Ima negdje tablica visine bete s obzirom na tjedne. Ja mislim da je ok beta
Printable View
Ima negdje tablica visine bete s obzirom na tjedne. Ja mislim da je ok beta
cure u 9 tj. sam, svi bolovi su mi prestali kao da ću dobiti u 6 tjednu,ali sada su se ponovo javili, bila sam na moru 2 dana, jel moglo more nešto naštetiti, da sam se nahladila ili tako nešto??? prije 2 tj. sam bila na uzv sve je bilo u redu, nisam mislila ići barem još dva tjedna na uzv, ne znam je li to preugo za čekati???
Mi smo danas bili na pregledu iiiiii konacno se beba okrenula kako treba, dobicemo deckaaaa :heart:
Mury jel se kod tebe sta vidilo ?
ARIANM bez panike
U dvije od tri trudnoce sam imala smeksani cerviks vec i prije 20tt (ustanovljeno oko tog tjedna, znaci bilo je i prije)
U trecoj sam bila i uloziva za vrsak prsta
U toj zadnjoj sam i radila jos neko vrijeme
Nisam dizala tesko, dugo sjedila ili stajala
Sve ostalo sam normalno radila, kuhala, setala, bili smo i na moru, malo sam se brckala i tak...laganini
Uglavnom, nalaz je isto skoz isti do kraja trudnoce, rodila sam na 39+0 i 38+0 i pritom se sporo otvarala :roll:
Dakle, uspori, prati svoje tijelo, al nema panike :-)
I da, to je jako cest slucaj kod drugorotki/viserotki
Lady ako te tjesi, mene je bolilo kao da cu dobiti do negdje 16tt. Ligamenti se sire, maternica raste.... Mislim da se ne moras brinuti. Ja sam do sad bez problema docekala svaki pregled
Ali, da nije ugodno, nije. Opet, slusaj svoje tijelo. Ako smatras da trebas ici ,odi. Nemoj nas slusati. Radi po osjecaju
Ja sam evo 9 tt i isto me bokucka kao da cu dobiti. Uglavnom ako puno hodam ili dugo sjedim ( na poslu recimo) i cim malo odlezim bude ok.
Imam pitanjce...jeste se borile s mucninama? Ja ne povracam, ali imam odvratne mucnine koje pocinju u popodnevnim satimabi traju sve do navece...isto tako primjetila sam da se javljaju ako sam i malo gladna. Cim prodje vise od tri sata od prethodnog obroka mene primi nenormalna glad, mucnina, nekako mi ne bude dobro. Od jela mi pase samo kruh ( po mogucnosti suhi), sir i jogurt, topli sendvici i ev suhe grickalice. Tjeram se jesti voce, al nije da mi pase. Ak ovako nastavim bit cu ko buhtla za mjesec dana. Sto ste vi jeli tada ako ste imali slicnih poteskoca?
Da vam javim
U ponedjeljak sam rodila svoju princezu
2500 gr
Sve je ok prošlo hdB
Malo je poranila ali sve je u redu
Sreća neopisiva
Crvenkapice prekrasno prekrasano prekrasno :zaljubljen:
Sretna sam ko da sam ja rodila
Uživajte, grlite se i mazite
Čestitam od srca! Predivno! :zaljubljen:
:zaljubljen:Crvenkapice,predivno! Čestitam od srca ! Uživajte i mazite se !
Crvenkapice draga, od :heart: ti čestitam na vašoj neopisivoj srećici!
Sad uživajte i mazite se, dugo ste to čekali...
:-*
Crvenkapice prekrasna vijest za dobro jutro!!!!! Od srca cestitke i kad ces uhvatiti vremena, napisi kakp je bilo. Ne mogu ni zamisliti kakvo veselje :-D
Crvenkapice - čestitam!! :heart::heart:
Crvenkapice bravoooo :heart:
Crvenkapice :-D nemogu ti opisat koliko mi je drago!!!!!!!!čestitam!!!!!!!!!
crvenkapice, cestitam od srca!!!! prekrasno!!! uzivaj u svojoj curici ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sent from my iPhone using Tapatalk
Crvenkapice divnoooo ,cestitam ti na princezi :zaljubljen::klap:
Crvenkapice predivno :zaljubljen: Čestitam od srca, dobrodošla mala princezice!
Crvenkapice,i ovdje cestitke :-D!!!
Aprilili,bila na uzv,i dr.kaze najvjerojatnije pisonja :heart:!!
ali me i dalje muce svaka dva -tri dana krvavi iscjedci,dr.nema na to komentar :-(..i jos kada sam izasla od dr.vidim da mi je cx 30 mm,a prije tri tj. bio 37 mm,znacajno se skratio.Jos jucer neki jaki grcevi,slicni onim koji su mi krenuli u prosloj trud.taman oko 19 tt,a bebe izgubila sa22 tt.Danas 19+3,sad su oni tjedni i umirem od straha.Dr.mi uzela briseve,u pon.nalazi i napravila jucer UK.Cure,sto kazete na moj cerviks od 30 mm T oblik sa 19 tt,i grceve,nalik onim u crijevima kad imas proljev,i pritisak na debelo crijevo,uh,uh....do sad sam se drzala,sad lagano ludim :-(
Mury jel piješ magnezij? Normabele? Uzimaš li još uvijek utrogestane ili nešto slično tome?
Je li ti itko od ginekologa preporučio preventivnu serklažu u ovim tjednima?
Crvenkapice čestitam <3
Crvenkapice čestitke!!!
Mury kod mene isto. Danas uzeli briseve,a situacija ko i prije dva dana-cervix omekšan i skraćen. Kontrakcije povremene,a pritisak osjecam kad se beba rita,okrenut je na zadak i dole bas jako udara tako da me sve probada. Za sad mg i normabel po potrebi i pregled za 8 dana jer me ceka put od 700km.
Vaginalno da
Brz porod hdB
36+1 tt
Sav popustio krvarenje pa trudovi
Sve se desilo odjednom
Crvenkapice, čestitke!
Meni je beba jako nisko pa je doktor rekao da trebam više mirovati, a ja gotovo i ne izlazim iz kreveta zbog hematoma koji se raspada, ali je još uvijek prisutan. No, mene muči nešto drugo... Sada sam 17 +4 tt i već sam dobila 6 kg, a gotovo ništa ne jedem jer mi je od svega muka. Pitala sam doktora da mi provjeri šećer, ali on samo odmahuje rukom. Kaže da sam bila premršava pa je sad to o.k. Ma ne brinu mene kile, nego se bojim da nije nešto drugo u pitanju... Da ipak odem negdje po drugo mišljenje ili me hvata panika bez razloga?
Mury, draga, pretpostavljam da uzv nije radio isti dr kad je ovaj nalaz od prije tri tjedna? Znam da ides paralelno kod dva.
Ako je isti dr i nije nista komentirao, moguce je da je razlika i do nepreciznosti mjerenja.
Meni se isto tako bio naglo "skratio" sa Klempicem pa mi je dr objasnio da je cerviks malo zaobljen pa da ga zna malo neprecizno izmjeriti jer mu to nije toliko bitno dokle vidi da je zatvoren, T oblika i dovoljno dugacak.
Giuseppe, i meni je pasao tost i krusno, morala sam jesti svakih par sati, ali sam dobila "samo" 2 kg, mucnine prosle i sad jedem normalno i zdravo.
Samo treba prezivit to mucno razdoblje.
Trudy,pijem mg 375,utrice uzimam 3*1,ali u pon.mi dr.rekla da smanjim na 2*1,ali ja ne smanjujem dok ne vidim i s dr.Radoncicem.Normabel ne pijem,iako imam kutiju od prije,ali nastojim ga ne uzeti dok mi dr.ne kazu da trebam.
Maco,nije mi ista dr.radila uzv,i ova jucer nije bila zabrinuta,iako mislim da je veliki strucnjak i pazljiva,jer me zna iz prethodnog slucaja....danas Bogu hvala nema grceva,ali zato sam imala krvavi iscjedak....i tako,da ne bih sekundu bila mirna!!!!Ali u Bozje ruke,ako bude neki los znak,pravac hitna!!!
Crvenkapice predivna vijest. Iskrene čestitke na maloj princezi :zaljubljen:
Crvenkapice super lavica je stigla uzivajte,mazite se.A Nina I ti brojis sitno.
Crvenkapice, i ovdje cestitam i zelim vam sve najbolje! Uzivajte u svojoj sreci.
Mury, grlim, samo polako, prati stanje, uzimaj terapiju, miruj. Bit ce sve ok.
Ej draga dobro sam, hvala! Evo danas 26+1 i nemam nekih većih tegoba, osim ponekad bolnih leđa, pritiska i učestalog mokrenja, ali sve su to čari blaženog stanja :-)
:* tebi i tvom sinčiću!
Mury odmaraj, čuvaj se, polako, dan po dan! I dobro si rekla, bude li ti nešto sumnjivo, pravac hitna! Sretno do kraja :love2:
loly :kiss:
Danas 38+4 , bila jučer na pregledu... zatvorena totalno, dečko je velik ali ne znam koliko....koža trbuha me boli za poludit ...jedva čekam da rodim ali izgleda da to neće brzo... otečena nisam nimalo , samo se brzo uspušem i tlak mi je nizak... i tako...sve spremno i čekamo.....
mravak, ja sam sa mlađom curom bila petak na pregledu i ctg-u..ctg uredan, zatvorena...sa subote na nedjelju dobila trudove i nakon 3-4 sata rodila..ne znači da nećeš brzo:-)
takav porod bi svakom poželjela..pošto želiš što prije roditi, eto želim ti istu ili sličnu situaciju od :heart:
hvala anabeg, sviđa mi se tvoj porod...i ja bi tako :yes:
mury, drži se draga, puši i na hladno, i vjerujem da će se doktori ako bude potrebno maksimalno posvetiti...miruj što više, to znaš i sama...uglavnom mislim na tebe...i vidi nam crvenkapicu, mazi se sa svojom curom sada...tako ćeš i ti za par mjeseci....
Hvala curke na utjesi!!!!
Blueone mi smo terminuse onda,meni danas 25+4,a i dijagnoze su nam iste sad. Super sto ti je upalilo iz prve :-) nama iz sedmog puta,ali vele da je 7 magicni broj pa se nadam da ce sve biti ok do kraja.
Ima li mozda netko od vas želucanih problema? Obicno mi po noci pocne kad se smirim muka,grcevi i proljev. U mjesec dana vec pet puta tako. Bas problemi sa želuce. Popijem linex pa onda po par dana ne mogu na wc :-( ne znam vise kako smirit zeludac.