Novinarka HRT-a traži sugovornice koje su rodile u šibenskom rodilištu. Iskustvo može biti pozitivno ili negativno. Treba joj se što prije javiti sa kontakt podacima (ime, prezime, broj mobitela) na mail afrodita.bibic@hrt.hr.
Hvala :)
Printable View
Novinarka HRT-a traži sugovornice koje su rodile u šibenskom rodilištu. Iskustvo može biti pozitivno ili negativno. Treba joj se što prije javiti sa kontakt podacima (ime, prezime, broj mobitela) na mail afrodita.bibic@hrt.hr.
Hvala :)
Jesam :)
jel mi mozete rec kakva su iskustva carskog reza u sibeniku? jel se moze birat izmedu opce anestezije i spinalne ili ne? nakon koliko dobijete bebu s vama u sobi?
Nisam prošla carski rez, al jest jedna moja poznanica. Možeš birati anesteziju, razgovaraš sa anesteziologom. Bebu dobiješ brzo, otprilike nakon dva sata, onako kad dođeš malo sebi.
hvala ti na odgovoru :) a ne znam sad koliki su rizici za koju anesteziju, to bi trebalo malo proucit... 2 sata cak i nakon opce? pa to je super..
Neznam sad jel bas dva sata,al cim dodes sebi.
Mogla sam birati, nakon opće an. bebu dobila sam čim došla sam sebi.
Ja sam odusevljena sibenskim rodilistem. Doktori koji su mi bili na porodu su peodobri,sestre,babice pristupacne,ljubazne,spremne pomoc, cistoca super,hrana ok. Boli bas jako ali uz sve ovo navedeno,meni je boravak u bolnici ostao u odlicnom sjecanju :-) tako dobre doktore nisam ni mogla zamislit da cu imat :-) :-) :-) :-)
Vidim da nitko nije ostavio komentar skoro godinu dana na temu šibenskog rodilišta, pa eto da ja malo podignem temu...
Moje iskustvo je pozitivno i samo pozitivno, od čistoće, interijera, spize, sve ovo je manje bitno, do primalja i sestara koje se stvarno trude i oko mame i oko bebe i dojenja.
Moja oba poroda su bila bez komplikacija, prvi uz pomoć dripa i prokidanje vodenjaka, i hrpu šavova, kod drugog sam bila 10 minuta na stolu, dr. mi je prokidao vodenjak i rodila sam nakon par minuta, uz veeliku pomoć primalje Zore, i bez ijednog šava, zahvaljujući njoj, i njenoj spremnosti na pomoć. Prizvala me pameti i podsjetila na pravilno disanje, moja bebica je doslovce samo lagano išetala.
Naravno, moje sve pohvale imaju moj.dr.A., dr.Ž, primalja Dragana i dr. Sanela.
Buduće majke, samo budite svjesne sebe, i svoga tijela, ostalo će doći samo po sebi, ne očekujte od rodilišta, zdravstvene ustanove da se ponaša kao hotel s 5 zvjezdica, a osoblje će vam pomoći svakako, netko s osmijehom, netko namrgođen, ali sve što trebate vi i vaša bebica biti će ispunjeno.
Pozdrav.
ja sam prošlo lito rodila u Šibeniku na carski, a prije toga carski u petrovoj prije 6,5 god, i mogu samo šibenskom rodilištu kapu skinit i dat svaku pohvalu. Toliko mi se svidilo da planiram ove ili dogodine opet do njih :)