Dosad sam im kvarila prosjek, ali sad sam im odlučila popraviti. Držite fige za tjedan dana :bouncing:
Printable View
Cure jedno pitanje, da li mi možete preporučiti gdje da odemo na konzultacije privatno i da li je moguće ići samo na konzultacije, naime dosada smo odradili 8 ivf/icsi ( Petrova i VV) i svaki je rezultirao negativnom betom. Nismo obavljali nikakve imunološke pretrage jer doktor to nije smatrao potrebnim. Sad bi htjeli potražiti drugo mišljenje, da vidimo kakve su nam još opcije i što na kraju krajeva da i radimo jer svaki put dođe do transfera i embriji budu vrlo dobri ili čak odlični ali ne i do implantacije.
Naravno da mozete samo na konzultacije, bilo gdje zelite.
Tu se najvise spominje ivf centar,a sada i betaplus. Imate i polikliniku ivf.
Prakticki mozete kod svih ici,i cuti misljenja
Anabela možda da odeš u polikliniku Vili na konzultacije?! Mislim da bi ti oni dali preporuku za imunološke pretrage, nemam osobnog iskustva s njima, samo na osnovu ovog pročitanog na forumu imam osjećaj da dr.Radončić nekako više pažnje pridaje tomu od drugih dr.
anabela, debelo potpisujem lolu - pravac dr. Radončiću u Vili!
Drage moje, jako vas sve dugo citam, evo prijavila se da budem sa vama jer smo mi danas krenuli u postupak! Svaki put placem kad vas citam, ali znam da ce i nase vrijeme doci i da cemo se sve zajedno uskoro smijati, (sto prije to bolje). Zahvalna sam vam do neba jer ste me sve naucile, i znam da ako ste i vi sve ovo izdrzale da cu i ja! Hvala vam i moj NAKLON DO PODA!
Ne znam zasto mi se ne objavljuju postovi
Pozdrav svim curkama
J&D dobrodošla i iskreno se nadam da da ćeš uskoro produžiti na trudnički.
Prvih par postova ti se objavljuju sa zadrškom, a nakon sakupljenih 10 ćeš moći primati i slati privatne poruke.
Na ovome forumu ćeš naći brdo informacija, a možeš i pitati jer netko uvijek ili zna odgovor ili te može uputiti.
Znači krenuo prvi postupak; gdje ste u postupku, kakav je protokol? Imamo i Odbrojavanje s listom cura u postupku, pa nam se možeš javiti i tamo.
Sretno!
većinom se ovdje može pročitati savjet za konzultacije u Viliju, anabela, svakako odi, svaki dr bi trebao pogledati kompletnog pacijenta i vidjeti šta se može još napraviti, al ako to ne ide u matičnoj klinici, odi na konzultacije, napravi dodatne pretrage pa ćete biti pametniji
Hvala dreamgirl!
Pa meni je dr.Dmitrović rekla da ako sad bude dobar zametak,a ne dodje do trudnoće,idem u daljnje pretrage! To mi se sviđa,što traži uzrok problema!
Potvrđujem da Luči smrzava, praktički ni ne pita, nego to podrazumijeva :-D
Ali ok, mi smo već i prije pričali o toj opciji, pa mi je sad samo potvrdio. S novim curama će sigurno vidjeti jel to one žele
Joj puno hvala na informaciji! Onda strpljivo cekam da vidim svoje postove !!! Evo ovako mi smo se odlucili za sr Lučija, kako ga vi ovdje zovete.
Iz jako puno razloga smo se odlucili za njega! A jedno je prevagnulo!
Pa i mi se cvrsto nadamo da cemo odmah na porodiljni ;) a to i vama zelim od srca!
Eh da...protokol je za sada puni stimulirani, a pošto se luči boji hiper jer sam tamnoputa i kako on kaze potpuno zdrava ( a ja se nadam) sada smo krenuli sa decapeptylom, antibioticima i vagimalete! Luči smrzava cak se i podrazumjeva kod njega. Ukoliko vi to zelite!ali iskljucivo i samo najbolje ako sam dobro razumjela blastice I saznala sam zasto ne daje anesteziju! Tako da su svi upitnici odklonjeni i idemo u akciju. Joj oprostite sto sam oduzila uzbudena sam sto sam sa vama! Mozda bi trebali ograniciti postove zbog ovakvih poput mene :)
pozdrav cure...evo još jedne s istim željama kao i vi :heart: ...malo sam čitala postove...i nisam naišla na mišljenje o poliklinici IVF i dr. Š ...pa vas molim za pomoč!! hvala :-)
Da javim i ovdje! 11dnt 3-dnevnog embrija, beta 161!
Čestitam ti od srca :)
Jel to prvi postupak bio?
zubic.vila, čestitam!:-) tvoja beta 5 puta viša nego li je bila moja 11dnt!
J&D, možeš li mi reći zašto dr. L . ne daje anesteziju?
Da, i mene zanima da li je sad neko drugo objašnjenje.
Nama je rekao da je to zato što nema anesteziologa...
Nije prvi.
U 2.mj. Petrova- 3 zametka beta 0
u 4.mj. Petrova- sek.ivf stanice se nisu odmrzle
5.mj. Dr.L.- 3 zametka beta 0
i sad 9.mj. Beta plus-išli isprobat prirodni ivf,tek toliko da vidimo kako se razvija zametak i ono BINGO!
čestike, zubic, i za betaplus, a sve druge privatne klinike imaju anesteziologa? nemanje, uz dužno poštovanje, nije odgovor...
iznenadilo me kad sam čitala da dr Lučinger traži pikanje decapeptyla u nadlakticu, to vas sve traži? zašto?
još ništa od mog posta... :(
gallery, postovi novih korisnika kasne jer čekaju odobrenje moderatora, nakon 10-tak postova odobrenja više nema pa će se pojavljivati bez vremenske odgode.
pa ne mora privatna klinika imati stalno zaposlenog anasteziologa (kako i nemaju). za aspiraciju se angažira anasteziolog i stvar rješena.
skužila sam...hvala mare :)
znam da su doktori svojevremeno govorili pacijetticama da ne daju anesteziju radi toga jer anestetik "šokira" folikule i jajne stanice :lol::-(.
Inesz, o šokiranju priča dr Reš jer nema ni uvjete, a ni ne želi valjda platit honorarno, naravno da su anesteziolozi u privatnim klinikama zaposleni honorarno
mare, pa ni ovaj naš privatnik ne želi platiti honorarnog anesteziologa, zar ne?
ja u razloge ne ulazim, jer ih ne znam, i nije moj:-), samo pišem o onima kod kojih sam bila i pitam druge za ostale privatne klinike...
sve me zanima!!!!!od toliko pitanja šta sam imala..neznam koje bi prvo!ubiti mi smo na samom početku..za početak me zanima dali punkcija boli kod njega!rekao mi da ću dobit laganu anesteziju...no čitajući forume sve mi se pomješalo...tako sam se i informirala za HSG...iskreno postovi od cura su me zaprepastili,ali na kraju pih od svega...nešta malo boli i gotovo!!hvala vam cure :heart: :heart: :heart:
Vrci, dugo sam tu, i svi smo pikali dec u trbuh, a pogotovo početnicima je to puno jednostavnije nego ruka, al vjerujem da dr ima razloga, i zanima me da li tako rade sve njegove pacijentice? ja se ne bi pikala u ruku, a pikam se godinama, jedino, ako ću morat fragmin do kraja daj Bože trudnoće, onda se više ne bira gdje se pika...al ako se može birat, ja ruku ne bi, e da, i u guzu sam se sama pikala, al kad pomislim na ruku....nekako mi zlo:-), možda se varam...
Ja sam se svaki put bockala u trbuh, najlakše, a potkožno...
Neznam zašto neki privatnici ne žele honorarne anesteziologe po potrebi kad bi taj trošak anestezije pacijentica podmirila sama ako je želi. Na njima je samo da angažiraju nekoga.
i mene su na VV pikali u ruku ali kad se sama bodem onda u trbuh
Valjda je to Lučiju ostalo od VV onda. Meni je bilo ok u ruku, čak sam uspjela i s lijevom u desnu :)
A i booster mi je piknuo u ruku (brevatcid)