taca i ostale koke, hvala! :-)
samo neka tako i nastavi ova naša priča
Printable View
taca i ostale koke, hvala! :-)
samo neka tako i nastavi ova naša priča
Vidim biti će i jako lijepih vijesti uskoro, M arta ~~~~~~
Lijepo vrijeme sutra za kavicu
dr u Pragu me uputila šta trebam raditi u slučaju hiperstim. za sada je sve o.k. nadam se da će tako i ostati.:-)
M arta, poznajem ženu 42 godine, 21 aspirirana stanica, blaga hiperstimulacija (malo bolniji (povećani) jajnici između punkcije i transfera, tipa 3. dan nakon punkcije teže hodanje i sjedenje), ali u 39+ dobi se to vrlo brzo smiri i prije transfera je već sve bilo OK. Sretno!!!
Sretan i uspješan put AB rodi koja putuje na jug!
AB sretan put i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~(ovo znači:uživaj u pogledu na morske valiće i držim fige za postupak)!!
Aurora draga, nek put bude sretan i berićetan! :)
Da ostvariš bar moj rezultat, a još bolje da kreneš stopama naše Denny. Uživaj u toplini sunca, ljeskanju mora, ne brini, prepusti se, a punjenje mjehura za transfer obavezno obavi u Žbirca! :) I.... pomalo!
U mislila sam s tobom, navijam iz sve snage. :heart:
ina, i meni je dr rekla da je kritičan 3 dan nakon punkcije i možda oko 7-10 dana nakon transfera
iskreno, probadanje u jajnicima mi je postalo normalna stvar i inače. nije baš učestalo, al zna se desiti.:-)
AB sretno! :-)
Sretno, ab!
Sretno Aurorček :kiss:
malo se ubacujem, da poželim sretan start AB
Sretan put AB, i dobro cure kažu , uživaj na morskom sunčeku
A ja komadi moji , imam u ponedjeljak transfer !?!?!?!?!?!?! Krio postupak, treći
ab, sretno!
lina, jel u to uračunana i punkcija u ovom ciklusu?
Ne, nije bilo punkcije, ni sexa, niš, smo čisto odmrzavanje i jučer oplodnja, i sada iznenađenja
Joj kak me frka
AB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretan put!
linalena, je l znaš da su se oplodile stanice? u svakom slučaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
linalena držim fige da se uspješno odmrznu, oplode i da bude + nakon transfera :-).
ma jesu, oploodile se i dobro dijele
lina, ~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh.kasnije ćemo se zezati da si ostala trudna samo ležeći :-)
linalena super vijesti navijamo za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AB siguran i sretan start
Linalena, ~~~~~ da se cuda ipak dogadaju.
Oooopa linalena :klap:
AB SRETNO!
U koliko sati danas? Ne znam da l ću stići?
Je l zna netko razliku između Promolut N i Primolut Nor? Kod nas nema više, pokušat ću u Sloveniji dobiti, nemam vremena za narudžbe na Dolcu.
jelena, ja bi ovako na brzaka rekla da je sastav isti, al moraš to provjeriti, vjerujem da bi ovdje prikupili koliko ti treba, ja ih imam 4, kad počinješ piti?
mare41 :heart:, 8.4.- 17.4. po 5 mg, ali ova tvoja 4 bi mi dala vremena da naručim na Dolcu, pa ti onda mogu i vratiti.
Veli: Primolut N contains norethisterone 5 mg and Primolut Nor contains norethisterone Acetate 5 mg. Kolika je to razlika, nemam pojma.
anaea, niko jučer nije vidio tvoj post:-(, al uvijek se nađemo iza pola 5 pa kako ko stigne, i jučer je druženje baš bilo lijepo, jako jako lijepo:heart:
Baš mi je žao :-(. Uvijek su mi draga naša drženja i nadam se da ću idući put uspijeti doći :-).
Pozdrav Aurori u sunčanom St.
pozdrav AB i naravno ~~~~~~~~ za lijepi rast folikula.
a izgleda i kod mene nešto raste, lh danas konačno pozitivan baš kako treba :-) sad naravno opet frka da će ovaj ciklus biti dobar, a idući i ne baš tako dobar kad sam u postupku.
andream, uskršnje je vrijeme, ne brini ;)
:coffee:
andream :klap: za LH. I razumijem tvoj strah od narednog ciklusa, i meni se nakon X pokušaja nemeću takva pitanja - ako je ovaj dobar, neće li naredni biti loš? Najbolje bi bilo da je svaki dobar :mrgreen:
Kako je u St? Netko sigurno uživa!
tiki_a hvala na kavici :-).
Jelena, imam ti ja još 10 tabletica Primolut Nor-a, pa ako ti treba javi mi se.
Da, kavica u petak je bila izvrsna :-).
Marnie :heart:, vidimo se
baš mi je žao što nismo bile na kavici. Mislila sam si kak će nas netko popljuckat u tramvaju i eto završila ovaj vikend u krevetu sa upalom grla, 38 temeraturom i šmrkavim nosom :cry:
Aurorček sretno :zaljubljen:
:klap: za ostale uskršnje akcije
cure u akciji ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
Aurora sretno draga u Splitu i ~~~~~~~~~~~~~~~ svim :heart: da nam uskoro budeš trbušasta.
Marta superrrrrrrr rezultat u Pragu, ima sada da bude + ogroman ko kuća.
U mojoj grupi u Mb je bila žena od 45 godina koja je na punkciji dobila zamislite 29 JS, dr V je rekao da u svojoj karijeri nije to vidio žena sa 45 godina toliko JS, nije imala ni HS, oplodilo joj se 14 JS, vraćene dvije a za ishod šta je bilo neznam. Inače imala je tragediju u životu izgubila je sina u 17 godini života.
Svim dragim curama iz kluba 39+ šaljemo Jelena i ja puno cmokica i navijamo za njih punim srcem. U studenom ove godine i ja ću biti punopravna članica ovog kluba.
Po Vlaisavljeviću, HS se u toj dobi više ne može dobiti (prijevod = jajnici se vrlo brzo smire, tipa dan-dva nakon što malo nabujaju).