Bubekica :love2:
Printable View
Bubekica :love2:
hvala vam curke moje! dobro sam se pripremila na nulu nizom popisanih negativnih testova :-)
saljem kolektivne~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a sutra pisem listu!
bubi, i ovdje grlim
bubek zao mi je, mislila sam da ti ovaj ciklus bude dobitan,angel cestitam nek bude tak dobro kao i do sad!
ej ne predaj se , smeđe pa nije to sad strasno koliko ih na pocetku samo ima i bingo,
pa i ja sam imala u prvoj trudnoci 9dpt , i smeđe i crvena krv pa bingo
sad sam opet imala 9dpt smeđe i bome trajalo 3 dana a test nisam mogla napravit a ni betu
bockanje jajnika isto mi je bilo
kad je beta ? nema predavanja ;)
corina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica :( zao mi je
angel kakva je to beta na 9dpt , wow :))) cestitam nisam ni sumljala
moja danas 15dpt = 638
bubekica,grlim :love2:
Angel,bravo za betu:-D:-D:-D
Bravo crvenkapo!!!! Želim ti prekrasnu školsku trudnoću!!!! Ja sutra na punkciju!!!!
Angel26 koja lijepa beta, ČESTITAM OD :heart:!!!
Bubekica žao mi je :(, do rujna se odmori, skupi snagu i u nove pobjede!!
Frćka želim ti sreću da dođeš do + i pozitivne bete, gdje si bila u postupku?
Crvenkapice lijeop duplanje :klap:
Svim ostalim čekalicama, onima koje su u postupku ili se spremaju, želim od srca pono sreće i pozitivne rezultate!!!!!
bubekica, žao mi je :love2:
ANGEL_26, čestitam na lijepoj beti.
crvenkapice, neka i dalje sve bude u najboljem redu!
bubekice bas sam mislila na tebe cijelo jutro... tako mi je zao sto nije uspijelo, saljem ti veeeliki :love2:.. drzi se draga, odmori i onda opet.. kad tad ce doci nasa sreca, znam to.. :-*
angel_26 cestitam ti na lijepoj beti i T.. nek ti bude mirna do kraja.
ostalim curama u postupcima i cekalicama kojecega puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekica :love2: iskoristi ljeto maksimalno da se odmoriš i napuniš baterije ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jesen :shykiss:
bubekica :love2:
crvenkapo, angel :-Dbravo cure!
svima ~~~~~~~~~~~~~~
Sara10, transfer sam imala 22.4. u KBC Rijeka, par dana me nešto kao probadalo, a od subote više ništa!:-(
Tebi želim od srca da ugledaš svoj + !:-D
Kika222 sretno na punkciji! Mene bar to nije nešto bolilo, samo sam bila isprepadana :-) Samo se opusti, bit će sve super!8-)
Crvenkapice 77 ja se nadam da ima jos nade za mene sad sam zvala dr.sutra idem raditi betu,ako ce biti pozotivna rekli su da postoji mogucnost da ostanem u bolnici danas 10dnt. Zelim ti nastavak dobrih vijesti i lijepu trudnocu..i rekli su mi da bolje ne radim test sutra cemo sve vidjeti
bubek :love2:želim ti savršeno i mirno ljeto, i nek ti je jesenska stimulacija s rezultatom kao moja - bez kontracepcije, vaginaleta i sl... samo debeli plus!
ANGEL bravo za betu!!!
crvenkapica lijepo i školski! Nek je tako do kraja! :klap:
kika222 sretno sutra! ~~~~~~~~~~~~~ za js!
Moram se usput i ja hvaliti, od danas imamo jedno malo hrabro srčeko koje kuca u buši! :-)
Svima šaljem čarobne prašine **********************************
Muma :zaljubljen: Čestitam na srčeku! :pivo:
Bubekica zao mi je, zelim ti svu srecu uz 9 mj.
Angel cestitam!
Bubek, dobro se odmori
Muma...čestitaaaam!!!
i svim pozitivkama sretno do kraja!:-)
čekalicama koječega puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~
muma :-D za srčeko
frćka~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu, mozes se pridružiti i na http://forum.roda.hr/threads/58145-P...-na-KBC-RIJEKA
Angel26, nek je sritno i veselo do kraja.čestitam :-D
Muma cestitke na srceku :-D skolski i dalje :kiss: Bubekica :love2: ja i dalje tebe cekam da znas.. Vatra u kojoj si fazi draga??? Moja menga kasni unatoc duphicima... u petak ako ne dodje moram kod dr... valjda ju previse iscekujem pa sam ju odgodila..
Muma,bravo za srčeko! :-D
Bubekica žao mi je:love2:
Angel26 , Crvenkapica77 :-D:-D
Kika222 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju punkciju
Muma :-Dza srčeko
mi u subotu na transfer
Hvala Vatra86! Više vjerujem u svih vas, al kad je riječ o meni...Uf! Neznam uopće zašto sam se ufurala bit će, valjda zato jer mi je prvi IVF nakon 4 inseminacije, pa mi se to činilo sigurnije, kao veće su šanse... Inače pokušavamo od 05.12.2009., čim smo se vratili s pira...:lol:
A sad vraćen 5-stanični embrij, mali da ne može bit manji, ali sladak ko šećer! Pa sad kako niš više ne osjećam, osim neku nervozu od svega...
Prvi put sam dobila sličicu malu...pa eto tako!
Al dosta, sad ćemo mi rasturit, sve ćemo bit uskoroooooo TRUDNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Za svih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~:-D
Frcka sta to je prirodni ivf?
Jejja to je to, kad treba doci, nikako da dodje a kad ne treba jos dodje i ranije.. Ja ocekujem M tek oko 10.5. Tako da samo cekam.. :lol:
Da, 1.prirodni ivf, štoperica, punkcija, jedna stanica, 3.dan transfer 5-stanični embrij i od tad utrići 3x2!
I čekanjeeeeeee!!!
Betu nikad nisam dočekala jer bi koristila testić koji prije... I sad ću negdje u petak, subotu!:-)
Vatra sta ne kreces ti s 21dc ovog ciklusa? sam ja pobrkala?
Frcka dobro je dok su ti js nasli. Ja sve vise vjerujem da nesto samnom ne stima kako nije bilo js dva puta za redom.
A i ja nebi izdrzala bez testa do bete tako da ~~~~~~~~~~~ za plus
Ma slijedeceg ciklusa.. Cekam M pa idem na kontrolni uzv 10 dc je li cista otisla ili je jos koja dosla.. :lol: a onda ako je sve ok idem u dugi protokol 21 dc. Znaci za nekih mjesec dana.. Do onda sam u postupku cekanja. :lol: :-*
nu, znala sam ja da mi je memorija slaba :lol: ti postupci cekanja su najgori :-) svakih sat vremena tog cekanja sam na wc-u i provirujem jel ima sta novog...
Evo i mene s moga FET-a, vračene dvije odlične blastice,kaze biolog jedna čak ekspandirana( iako ne znam što znači) i evo po 8- mi put sam čekalica bete....idemo polako iz dana u dan.......
corina prilikom smrzavanja se embriji skupe, a onda im kad ih odmrznu treba neko vrijeme da se rasire. to sto je ekspandirana znaci da izgleda kao da nije nikad bila smrznuta, tj. skupljena.
~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapica :klap:
jejja, vatra, hrki, muma :kiss:
muma da i tu poskočim za malo srce :-D
bubekice :love2:
meni danas stigao nalaza urina i moram napravit urinokulturu (nikad dosadno) ,moram dat prvu jutarnju mokraću a ja stavljam utriće jel to smeta?zab pitat dr.
bubekica, :love2: ideš u kolovozu na pregled? znači neće cijeli mjesec biti na go?
angel, čestitam!!
Vatra 86, istina i mene je to razveselilo jer sam prvi put i saznala dali šta ima u folikulu, ko zna hoće li bit šta sljedeći put! Nadam se da da! I tebi i svima pa da postanu velike ljepe bebice!:-)
tina_julija kaze dok da se vracaju iza 15.8. nesto se pricalo da ove godine nece na kolektivni, al to treba jos istrazit, rano je jos.
svaka informacija zlata vrijedi... zvat ću dr 7 mjesec da bacimo novi dogovor.. :) tko zna možda ćemo se opet druškati... :)
Zeljkice piski prije utrica kod kuce u sterilnu posudu koju kupis u apoteci i odnesi im..
Frcka kod tebe slijedeceg puta nece biti jer si vec trudna a kod mene valjda nesto bude pod stimulacijom. Ma ne zamaram se previse jer moram do postupka dobit koju kilu jer me kopka da moja mrsavost ima veliku ulogu u tome.
Corina ~~~~~~~~~~~~~~ da nam ostanes T
muma :-D skačem i tu! bravo!