leo, sklekovi su i meni najgori
ali na njima se najviše vidi pomak
ja kad tek počnem ne mogu napraviti NITI JEDAN JEDINI normalan sklek
onih ženskih mogu napraviti par (polovičnih)
a kad završim, ipak mogu malo više, i ne umirem dok ih radim
Printable View
leo, sklekovi su i meni najgori
ali na njima se najviše vidi pomak
ja kad tek počnem ne mogu napraviti NITI JEDAN JEDINI normalan sklek
onih ženskih mogu napraviti par (polovičnih)
a kad završim, ipak mogu malo više, i ne umirem dok ih radim
Polako, počni ženske pa malo po malo. Ja sam počela sa ženskim na 30ds level 1, a sada na level 3 radi sklekove kao Natali, ne oslanjam se na koljena.
Hahaha, ja sam ona koja spominje 200-kilase i kantice. :angel:
mozda najvaziji dio: prestanite se vagati, i pocnite se mjeriti. vazni su centimetri ;)
hvala ti, storma :heart:
nešto ću... vidjet ću što ću.
ma bilo sto. ako ti nesto ne odgovara, prebacis se na nesto drugo. prva dva tjedna smijes plakati, cvilit, zapomagati, psovati, proklinjati a onda ce se sve sredit. najozbiljnije.
Ej cure, ne bih vam preporucila 30DS za pocetak, pogotovo ako imate viska kila. Bolje Yogillian za pocetak dok ne uhvatite bar malo forme, jer nema skakanja, a ono je dobar put za ozlijedit nesto, pogotovo ako niste ko ja vjezbale 15 godina.
Meni treba motivacija!!! Da me najterate da počnem. Radila prije 30 day, sa itekako sjajnim rezultatima. I onda prestala iz nekog razloga i sad se to već doooooobro produžilo. Hoću motivaciju, sad, odmah! :)
:storma:Življe Merline, življe!
šteta što mene ne tangira taj tvoj bič, valjda se dosta samobičujem :mrgreen:
ali ako ima koji dooobar psihijatar ... :mrgreen:
To meni ili? Nisam u toku, pa ću garant ispasti glupa! :) I debela.
Samo sam htjela isprobati kako to Storma radi, dok nje nema. :mrgreen:
Curama koje nikad ili 15 godina nisu vjezbale, preporucujem i biggest loser vjezbe (vodi ih bob harper.. nelos prizor).. ima raznih: kardio, jacanje, gipkost, ... mogu se kombinirati, a ne traju dulje od 20 minuta svaka komponenta.
:lol: za Merlina
AM :lol:
AM :lol:
vidi kako ja i anamar isto mislimo, al ono doslovno
zaboravih reći da je bič prejak (može ga se fino uparivati) :storma::yes:
dobro si rekla, ne triba tebi marta, ti se dovoljno samobicujes :mrgreen:
a majketi di si 2007 izvukla:facepalm: pa mijenjaju se prioriteti s vremenom, sad oces odma rezultate i kajsad? :mrgreen: :*
inače, mislim da na onom CDu ima i Jillian Yoga, al moram pronac svoj da budem sigurna, mozda nam summer moze potvrdit.
ja znam da sam vam svasta sprzila :dobrica:
samo se ne sicam jesam li tad imala yogu, ripped nisam sigurno
e da, jos jedna nuspojava vjezbanja, da imam na sebi ovu majicu s avatara, vidjelo bi se vjerojatno gt mlk :mrgreen:
ajde početnice ja preporučam callanetics 3-4 x tjedno,
nije preteško a garantirano ćete vidjeti i osjetiti promjenu za mjesec dana,
okolina će za ca. 3-4 mj. reći wow, super izgledaš ;)
skoro kao liposukcija :lol:
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0102/334449698
evo linkić na rezultate jedne tete nakon 6 mj. :)
Šampito, nadam se da si danas odvjezbala nesto. Ako nisi, sutra ti je zadnji dan fore. Prije biča.
joj nemojte sad da nisam trebala početi s 30 ds...... jedva sam se natjerala da počnem uopće, sad već preispitujem.... :D gotovo, sad ću odradit ovih 30 dana pa kud puklo i što god puklo.... možda i pukne koji cm ovih mojih 20 kg viška
Dajte neki torr link na pp za callanetics.
Moram se prebaciti na jutarnje termine (napokon), a sve ovo mi je preživčano za početak jutarnje torture.
Ili yoggilian?
Prijavljujem setnju po sumi (uz povremeno guranje malca na bicikli), neravan teren, 3-4 km.
Ideeeessss...koliko ste napisale od kad sam zadnji puta skicnula...
danas: ovo http://www.lovingfit.com/exercises-w...booty-workout/ pa ovo http://www.lovingfit.com/exercises-w...eel-challenge/
sutra cu zwow 41
:starac:odoh vježbat
:storma:
prijavljujem tegljenje AS i djeteta na treci kat, goredole, na drugi kat goredole, na prvi kat goredole, na drugi kat goredole.