za kapoljupce u zagrebu
u kappi na zrinjevcu je popust (ne znam na što, vidjela iz tramvaja)
oni često imaju sniženja
ja znam MM kupiti sportske košulje
Printable View
za kapoljupce u zagrebu
u kappi na zrinjevcu je popust (ne znam na što, vidjela iz tramvaja)
oni često imaju sniženja
ja znam MM kupiti sportske košulje
Popust u Tisak media je 30% i traje do subote. Legiće su maknuli sa polica :(.
Popust u Tisak media je od danas, ja sam već kupila što trebam :)
Samo knjige i igračke iz kataloga koje su već snižene ne idu u ovu akciju :-/
u mulleru su milke od 100gr 4,90kn :)
Ali, nije im sve dobro, neke mijice su se tako razvukle da su nenosive, i ta cijena koju je mm platio bila je previsoka, za to na što sliče.
Ja sam probavala neke japanke ljetos, totalno neki lijevi "kroj", žuljaju. srećom nisam ih kupila
Od 28.11 do 02.12. u svim Tintilinićima i OVS Kids trgovinama 20% popusta za gotovinu ili 15 % popusta za kartice na cjelokupan asortiman (osim na artikle koji su već na akciji).
fcdsdvvddftghffefrgrjhhzhgkknnhb g zgfbhz ttgbzfgffzhhjzfgbh z7ghzdfghghhj zgvfgvhgvgb gtggfvgfgvg frdfgfgfv tfghgvghcv djhjfbv b jjv v i ufb fvjfjghfgj ifjhjgjfjb iffjgjdfgjf fkgjgfifj fgfjkfijvfhks egkofdkhofnmš' sjnjdjfndfndmfffdmn' fvfbghhhjhgggggggdgzgvavvaaaaaa derfdfrdcffvfghgbgb fbcvvgvjnjkgmjghjhvvacv bgg r vgefff grt ff fgfrf ffgggg ggggdegdtredftervfgdfgrtftftuj llnlkzhaf
popust je veci sto ima vise slova g i f u sebi :lol:
je li u tisku snizenje i na nove monsterice ( robecca, venus... ) ili samo na one monsterice na skolskim praznicima?
u dm baraka kapsule kima 1+1 gratis
neka matična mliječ isto
mali domyić
Gdje je trenutno najpovoljnija lutka, lala loopsy (sirena) ?
U mulleru je 199,00kn....
Ranije su bile 259, pa snižene na 199, al sad vidim da je 199 redovna cijene.....
Možda ima negdje jeftinije?
Lalaloopsice velike sam ja u Metrou kupila za 150 kuna, prije neka 3 tjedna, pisala sam ovdje, bila je i sirena, neka mornarica, ja uzela čarobnicu i neku s pajcekom, bil je još i dečko.
To je Metro Jankomir, u Sesvetama su imali samo dečke, ali po 75 kuna komad!
I Dora laptop im je od danas na sniženju 270 kuna, inače je redovna cijena 360-400 kuna!
Ovo za Dora laptop sam vidjela u Metro letku iz Jutarnjeg današnjeg, ima i Kitty kuhinja za 100 kuna, veliki legići u plastičnoj kanti za 175 kuna, lego setovi po 150 kuna,Dinowaurs laptop 200 kuna,Bumba s gitarom za 120 kuna, Winx lutke po 80 kuna, Monster high po 200 kuna.
Za Lalaloopsyce nigdje nemaš oglašeno po katalozima, nego drito u dućanu.
Hvala zmajice, a jučer sam baš bila pokraj metroa jankomir....
Idem danasopet u zg, pa ću pogledati....
Hvala!
zna li netko ima li C&A ovaj vikend kakav popust?
ccone (east i west)imaju ovaj vikend popuste, na njihovoj stranic je popis dućana u kojima su popusti... Pogledaj, možda je i C&A među njima....
hvala klook i Cheerilee!
P&c ima hrpe i hrpe jakni , dio je na sniženju dio nije, pola dućana je u ženksim jaknama....
:-DJolina balerina u Bubamari 145 kn(Interspar i Babycentar 239)
mislim da da
baš sam držala njihov katalog u rukama i na slici su i legići tako da vjerujem da vrijedi i za njih
Mene taj konzum baš živcira. Na većini artikala je etiketica akcija (a zapravo je cijena ista ko i u bilo kojoj drugoj trgovini) i na te igračke ne ide ovaj popust sutra:roll:
To sam si bas i ja danas razmisljala dok sam gledala police.
Mada, zadnji puta je isao popusta na neke snizene stvari, na neke ne.
Najbolje je uzeti skener i odmah vidjeti tocno kolika je cijena.
Ja nista ne trebam, pikiramo samo Barbi Vilu sa onim velikim krilima. Sad je snizena sa 250 na 119, bas me zanima koliko ce biti sutra. Mada u njihovom katalogu igracaka ima kupon za 50 kn popusta na jednu igracku iznad 200 kn. Onda mi se vise isplati uzeti tu barbi po cijeni 120 uz kupon.
ovo sam ja skužila neki dan u šparu.
Radilo se o odječigledala sam neku trenirku i vidim piše akcija i onda do toga vidim još dosta etiketica sa akcijom.
Onda sam se malo bolje zagledala i okrenula oko svoje osi i skužila da na svim ketiketicama piše akcija i to nisu baš neke cjene bile kao da je akcija.
tako da više ne padam na te etiketice akcija
Ali reklama na tv-u kaže da vrijedi na sve igračke popust mislim ovo za konzum?
znači i na snižene zar ne?
i snižene su na akciji. Vidjela jutros.
Hvala
u Mercatoru u west gate-u je u srijedu 05.12 30% na igračke
a shoe be do ima rasprodaju u tvornici sljedeći tjedan