Potpis, Kanga.
Printable View
Potpis, Kanga.
Potpis i od mene.
i mislila sam da je centar, odnosno lijevi centar, ali mi je ove dane cudno zvucao....
One up on time in America vs Independance day?
Ja nemam sumnji nakon ovog :mrgreen:
Unce upon a time... ubio mi autocorrect naziv filma :)
Hahahaha. :lool:
Mali princ :ghug::ghug::ghug:
Silly, sviđa mi se ovo da će "one" biti "up on time in america":lol:
Ja sam htjela ponistiti listic...sad kad citam kako po Mostaru cekali i prije 7 da glasaju razmisljam dati glas samo da ona ne pobijedi. Uf
Glasala, a sad cekam na granici u veeeeliloj koloni.
:)
Mislim da je masinerija toliko upregnuta da su sanse da ne pobijedi minimalne.
Svi vi koji nećete za Milanovića jer Vam ne paše, a ne bi ni za Kolindu, svojim neizlaskom dajete glas njoj. I ekipici sa inauguracije. Pa bujrum, to je vaše pravo, samo budite barem iskreni i recite da ste za Marko Perković Thompson, Velimir Bujanec, Tomislav Merčep, Tomo Horvatinčić, Milan Bandić, Đuro Glogoški te Josip Klemm,
Ne znam da je itko napisao da je za sve to. Ali da mi je Milanovic izbor isto tako nije.
Izlazim na izbore redovito. Smatram to svojom duznoscu. Ali znam i ponistiti svoj glas. Kod izbora za Predsjednika/cu to je jasna poruka. Jer nema metode vec se broje iakljucivo glasovi
Pod ovim metode. Dakle nema iscjepkane RH po necijem izbornom rezimu. Gdje ZGB recimo glasa ako se dobro sjecam sa Siskom. I onda se broj glasova preracunava prema metodi na broj zastupnika.
Izašla sam i nisam pošarala listić. Čak ni mm koji je govorio da će dopisati 3. Dario Jurican i to zaokružiti. I on je zaokružio jedan od brojeva na listiću.
No, bojim se da nam eventualna Milanovićeva pobjeda zapravo prije znači sve ovo gore navedeno, jer će opet duhovi izaći na ulice.
Čak mi je prilično svejedno i da Kolinda opet pobjedi, više me muči što oni tako lako pobjeđuju iz izbora u izbore.
Bas to BB. Zasto kinacno ne dodjemo pameti i na drzavnoj razini konacno izadje neko ko je zbilja OK za zas i drzavu? I da ima sanse za pobjedom.
Zato sto ocito vecini koja izlazi ti nisu interesantni.
A oni koji sjede doma zbilja nemaju sta njurgati.
Ne poništavajte listiće, jer to ne znači ništa. Da je samo jedan važeći, on odabire pobjednika.
Možda iskazujete svoj prezir prema situaciji, ali to je samo glađenje ega. Glasajte ili za ili protiv, ali ne poništavajte.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
To, Beti, znala sam da nećeš omanut ;)
Na marijin i Evelinin post stvarno nemam što nadodati.
Iako bih se zbog konsolidiranosti desnice, zbog “rezigniranih”, zbog datuma...baš ful iznenadila da Zoki pobijedi.
Svi bismo voljeli da se pojavi netko normalan pa da glasamo mirne duše i ruke za njega. Ali dok se taj netko drugi ne pojavi...mislim, tko nam brani da se mi angažiramo?
Od tisuća pametnih ljudi koje poznajem nitko nije politički angažiran, svima se to gadi, oni koji jesu su redom ljigavci...e pa, dotle će izbor biti ovakav.
Argente
U sridu!
Zato sto vecina nema koristi od tih novijih, pametnijih, nekorumpiranih struja..
Vecina ih ima koristi od hdza i zato oni najcesce pobjeduju..
Treba nam novih milijon hrvata da bi se vlast promjenila
Zivim za dan kad ce se vlast skroz preokrenuti, nadam se da cu dozivjeti
Ma, je'l moguće??
Ja isto gledam u nevjerici i čekam preokret
Pozdravi iz Tvornice. :w
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ti duhovi koji izlaze na ulice nisu nista drugo nego marionete sivih eminencija. Netko bi za doktorat iz politologije trebao uzet satorase i reziju istih i posljedice istih. Ok, mozda ne za doktorat, ali seminarski rad sigurno.
Ja sam duboko uvjerena da je MVP Milanovicevog stozera bio Vaso :tin-foil-hat:
Nisu ni sami sigurni bi li desničarili ili ne ;).Citiraj:
"Vodili smo jednu desniju kampanju od politike HDZ-a, to nije polučilo uspjeh. To je bila odluka stožera, o tome smo pričali i u stranci. Ta kampanja koja ide desnije nije bila dostatna, o tome ćemo itekako morati voditi računa", rekao je Jandrokovic.
A predsjedanje traje samo 6 mjeseci ;).
Poraz je što je ona unatoč svom katastrofalnom nastupu ipak pokupila 750 tisuća glasova. Sad slijedi natezanje prave i neprave Hrvatske.
Sad slijedi? Na programu je već 30 godina, samo je prava Hrvatska jača. Ova druga povremeno proviri ;).
Mene nije baš šokirao ishod, nakon zadnjeg sučeljavanja sam očekivala ovo.
I drago mi je da je ovako.
Više od 80000 nevažećih listića...to je jako puno...