mene :-D
Da se pohvalimo i ovdje, stize nam malena razigrana princezica
Čestitam beilana!
Vita, pišem ;)
Big Blue :*.......Snekica nona mi ide u Istru za koji dan pa ću ti po njoj poslat.......
žene moje, evo da i ja prijavim svoj transfer.
12.12.2012.godine u 12 sati je bio transfer neobećavajućeg dvodnevnog 4-staničnog embrija. malo sam i razočarana reakcijom (mjesec i pol dekapeptila, 20 menopura i 10 fostimona-slično gonalu), ali ako ne uspije naredni put ću tražiti jaču terapiju. rekli su mi da vadim betu 16dnt, ali ja to neću dočekati, pa će biti sigurno 12-13.dnt.
nisam bila ovdje par dana, pa ne mogu sve pohvatati, ali čestitam novim trudnicama, puno sreće želim trudilicama...
ljubim vas :*
sutra idem vaditi opet betu...opet se nadam lijepom duplanju....nešto me boli lijevi jajnik...ili nešto na lijevoj strani......
Mostarka.. A zašto neobećavajućeg? Drugi dan i treba biti četverostanični. Osim toga, pola svijeta vjeruje da je jučer bio sretan dan, nemoj kvariti statistiku. ;-)
'Ko šiša doktore, ipak su to naše bebe, moramo vjerovati u njih... :-)
BB za listu :-D
MOE moram jer mi je dr A napisao da vadim 14.12. prvu betu, a pošto sam ja ranije izvadila i zvala ga on mi je rekao da izvadim kako mi je i napisao 14. eto...i tako da moram ponovo zbog njega...na VV-u se prva beta vadi 16 dnt...
brine me sada to što me ta lijeva strana bolucka......bojim se da nije vanmaternična....jer se i u IVF dogodi....pa valjda bi se vidjelo po beti....joj eto sama sebe naživciram....:cupakosu:
jel i vas boluckaju jajnici....ili samo jedna strana kao i8 mene?!
imala sam jednom vm i ne hvala više....ali tada mi se beta nepravilno duplala....tj bila je svakakva
Sanda pa ti ces zeno izluditi dok ne rodis! I mene su bolili jajnici cak i kad bi isla sjesti sam ih osjecala ali je rekao dr da je sve ok i da je to normalno da rade. I sam se stalno nesto bolucka ali zanarim
Sanda mene i dalje ziga, boli, steze... Pitam dr-a a on kaze a sta bi vi da niste trudni?? Budite sretni da se nesto dogada.!!! Naravno sve dugotrajno i jako nije za zanemarivanje, treba otici vidjet sto je
najprije belana bravo za pišulju! :heart:
joj sanda daj ne pizdi!:lol: jadan tvoj muž kakava ćeš tek bit u kasnijim stadijimia trudnoće (da znam, sad ću opet dobit oklagiju:-P, btw i ja dolazim u Osijek na klopu!:yes:)
mene isto na trenutke bole jajnici, pogotovo lijevi na kojem je bilo više punkcija i bez brige sve je to normalna posljedica od stimulacije i punkcije. mene zna kad kihnem ili se zakašljem presjeć jako oštra bol na sekundu ko da mi je nekaj prsnulo, puklo! isto me zna 1-2 puta tokom dana ulovit kao da me peče baš maternica, onak iznad pubične kosti, to traje 30sek, pa se onda preseli na križa još par sekundi i gotovo... moj picolog i Alebić kažu da je to sve normalno jer je maternica širi... zapravo rekao mi je doslovno: sve je to više-manje normalno i sve se to tolerira osim krvarenja - to je jedina panika, sve druge "je za ljude" ;-)
drage moje upravo sam dobila pp da sam iritantna da pišem samo o sebi.....da nikoga ne bodrim.....ja ako sam koga zaboravila ispričavam se....ja sam samo sretna jer nikako si nisam ni sanjala da će mi uspjeti....tako da više ništa neću ni pisati.....nadopunjavat ću si samo potis da znate gdje sam.....a tko me treba neka se javi na pp...ako mogu pomoći-vrlo rado......:bye:
sve vas volim i sve ste mi drage.....i svima želim da imate bebice.....vaša sebična i iritantna
a daaaj, sad me bas zanima tko je poslao pp :sherlock:
Draga sanda1977, taj kome si iritantna nek stavi blokadu na prikazivanje tvojih postova, ili ih ne mora čitati. Nakon svega u KBO, naravno da si sretna i nemoj se povlačit radi gluposti. Ljudi su svakakvog temperamenta... Ti imaš pravo pisati na forumu, a jedino ti moderatorice mogu stisnuti ban - što sigurno neće biti radi veselih ili zabrinutih postova. Nedaj da te skrše nečije riječi, dok te čitav mpo put nije uspio skršit da dođeš do bebe - bila bi to glupost. Pa sad nek kažu i meni da je ovaj post sebičan, iritantan, pristran ili kakav god.
bubek, kad je fet? kako su betocekalice? vidjela sam u potpisu da i reni76 ceka..svima drzim fige!
milasova, di si? kako je?
sanda, nemoj se vise ne javljati, svi pratimo jedne druge i podrzavamo, tako da cekamo i tvoj prvi uzv, uz sva ostala cekanja svih drugih cura
mare prvo pusa za dvije mrvice u busi, a onda i odgovor - fet je u veljaci, racunam da ce transfer biti 26.2. (ako ce to bit 17dc kako je bilo sad). inace, moram se pohvalit svojim prvim vjerojatno ovulatornim ciklusom u zadnjih 10 godina :lol: bole cicke - nemam drugih objasnjenja nego da sam uspjela stvorit stogod prirodnog progesterona. i nasrecu, vrijeme mi leti - kao da je netko nakon negativne bete napravio speed up, a mislila sam da ce bit potpuno suprotno.
sanda javi nam se obavezno (al znam da budes, falit cemo ti vec sutra
sebična, iritantna... hm... da mi je znati kakva ću ja jednom biti...! 10 stranica odbrojavanja mi neće biti dovoljno :-)
Sanda kakve veze ima sta pises dok god smo na ovim stranicama koje bas i jesu za to... Bodrenje, cviljenje, kukanje, strah, ichatanje.....zanemarije gluparije... Ako nama nisi dosadila koji ti uvijek odgovaramo ;), sta onda nekog briga.... Nek ne cita tvoje postove, a josmanje mora odgovarati na njih.... Samo ti nama kukaj ... Inace se bojim da ce te muz izbaciti iz kuce ;) i ja osobno misli da nema uopce veze koliko si postupaka prosla jer sve mi imamo jednak strah od prve bete do poroda za svoju djecicu i sve bi dale zivot za njih, bez obzira sto su u startu samo brojcica i baloncic, samosto svaka odnas to drugacije ispoljava i nosi se s time! I zato ne idi nikud jer ce mi biti dosadno ovdje s obzirom da cuvam trudnocu, necu imati staraditi! Pa eto da ti prva kazem dobrodosla (opet) draga !!!
Evo me,jos uvijek iz bolnice..imala sam jucer Uzv,bebica raste,hematoma nema. Hvala Bogu..
Od ove druge srecice ostala je samo prazna GV..secer mali..
Eto,sretna sam da je sa ovom misicom sve ok..sutra cu najvjerovatnije doma.na.mirovanje..
Nisam.pratila sve u zadnje vrijeme,pa svima cestitam ne betama i saljem.puno.vibri za sve vas
Pusa
Joj sanda, pls ne uzimaj uopće srcu zločeste komentare na pp i lijepo se ostani družiti s nama! koga smeta nek na čita tvoje postove.
I poručila bih curama, ako netko misli da ne dolazi do izražaja ili da ju treba dodatno bodriti, pa napišite tu na odbrojavanje: teško mi je, strah me... pls šaljite vibrice. Ok, neki postovi se možda zagube u masi, nekad nemamo vremena sve pročitati i poloviti, ali uvijek će biti nekoga tko će stisnut taj altgr+1.
I veliki potpis na J&D
Dajte uozbiljite se. Kamo ćete zato što vam je netko poslao jednu privatnu poruku :) A i vas svašta može izbaciti iz takta :škartoc:
à propos bolova... (evo ja ću o sebi, pa nek i meni pošalje poruku hihi), mislim da to ima veze s punkcijom.... jer jajnici po defaultu ne bi trebali boliti u trudnoći jer praktično "ne funkcioniraju". Jedna forumašica ovdje je imala bolove na jajniku - to je bilo od ciste koja se stvorila.
Mene je bolio jajnik na kojem je bila punkcija u prva dva postupka još dva-tri dana poslije punkcije... a samo po 1 ili 2 folikula su punktirana.
Zato sam zatražila anesteziju za 8 folikula, i nikakvu bol nisam osjetila ni neposredno nakon buđenja, ni taj dan kasnije, ni sutradan, uopće nakon postupka, ni u trudnoći...
Ipak se kod punkcije puno lakše prolazi iglom kada je tijelo uspavano, jer se ne bori protiv bolova, jer je opušteno, jer je doktoru dostupnije i lakše, jer jajnik ne bježi, ne grči se... Samim time je i krvarenja manje, i manja je trauma za jajnike..
Eto to je moje mišljenje.
:joggler::dancingfever: ostala sam bez teksta.....hvala vam...a neugodno mi je. pa i ja mislim da bi me banovali već....ne vrijeđam nikoga,samo sam se malo više usplahirila.....jer stvarno nisam ni sanjala o ishodu......zadnji moj post je bio da me boli lijeva strana i moguća vm.....pa dragi bože pišem o dijagnozama?!
svarno ne izluđujen sebe svašta sam prošla...možda djeluje ovako na forumu....ali to su moja pitanja koja pišem,pa dobijem odgovor pa je lakše.....hvala vam svima....drage ste i svi isto prolazimo....puno je lakše uz vas....a ona neka ne ćita moje postove,ako joj smeta...eto...
Milasova super za drugu bebicu. Samo ti nama lijepo dodi doma.
Sanda, vrati seeeee! Ne mogu vjerovati da ti je netko to napisao. Pa ovaj dio foruma i sluzi za bodrenje, odgovaranje na 1000 zato, tisucu zato, plac, vristanje, srecu... Samo ti nama pisi svi cekamo s tobom prvi uvz :-):-)