Cure moje sve vas grlim i nadam se najboljem ishodu. Isto tako svako to krvarenje, smeđarenje itd ne mora znaci mengu.. jednostavno napravit betu ili test pa vidit.. Jedva cekam da ovaj dan sta prije prode :ghug:
Printable View
Cure moje sve vas grlim i nadam se najboljem ishodu. Isto tako svako to krvarenje, smeđarenje itd ne mora znaci mengu.. jednostavno napravit betu ili test pa vidit.. Jedva cekam da ovaj dan sta prije prode :ghug:
beta nazalost 0 :(
Kiara žao mi je :-(
Cure krvarenje nemora znaciti menga, ja sam u prvoj ( neuspjeloj) trudnoci i sada u ovoj imala krvarenje a ispalo da su obadva slucaja bila implatacijska krvarenja. Sad sam mislila da je menga jer je trajalo 2 dana i bila cista krv a ono bubica :-)
Kiara baš mi je jako žao!! Znam da sada nema riječi koje mogu utješiti....drži se!! :-(:love2:
Cure zao mi je... Nazalost prosla sam to i nema u tom trenu rijeci utjehe :(
Zao mi je Kijara znam da nema rijeci utjehe znam kako se osjecas odtuguj i kreni dalje u nove pobjede
Kiara, stvarno mi je zao...
Cure napravila danas opet test, pozitivan!!! :-) još ne vjerujem, veselje pomijesano sa strahom...do bete strepim..
Bravo Lemonk cestitam radujem se zajedno s tobom samo hrabro do bete
Cure drage kako ste danas ja imam jos samo smedi skoro crni isvjedan pomjesan s utrogestanom ako ne procurim do sutra napravit cu test nadam se plusu mozda ipak sve dobro zavrsi
Pozdrav svima, evo da ja prijavim radila sam sad test i imamo II. Odlucila sam betu raditi u ponedjeljak.. Katarinak drziim fige da ce biti test pozitivan :zaljubljen:
super danas samo dobre vijesti nadam se da sam ja sljedeca s dobrim vjestima
cestitam leona29 samo hrabro i skolski dalje veselim se s tobom
Kiara žao mi je draga jako :( Drži se, odtuguj i idemo dalje
Lemon čestitke na plusiću!! :)
Kod mene sjena na testu, već par dana, nisam htjela ranije ni govoriti. Jučer tamno smeđe brljavljenje, kao kod tebe katarina, ali danas mi krenulo i crveno, svašta nešto pomiješano pa su mi i lađe potonule :( una znam da nema pravila i svaka je drugačija, znači kod tebe je bilo isto baš crveno? Danas mi je 7dpt blastice, a i inače procurim tako negdje nakon transfera, čak i ranije i unatoč progesteronu.. Ne znam što da radim, da li da samo čekam, kupim digitalca ili čak i betu sutra (po humanoj je tek 25.05.). Iako nemam što puno nego čekati..
Leona čestitke i tebi na plusiću! :)
katarina sretno i nadam se da nam sutra donosiš lijepe vijesti
Bravo cure za plusice!!!! I ja bih jedan ;-)
Drugi mjesec smo, nadam se, u postupku i mi pa cu cesce pisati.
Ovaj ciklus mi kasni menga 2 dana i ja se ponadala da sam ona sretnica koja ostane trudna prije postupka, al sam se brzo otrijeznila kad sam vidjela test j...mu m......
Katarina sretno sutra!!!!
LemonK i Leona29 bravo za plusiće!! :-D Katjuša nadam se da će i kod tebe biti sve ok!!
Kiara 1 jako mi je žao :-(
Evo novosti i od mene. Nakon plusića u utorak (8 dnt, blastica), išla sam jučer vaditi betu, jer nisam mogla čekati i beta je bila 168!!! Kad jutros išla na wc i šok, mrak mi pao na oči.... prokrvarila... I cijeli dan ležim, mirujem, utriće, nije više bilo krvi od jutros. Namjeravam sutra vadit betu opet da vidim na čemu sam. Cijeli dan me glava boli :-(
Dobro jutro drage moje evo ja na testu dobila jedan veliki minus tako da ni ovog puta nista grozno
Katarinak jako mi je žao!!! :-( drži se!!
sta mislite dali da prestanem s utrogestanom jer sanse da je test pokazao krivo ravne su nuli danas je 15 dan nakon et ili da ipak pricekam ponedjeljak i rezultat bete
A da izvadis danas betu? Ja ne bi prestala s utrićima sve dok ne dobijem nalaz bete
ma nemogu danas izvadit betu nemam auta a do autobusa imam dva kilometra pjeske i klince motam vuc sa sobom sto mi nikako nije zgodno
Isto tako. Svaki put bi prestala s utricima nakon bete, bez obzira na test. Nikad ne znas...
Zao mi je...znamo kako ti je, nema rijeci utjehe osim glavu gore i u nove pobjede. Do tad probaj jos neke pretrage napraviti. Tako sam i ja, to me okupiralo. Ne odustaj....
Nemoj prekidat sa utricima nikako dok ne vidiš betu ili se bar konzultiraj sa svojim mpo liječnikom.
Ma cure moje skroz sam paihi ki dobro ne odustajem nikako imam jos sedam smrzlica pa cemo dalje neznam koliko moram najmanje pauzirati pa u nove pobjede
rebecca kakvo je danas stanje kod tebe? Je li se smirilo krvarenje?
katarina žao mi je za minus, ali isto ne bi prekidala sa progesteronom dok ne vidiš betu. Ja bi svaki put procurila, test negativan i išla bi betu napraviti da mogu na miru prestati sa prog.
Kod mene svega, jučer popodne i noć nije bilo krvarenja, jutros radila digitalca i pozitivan je, ali se krvarenje opet javilo, crveno.. Pa sam išla betu raditi koja iznosi 120,4 IU/L, 8 dpt blastice.
Sad mirujem, nemam što drugo, u ponedjeljak ću ponoviti betu. Nadam se da će prestati krvarenje.
Naproosto ne mogu vjerovati da nakon svih ovih godina vidim plusić i pozitivnu betu.. A opet ne mogu se ni malo još opustiti...
kakve ljepe vijesti bravo samo hrabro naprijed
katarinak ja ne bih prestajala s utrićima dok ne vidim betu
Katjuša super ti je beta!!!! :-D
Cure, moje krvarenje je bilo jučer ujutro, kao nekakav izljev i to je bilo to, nije ga više bilo. Danas sam išla opet vaditi betu i upravo dobila nalaz 434 !!! :-D
Nadam se da je to ok, prije dva dana je bila 168. U ponedjeljak je dan kad trebam izvaditi betu i javiti doktoru i nadam se da će sve biti ok!!
Katjuša :-D :-D :-D
Rebbeca beta se super dupla :-D