BigBlue prvotno napisa
Stvarno mi nije jasno zašto računaju od ZM, kad jako dobro znamo kad je bilo začeće. Meni je punkcija bila 18. dan ciklusa (i to kasno navečer, skoro i 19.), tak da ZM uistinu nije relevantano za određivanje. To sam riješila tako što sam doktoru kao dan ZM dala datum aspiracije - 2 tjedna.
Čitam vas i vidim da nas ima ovdje dosta s blizancima - sindrom IVFa :mrgreen:. U mojoj obitelji i bez toga blizanaca na izvoz i priznajem da sam, od trenutka kad su viđene 2 GV do EO, strahovala je li se koja još i podijelila. Trojke ne bi mogla iznijeti.
Ako preskočimo moment kad sam se kao šiba tresla penjući se na stol za ovaj UZV, stvarno uživam u mojim mrvicama. Imam sreću jer nemam mučnina, povraćanja, slabosti. Jedino od čega mi je muka i što sam 2x povratila su Prenatal kapsule. Ne mogu i ne mogu. Ah da, za razliku od mog "prirodnog" bioritma (na spavanje u 2 ujutro), sad idem oko ponoći, ali dižem se u 6, pa i prije. Bljaaaaak, hoću se naspavati, ali ne ide! Mislim, nisam umorna, ali sama simbolika buđenja u 6 :roll: Kao da me to ne čeka slijedećih...... 20 godina :mrgreen: