Mg uglavnom da, oveo osteo kombinacije ne, zato što još dojim, a i zato što čujem od medicinara da je to zapravo placebo.
Skulirana, super za psa! I skulirana izgleda predobro u 5. mj. trudnoće, mišići i trbuh :)
Printable View
Mg uglavnom da, oveo osteo kombinacije ne, zato što još dojim, a i zato što čujem od medicinara da je to zapravo placebo.
Skulirana, super za psa! I skulirana izgleda predobro u 5. mj. trudnoće, mišići i trbuh :)
i ja sam to čula za osteo zato te pitam. tako mi je rekla i žena u ljekarni.
Lili bravo :klap:
Meni je jucer bilo lose, tlak ili sta, pa sam prespavala popodne.
Navecer sam imala neke obaveze i preskocila vjezbanje. Bit ce danas nesto :)
MB, hug, meni je lose zbog ove kise danima, lakse psihicki podnosim tjedan dana vrucine usred ljeta, nego tjedan dana kise.
Prijavljujem kavu s Danci i magriz ujutro i malo trcanja, a vise pricanja s ninik navecer :heart:
aaaaaa
ja danima raskrčujem ormare :drama:
majko mila što se to nakupi u malo vremena
sad sam se stvarno poželila vježbanja
danas sigurno 6w6p
skulirana je mrak trudnica, ko iz žurnala!
skulirana pas je super opcija, moja djeca našu kujicu doživljavaju ko najrođeniji rod
ova manja se s njom I mazi I svađa, ono, baš njih dvije imaju poseban odnos
to je super za djecu
za mame malo manje, ako se pas linja, jel..
Lili, vikki, rahela, svi vrijedni bravo!
joj vikki ja sam baš htjela prijaviti pravo pravcato trčanje sinoć i ti sad kažeš više pričanje :-P
uglavnom, vikki je sami mišić!!!
ja ili moram ozbiljno prionuti vježbanju ili se odjaviti s teme!
sve cure koje sam do sada imala prilike vidjeli, što uživo, što na slikama, izgledaju wow!
sve neke turbo žene!
ali nema veze, krpam se i ja ovdje, jer unatoč ne izgledu vježbačice, ovo je najpozitivnija tema i baš je super ekipa :)
Jucer piyo sweat. .
Al fascinira me kako u godinu dana, a vjezbam, vecinu vremena pazim sto jedem, ni pol kile nije otislo dolje.
MB, sto s nama nije u redu? ;)
Zgrijesim naravno, al strah me pomisliti sto bi bilo da jedem kako sam nekada, imala bih min. 70 kg :/
cubana to i ja cesto pomislim :lool:
bravo za piyo :klap:
ninik, vikki bravo :klap:
mene ta činjenica ne fascinira!
ubija me u pojam!!!!
nije da sam super redovita, ali ipak se kreće(m)!
i pazim šta jede...ne uvijek ali nije to ni blizu ni klopi ni količini od prije godinu, dvije.
i ni mrdac!!
moje jedino objašnjenje moje situacije je da sam do sada ustvari sama sebe lagala koliko ta vaga pokazuje, pa sam sad ipak malo smršavila (ljudi primijete jel :) ) pa sad ustvari pokazuje onoliko koliko sam do sada i govorila da imam...a realno sam imala više!!!
a ti i MB se ne morate tješiti...činjenica je da je mišić teži od sala tako da ste vas dvije razvile mišićnu a lzgubile masnu masu!
i to ti je to!
Cubana, MB upravo sam vam htjela reći isto što i ninik.
Otišla masna masa, a ostali snažni mišići.
Meni je recimo čudno da fino imam lufta kad obučem jedne hlače koje mi tako stoje na 60 kg (na mojih 170 cm), a trenutno imam 62 kg i jednako mi stoje.
Kažem vam ja, to su naši mišići :D
Mene živo zanima po povratku s mora hoće li bit pomaka na vagi jer svako ljeto smršavim što od stalnog đipanja po otocima, plivanja, tamanjenja lubenica... a zimi naravno uvijek nabijem 2 kg. Javim se s reportom 22.8.
Još kad idem trčat dužinsko, fino prema uputama iako nisam gladna pojedem kruha s džemom ili tako nešto.
Al meni je najbitniji onaj osjećaj da sam puna snage i energije, da zračim onim zdravim sportskim duhom,...opleto ga ja :lol:
I ja sam primjetila nakon 30-te da nije vise ono dva dana ne stignem jesti i odmah kilo manje. Cini mi se da je do metabolizma. Pa cak vise ne primjetim ove ljetno zimske varijacije od 2-3 kg. A opet mm je stariji od mene pa je sad u dva tjedna izbacio uh i skinuo 6 kg. Ja to ne bi valjda da apsolutno nista ne jedem.
Pa to velim. Ok, misici. Al di je onda ono gubljenje centimetara? Nista ne gubim u zadnje vrijeme.
Cak ni autom ne idem na posao. Vise hodam, vozim bicikl... Htjela bih tu fakin peticu vidjeti kao prvu brojku na vagi. Ono, samo kao malo dodatne motivacije.
I MM malo pripazi i odmah 5 kila dolje. A ja bogica nista. A jedem travu. Karikiram, naravno. Al 1 kg u 12 mjeseci da nisam uspjela izgubiti, bas me to ljuti.
Ivanas, pa ti nemaš što skinuti :)
Cubana, i za tebe mi se čini da nemaš što skidati, barem prema dojmu u odjeći.
Flopi, i to je aktivnost, ja se ne usudim zaći u svoje ormare, najradije bih ostavila pet stvari koje momentalno nosim i sve pobacala.
Lili, i meni su nešto teške noge, jedva čekam plivanje da ih malo odmorim.
Ninik, pa tek si počela, imaš vremena, ne ide to preko noći :)
cubana sestro :lool:
neman pojma, ja trenutno stojim na 61-62 i ni makac.
fali mi trcanje :(
cubana, ali što ako ni ne trebaš?
što ako je to neka optimalna težina koju tijelo želi zadržati jer mu odgovara?
mislim da treba uzet u obzir i da, osim što mi u svojoj glavi imamo sliku kako želimo izgledati ili koliko da piše na vagi, organizam ima svoju "idealnu sliku", ako se uz aktivan život i zdravu prehranu ustabilio na toj točki, to je očito za njega to, e sad pitanje je hoćeš li se ti približiti njemu ili natjerati njega da se približi tebi..
Bas to Tang, imam osjecaj da je kod mene to tih 57 i dalje se mene ne pita :lol:
Ali bez obzira na kg vidim razliku ako strogo pazim na prehranu i kad se opustim.
Mb, i meni fali trcanje jako!
i ja sam u globalu zadovoljna ali ali :mrgreen:
ivana s jedva cekam da zahladi da mogu trcat :)
Dođite u ZG, tu ne da možete trčat nego je full hladno, jutros mislim 16 C (netko mi reče).Jedino treba uhvatiti trenutke između kad ne pada kiša.
Teorija od Tang mi baš ima smisla, ipak tijelo zna "svoje".
cure, genijalne ste! bravo!
ja vjezbam samo pranje i susenje vesa s mora...
raspremanju nikad kraja, a sve je napravio mm, ja trebam samo odjecu i luda sam :škartoc:
vikki da znaš
ovo traje danima, ali nemilosrdna sam
hoću minimalističke ormare :mrgreen:
nego Cubana jesi bila na lchf-u?
zimus sam izbacila sav šećer i sbe brašnasto
izgubila 7 kg jako brzo
čak sam i previse smršavila (ako se to može :mrgreen:) na svou visinu
pa sam sad malo manje strogi lchf
to navodim iz razloga što sam bila uvijek sita a kile padale onako vidljivo na prvu
tome se nisam mogla načuditi...
eh, danas ću otići otrčati
Nisam.
Koketiram, al nikako skroz.
Morat ću probati, al nakon GO, jer idem na maminu spizu, teško je tako išta provodit :)
eeee,to mi je bio 1vi od kriterija,nakon maine coona mačka i usisavanja 2x dnevno samo pas koji se ne linja je dolazio u obzir!
on će nam doći 4mj prije dvonožne prinove pa računam imamo malo vremena prije za dresuru...
Cubana, mislim da je Danči pisala, neki ne mogu mršavit bez stanja ketoze i ketogene dijete....rigorozno ali pali....
(ako se ne varam,ona se tako i hrani)
joj,u nas još uvijek preko 30°C, nema zahladjenja na vidiku,dapače zovu neki toplinski val za vikend....:facepalm:
Ginger,i u mene tako,sinoć sam rintala po kući do 1h ujutro,nije bilo vremena i za vježbanje ugurat...
a sad mi se toliko spava da opet nema šanse da nešto odradim...tješim se da sam baš pošteno isplivala danas....
ja prijavljujem samo šetnje,u prosjeku 3-3.5km dnevno. Nije nešto ali i nije za bacit. I malo plivanja.
nakon svih alergija i osipa prekjučer mi je zakurio stariji,danas ko nov al išlo je do 39,7. Danas popodne mlađi 38.7. Nadam se istom programu,da sutra prođe. Pa neznam di nas nađe u zadnje vrijeme. Inače su baš zdravi bili.stariji će skoro 3 god i još nikad antibiotik nije popio.ah.,
tak da dok sve opskrbim,slabo i jedem pa mislim da čak i mršavim. Danas sam čak pojela 2 tosta za doručak i pomfrit za ručak ( ja ne jedem uh) jer sam osjetila strašan manjak energije. Još ova vručina.
Eto,pozdravi i pohvale vama vrijednicama!
tigric ~~~~~~~nadam se da ce decki brzo ozdravit
a ti jedi, treba ti energije.
ovde je uzasno vruce i sparno. upravo zavrsila novi wo koji je zuzka jucer stavila https://zuzkalight.com/workouts/15-minute-fat-burn-1/
trebao bi biti free pa probajte napravit :) fora je :)
ja sam sinoć s guštom otrčala
bilo je tako lijepo I svježe, milina
idem sad ovaj tvoj mb napraviti
Bravo MB i flopice!!!
cubana :lool:
odličan je mb ovaj wo!
ok., nisam mogla sve ali nisaam ni zaostajala koliko sam mislila da hoću
s obzirom na obzir jel :mrgreen:
jedino što mi se ne sviđa je njen cool down, pošizila sam nakon dvije min. pa sam skratila :jillianmichaelscooldownfun: :mrgreen:
ako ima još koji zgodan i besplatan okači!
dok se malo sama ne ufuram :uteg:
flopi bas mi je drago da si napravila :klap:
ne znam, mora biti jos koji besplatan na njenoj stranici, ako naletim - okačim.
ja cool down radim sama, kako koji put, koliko mi se da...
ajme cure, bas ste vrijedne :klap:
ja cu opet :škartoc:
ne znam hocu li ista i ovih dana, jer me ulovio kuk, a u srijedu curke i ja opet putujemo
al kad se vratim, pocinjem s focusom :mrgreen:
e, da, uspjela sam natuc kilu-dvije, lol
Eh zaboravila sam s djecom sam popodne vjezbala ona dva 5minutna zuzkina za abs-e.
Sinoc bc#12. Ima puno preskakanja, kad su mi djeca pozvonila jedva sam sasla da im otvorim :lool:
maloprije neki zuzkin, nisam ni pogledala koji je ali ima 10 rock star burpees iza svake od 5 vjezbi u 1 rundi. dvije su runde. krepala sam :drama:
Ivana, jedan ogromni :klap: za press s 12kg!!!!!!!!!
MB svaka čast!
Flopi, ja ti nikad ne radim ni zagrijavanje ni istezanje od Zuzke, samo wo ;)
Bravo Lili, ovdje se ovisnost cijeni ;)
Cubana, odlučila sam unijeti uh zbog bike-a, izdržala 3 slavna dana, napuhala se ko krava, probava ošla u bananu, pospanost, želja za glupostima.....ma ono, koma. I vratih se na keto/lchf. Mislim da će se bike morat zadovoljit sa mnom takva kakva sam, bez sprinteva.
Spajki di si, šta ima?
Jutros rano s društvom 47km 90% off road uz more sa jednim brzinskim kupancem između. Milina :zaljubljen:
danci, wow 47 km :naklon: wow, wow!!