Bravo, migullyy :D !
Printable View
Bravo, migullyy :D !
Ma vidimo mi da ste vas troje odlično kad vas puštaju na vikende. Samo nek vas paze i maze a mi mislimo, ~~~~~~ i :D sve u šesnaest. :love:
:D :D :heart:
Bravo za male palčiće! :zaljubljen:
:D :D
:klap: :klap:
Draga samo da ti posaljem pusicu i uzivaj za vikend :*
Genijalno! Stvar se super razvija!
migullyy, superrr za tebe i mrvice :D :D
BRAVOOOOOOOOOOO
:D :D :D
Hvala Dragom Bogu da je sve kako treba i da sve ide onako školski. Draga Migulino, hvala što nam javljaš tako divne stvari o tebi i tvojoj dječici, sretno :* :heart: :love:
:klap: draga baš sam presretna :D
super!
:*
:D :D :D :D :D pa ti si kuciiiiiiii!!!!!!!! super! makar samo za vikend! to je super! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje! :heart:
Cure moje ljubim vas sve,ja se vracam u bolnicu sutra ujutru,idem tamo pa cu za par dana raditi nuhalni n.Ako ja brzo ne izadjem javice vam se moja Sanja79,hvala vam svima i sve vas :love:
navratih samo da vidim što je s vama dvoje. uz tebe sam :love:
Citiraj:
puros prvotno napisa
migullyy kako si?
ima nade da uskoro budeš stalno doma?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure, migullyy je jos uvijek u bolnici. Jos joj nisu bebicama radili pregled nuhalnog nabora... Ona ne moze docekati da urade pregled jer trudnoca odmice a vjerujte mi da su uslovi u bolnici grozni... Sve vas je pozdravila... :love:
i mi mislimo na nju i bebice :love:
mogu samo zamisliti kakvi su uslovi u bolnici :x Migulino, jedva čekam aBd da izađeš iz bolnice sa svojim bebicama :*
da nam sta prije dodjes doma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:* :* :*Citiraj:
regina78 prvotno napisa
Cureeeeeeee evo ja stigla kuci nakon puna 2 mjeseca,sve je ok,bebice su dobro i ja sam odmah naravno.Sada su me pustili kuci i kontrola za 15 dana.Hvala vam svima na vibrama,sta bi ja bez vas :love:
:D
O ženo! Baš sam radosna zabog tebe :DCitiraj:
migullyy prvotno napisa
:D :D
baš mi je drago!!!
:D :heart:
:D :D :D
:D :D :DCitiraj:
migullyy prvotno napisa
:D :love: :*
Eh pa neka me moderatorice stave na stup srama, zbog ovoga mi nije zao: :heart: :heart: :heart: i :heart: za sve vas cetvero!
Super :D :D :D
jupi :D :D
samo tako dalje :*
:D :D :D bravo migulli
super vijesti :D :D :D
:D :D :love:
Joj super da ste doma i naravno da ste sve troje dobro a tatek vas se zaželioooo :* :D
Jupi :D !