Kirurgija žao mi je :(
Dalma bravo za blasticu :)
Printable View
Kirurgija žao mi je :(
Dalma bravo za blasticu :)
Joj Afrodita čini mi se da nam je svima uspio promaknuti tvoj post. Razlog tome je jer se objave novih članova ne vide odmah, pa ako se iza nakupi poruka jednostavno ne vidimo unazad da je netko pisao.
Jesi li u spam gledala jel ti došao mail od Bistre? Ili pokušaj joj pisati s nekog drugog maila, možda njoj tvoj ode u spam.
Ja sam imala i njen broj mobitela pa sam je i na viber bila kontaktirala.
Kirurgija žao mi je strašno :-(:-(
LaraLana hvala :-)
Zao mi je :-(
Sretno Dalmal..bas lijepa vijest.I jedna je dovoljna za ostvarenje sna ❤
Ako ste pitali, kakvi su stavovi vaših MPO doktora vezano uz cijepljenje i docjepljivanje 3. dozom tijekom trudnoće? Zaboravila sam pitati doktora kad sam bila tamo. S kime god da sam pričala, a da radi u zdravstvu, kaže da je najpoželjnije prije trudnoće ili u trećem tromjesječju.
Drage djevojke hvala na podršci. Tužna sam ali šta je tu je. Kako ste vi koristile utrogestane? Ja sam ih uzimala oralno jer su mi rekli da je svejedno oralno ili vaginalno. Nadam se da tu nisam kiksala. Ujutro ću otići podignuti nalaz jer me bas zanima ta vrijednost.
KirurgijaJeLjubav,bas mi je zao,al nemoj se sad obezhrabriti,glavu gore ..DalmaIB sretno i ta jedna moze biti dobitna mala srecica ❤❤
Kirurgija žao mi je...nadam se da si ok...
Senka također...ne mogu ni zamisliti kakav je osjećaj...drž se, javi nam...
Dalma super da idu na blasticu! i to s jednim embrijem...baš zanimljivo, znači su da su uvjereni da razvoj ide dobro + to povećava šanse jako
Da, ja sam sebi isto tako složila u glavi da vjer. razvoj ide dobro čim su s jednom odlučili na blasticu.
Treba ostati pozitivan. Ja vjerujem da ja i moja mrvica skupa u ponedjeljak letimo doma :heart:
Ja sam se isto mislila oko tog cjepljenja....Prebolila sam prije 7 miseci bez nekih velikih simptoma tako da se nisan cijepila do sad... Al me onda opet uhvatilo svakakvo razmišljanje čuvši šta se sve događa. Na krajj sam vadila antitijela i imam ih hrpu još tako da sam sada mirnija... mogu čekati treće tromjesječje ;-)
Da, tako sam i ja čula. Ja sam cijepljena s 2 doze, ali mi treća treba biti u 1. mjesecu. Računam da bi išla na postupak u 1. mjesecu (ovisno kada dođe donorski materijal) pa razmišljam da bi to cijepljenje odradila mjesec dana ranije (ako se može) da se organizam oporavi prije postupka, a da sam onda dulje sigurna ako bude trudnoća.
Drage forumašice, jutros mi se Boban javlja sa lepim vestima.
Pet doniranih js se oplodilo a transfer će se obaviti u ponedeljak (oplodnja bila u sredu).
Da li to znači da idu na blastice? Od uzbuđenja nisam stigla ništa pitati, a možda nisam ni čula šta mi se govori, sem broja i datuma za transfer.
Bila sam ubeđena da će se sve obaviti sutra, ali raduje me što produžavamo boravak, ovde nam je jako prijatno do sada
Meni isto transfer u ponedjeljak tako da će biti guzva :-P Svima će uspjeti :-D
Onaj prvi smajlic, krivo :lool:
Senka43, žao mi je što je ispalo tak za drugu bebu. Ajde pa postoje postupci da se jedna beba ukloni, bez da mora i druga van. Nisam znala da je to moguće i sigurno. Prva će beba biti dobro, a to je najvažnije.
KirurgijaJeLjubav, žao mi je zbog bete. Bit će dobitno sljedeći put!
Ostale cure na postupcima dolje, želim vam sreću!
Evo nisam baš spretna s pisanjem na forumima pa mi nemojte zamjeriti.
Mi smo bili u četvrtak dolje. Čekamo 1.mjesec i inseminaciju. Malo me je to obeshrabrilo što nam je HZZO odbio IVF ali dobro, valjda sve ima svoje razloge. Dobila sam preporuku dr. L da do tada uzimam folnu kiselinu u nekom obliku i da ćemo se pred postupak dogovoriti hoćemo li probat dobit dvije stanice za inseminaciju. Malo me obeshrabruje postotak uspješnosti ali dobro.
Drage djevojke hvala svima na podršci.
Divno je znati da imaš ljude koji te razumiju i kroz isto prolaze.
Ja sam bila bas tako optimistična i imala osjećaj da je to to ali eto ipak nije. Ko zna zašto je to sad ispalo tako.
Svima koji biju bitke želim da uspiju od sveg srca. Podržavat ćemo se međusobno
@mala85 blastice su embrioni petog dana od oplodnje. Kod embriotransfera, vraćaju embrije najčešće trećeg ili petog dana (ovi drugi su razvijeniji, podeljeni na više ćelija). Tako da, dobro je
Mala85
Vidim da si se malo ubedirala čitajući o uspjesima, odnosno o neuspjesima...
Glavu gore, misli pozitivno, za sve ovo treba biti jak. Uspjet će! Svaka od nas je drugačija i svaka drugačije reagira i odgovara na terapiju, tako da ne vodi se po drugima.
Tu smo da bodrimo jedna drugu i da smo potpora jedna drugoj.
Ja sam npr.dobila samo jednu jedinu stanicu, al se oplodila i embrij se odlično razvija..baš me jutros B zvao i kaže da je izvrstan. A ja kad čujem pozitivu u njegovu glasu pomislim da i letjeti mogu. Čovjek je nestvaran i baš rođen za ovaj posao.
Tako da..ponavljam...glavu gore, ostani pozitivna, vjeruj doktorima, znaju svoj posao dobro. I bit će sve ok :-)
Ja bi trebala pocetak 12 mj na transfer, jos sam na decapeptylu.
Drage moje,zavrsio se zahvat za koji sam na nekim stranicama procitala(mada nema puno informaciia) da traje 20-tak minuta medjutim trajao je puna 2 sata pod potpunom anestezijom u operacionoj sal.Druga beba je dobro a ja na par ultrazvukova u toku dana nisam imala snage da pogledam u ekran tako da su ih iskljucili.Osecam se prazno iznutra.Nema vise one radosti zbog trudnoce i znam da treba vremena da se vrati osecaj srece.
Vama koje cekate transfer naredne sedmice puno srece i uspesne postupke a ostalima prijatan vikend i nema odustajanja❤
Senka :heart:
Senka, uz tebe smo svim srcem❤️
Draga Senka šaljem ti puno zagrljaja i snage :ghug:
Alisa81 kako si, kako se osjećaš?
Bambina,Lucy,LaraLana❤
Senka drzi se ❤
Senkaa ❤️
Klasika, već danima simptomi kao pred mengu, samo utrostručeni, ali se danas pojačali. Pozitivno sam iznenađena što me na psihu nije udarilo, nisam ni živčana ni jadna, a toga sam se bojala. Inače ubija oko sebe
Tako je i kod mene bilo. Od 4 dana od transfera sam imala bolove kao pred mengu da bi mi 8 dan malo smanjili pa sam išla ujutro na 9 dan raditi test super osjetljivi od 10 miu koji je pokazao pozitivno, bilo je bljedunjavo ali jasno i odmah vidljivo golim okom. Znači radi se o dvodnevnim embrijima. 6 na 7 dan ujutro sam se probudila preznojena.
Nakon tog zatišja na 8 dan sam uredno imala takve menga bolove sve do 12 tt.
U drugoj trudnoći sam sa smiješkom dočekala te menga bolove, znala sam da je to to.
Ti si danas 4 dan. Implantacija ti traje par dana, 2 do 3 dana. Sutra ili prekosutra bi trebala skroz završiti s implantacijom.
Pa neka ti bude sretno kao i meni :heart:
Iva,Alisa❤
Senka, ne mogu ni zamisliti kako ti je ♥️