Ovdje ima par zgodnih stvari:
http://www.cekate.hr/pdf/prosinac2008.pdf
Printable View
Ovdje ima par zgodnih stvari:
http://www.cekate.hr/pdf/prosinac2008.pdf
Ulaznica za Kraševu bajku ima samo još nekoliko i to za 17.12.
Ostalo ništa.
:no: Ko da dolaze Rolling Stonesi. Mi nismo stigli po karte, bila gužva na poslu ovaj tjedan, nisam stigla ni do forum da vidim ovu Aninu obavijest.
Je li ide tko na Klince s ribnjaka 13.12.?
Ima li kakvih novosti o zivim jaslicama?
Kada se "postavljaju", u koje se vrijeme mogu vidjeti...
mi na kraju idemo na Kraševu slatku bajku s firmom od MM...da i ja vidim to čudo :mrgreen:
Evo ovdje o događanjima na Trgu kroz cijeli prosinac
http://webograd.tportal.hr/adventusr...2008/pozornica
Bravo.Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Jučer sam guglala i niš nisam uspjela pronaći.
Citiraj:
Tvornica kulture Vas poziva na najljepsi bozicni mjuzikl "Mlijecni put" koji ce se odrzavati subotama i nedjeljama u Tvornici kulture u periodu od 06. do 21.12.2008.
Bozicni mjuzikl obiljeziti ce uzbudljivi gosti, puno plesa i pjesme koji ce djeci ponuditi carobnu pricu i puno zabave.
Premijera mjuzikla odrzat ce se u subotu, 06.12. od 19 h.
U mjuziklu sudjeluje 20 profesionalnih plesaca izmedju kojih su Larisa Lipovac i Tamara Curic, 18 djece koji su clanovi Plesnog Centra TALA te
gost glumac (Mila Elegovic, Goran Navojec, Vedran Mlikota, Zrinka Cvitesic, Hana Hegedusic, Igor Mesin...).
Nakon mjuzikla organiziramo i kreativnu radionicu za djecu, nagradnu igru, druzenje sa glavnim likovima, te kao posebno iznenadjenje Djed Bozicnjak
za kojeg svako dijete moze pripremiti vlastitu kreaciju (ples, pjesmica ili recitacija).
Nadamo se da cete se zajedno s nama upustiti u ovu veliku avanturu, te uzivati u najljepsem bozicnom mjuziklu u gradu!
Cijena ulaznice je 40 kn, a mozete ih kupiti u Tvornici kulture (Lj.Posavskog1/Subiceva2) i Profil Megastoreu (Bogovićeva 7/Branimir centar).
Raspored predstava pogledajte u PROGRAMU
Radnja predstave pocinje igrom troje djece negdje na gradskom igralistu. Prekrasna Vila ih promatra, ali oni nju ne vide.
Medju djecom zapocinje prica kako na kraju Mlijecnog puta zivi Djed Bozicnjak koji zajedno s puno malih vilenjaka kroz citavu godinu izradjuju igracke za svu djecu ovog svijeta.
Djeca krecu u potragu za radionicom igracaka Djeda Bozicnjaka.
Na njegov popis zele staviti imena djece iz njihove ulice kako bi svako dijete dobilo poklon i imalo najljepsi Bozic.
Na putu prolaze kroz razlicite zemlje i situacije, susrecu njihove stanovnike i likove.
Putujuci kroz zemlju leda, akrobata, sjena, hip hopa, slastica pricamo zanimljivu pricu prepunu neocekivanih zbivanja te uzbudljivih iznenadjenja.
Na kraju ovog neobicnog putovanja djeca napokon nalaze ono sto su trazila- dobili su djedovo dopustenje da djeci iz ulice odnesu poklone.
BOZIC JE SADA POTPUN, SVA SU DJECA SRETNA!
Bili smo jucer popodne, postavljene su 3 kucice: 1 sa DM, i 2 sa Clicks kockicama i onim smokicima. Uglavnom, DM podijeli drvene bojice, malo poprica sa djetetmo, tipa: jesi bila dobra, sta hoces za pod bor (naravno uz moje instrukcije: Sad ce DM pitati sta zelis za Bozic :mrgreen: )...Citiraj:
čokolada prvotno napisa
U kucicama su mali stolici, jedna teta koja malo nesto pomaze djeci i tak...nista posebno...Program na pozornici, OK, ali nista posebno.
možda je off topic, ali da li netko zna gdje se mogu kupiti cliks kockice, malena je luda za njima, a nisma još nigdje na njih naletila...
Imas na samom trgu postavljene kucice (Advent na Trgu), i u njima je akcijska prodaja bas tih kockica.Citiraj:
vinterica prvotno napisa
Jesu te kučice svaki dan na trgu?Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
da, program je od 10-20 hCitiraj:
domy prvotno napisa
hvala daedi :D
Danas smo bili u Mandiju i bio je Sv. Nikola i Krampus.
Ja sam baš mislila kak će se D bojati ali ne on si je koler pospikao sa svetim nikolom i krampusom i zaradio brdo bombona, i šibu.
E da i još na ulazu u Tommy ima besplatno slikanje sa Sv. Nikolom i još djete dobi nekakvu vrečicu sa slatkišima.
I, kakvi su prvi dojmovi iz Krasa, jel bio netko 7.12.?
mi bili na zagrebačkim mališanima u lisinskom, bilo bolje nego prošle godine
puno su više pjevali, gosti su bili Kraljevi ulice (jesam dobro rekla?) i bili su super, jedino kaj je bila neka mađioničarska točka koja je bila malo (dosta) dosadna, al nije trajalo dugo
sve, u svemu, bilo nam je super, a Sof je bila oduševljena
Ti "mađioničari" su meni bili teška koma, a mislim i većini dvorane. Nakon zadnje (neuspjele) točke je pljesak bio minimalan.Citiraj:
sofke prvotno napisa
Kraljevi ulica su mi isto bili bezveze, za male klince oni niš ne znače, i mogao je to otpjevati bilo tko, možda bi uspio uspostaviti bolji kontakt s publikom.
Ali mališani su bili jako dobri, jedino što sam ja totalno razočarana što je bio playback. Možda je to većini logično, ali meni je bilo bezveze.
Bez obzira na sve, Jana je bila oduševljena, većinu vremena je provela sama na stepenicama ispred pozornice. Tu i tamo je pogledala gdje smo. Morali smo otići ranije jer je neotac zaboravio ponijeti vodu, a dijete počelo plakati tražeći piti. :/
Ajde, ajde neka se javi netko, baš me zanima :mrgreen:Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
pa je playback, ali su klinci u zboru mali, a dva su termina, s tim da prvi termin počinje u 10,00 za publiku, a oni tamo moraju doći vjerojatno puno ranije...a sve završava u pola dva...dobro da netko nije dehidrirao i da su odradili cijeli program, a kamoli još i da pjevaju cijelo vrijeme
meni su kraljevi ulice puno bolji bili od prošlogodišnjih nikše i tine, ili kak već, ono je nešto prestrašno bilo..a i imali su samo tri pjesme pa je bilo izdržljivo
u svakom slučaju, nama je bilo super
a sutra idemo na kraševu slatku bajku (firma od MM) pa će biti još novih dojmova :D
I mi smo bili na mališanima i bilo nam je ok.
Da točno i nama je bio dosadan mađioničar i pola nisam vidjela i skužila.
Mislim da je općenito klincima dosadno kad pjevaju ti gosti, najbolje im je kad pjevaju mališani i plešu klinci.
D je bio oduševljen mažuretkinjama.Gledao ih je netrepčući.
Mi smo bili u Krašu 7. i bilo je ok. Klaunovi su bili super i jako su im se svidjeli. Mađioničar je bio bez veze, pjevali su Tina i Nikša i još jedna mala, klincima su bili super jer su se mogli popeti na pozornicu i pjevati sa njima. Predstava je bila dosadna ali su likovi zgodni pa ajde. (oni iz reklame za životinjsko carstvo.) Poslije su dijelili bombone, neka teta je pisala imena na čokoladicu (ŽC) i mogli su okretati kolo sreće. Vlakić me razočarao jer sam mislila da će voziti malo po pogonu, ali on samo vozi između (ružnih) zgrada tvornice.
Uglavnom klinci zadovoljni, a to je najvažnije.
po tvom opisu, ništa posebno
danas i mi idemo pa budemo vidjeli iz prve ruke
meni je bila koma mađionicarska tocka u kojoj zeni vezu uze oko vrata i ruku!! :shock:Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Ma daaaj :shock: , a ja klincima cijelo vrijeme pričam da će ići u tvornicu čokolade i gledati kako se radi čokolada! Ne znam kako sam ja stekla dojam da se ide u pogon, valjda zato što sam jedne godine čitala izjavu nekog iz Kraša na temu zašto nema Kraševe bajke kroz cijelu godinu ili više termina, pa je taj pričao nešto o higijeni i sanitarnim propisima...Citiraj:
Eci prvotno napisa
A što, nema ni vodopada od čokolade?
Imam osjećaj da se mi ko roditelji više veselimo tim odlascim na predstave i onda se razočaramo.
A djeci je bitan neki njihov doživljaj, pa za njih je pojam taj vlakić bar mislim.
I naravno to se odnosi na ove manje do 5godina.
Tako da pustimo djecu da uživaju u njihovim malim radostima.
mi u subotu idemo u ZKL na "Gospođicu NEĆU" :D
I mi smo bili na mališanima sa škvadrom iz vrtića i super se zabavljali, na početku malo srama i ukipljeni zainteresirani pogled se nije skidao s pozornice a poslije i čaganje.
Npr. mojem sinu su mađioničari bili najbolji on ih obožava i čak je bez da nam se javio (inače nije takav) sam otišao skroz do pozornice kako su ga očarali.
Ma sve je bilo ok još nam je bilo žao kako je dosta brzo i završilo.
Ali moram priznati da me živciraju navodi kao od jedne mame s koncerta u 10h, "ma niš posebno niti jednu pjesmu nismo znali osim zvončića" aaaaaaa ljudi moji pa kaj vi idete na Gazde a ne znate niti jednu njihovu pjesmu, ili na Roling Stonse i očekujete da pjevaju house, pa mališani imaju svoje pjesme i mi smo prije koncerta posudili cd i slušali gdje smo stigli - u autu najčešće.
I da vidiš kak su klinci bili sretni što ih znaju pjevati.........Cijeli dan nakon koncerta su još pjevušili.......
Mirta, kad je A. pogledala Gospođicu Neću imali smo fazu od bar tri mjeseca kad je za sve i svašta govorila vrlo uvjerljivo NEĆU!Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Nikad prije nije bila favorizirala tu riječ.
Predstava joj se jako svidjela, ali poučna komponenta je otišla u krivom smijeru :roll: .
kak nije bilo poznatih pjesama?
pa sve su bile poznate, sof se totalo obeznanila, a i ja sam znala riječi za barem pet pjesama...to kaj se ne slušaju klasici po autu, to je drugo :mrgreen:
mislim da nemamo kaj izgubiti :lol:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Znam da je mala vjerojatnost za ovo, ali ako slucajno netko ima 2 karte za predstavu u Krasu koje nece iskoristiti, ja bih kupila.
mi smo bile u lisinskom i na houdeku i na mališanima. i na oba koncerta smo morale izaći van kad je bio mađioničar. još je premala za to.
sad razmišljm dal da uzmem karte za božićnu želju - mjuzikl.
:lol:Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
mališa i ja smo danas bili u krašu...
do vlakića nismo stigli, tako da ne znam ni da li vozi :/
prvo je bio klaun ludek, mališa ga se malo bojao, ali ga je vrlo brzo prošlo... onda je pjevao luka nižetić - e tu je već darao ritam, pa mađioničar dosadan i blesav - nije ga uopće zapazio, a onda je došla predstava - tekst bezvezni, malo pjevanja, ali likovi sa ŽC - e na to se raspametio. stalno je tražio da ide kod njih :roll:
nakon toga su pjevali još neki dječačić nikša i neki curičak s njim, pa je došao djed mraz - e tu me frapirao - popeo se mališa na pozornicu do njega i smijao (strah je dakle nestao - ju-hu!)
na kraju poklon od djeda mraza - vreća čokolada, ŽC-a, ŽC jaja, kekisća, štapića, kikića... eno je skrivena u špajzi...
uglavnom, za mališu je i više nego dovoljan doživljaj bilo predvorje s ŽC likovima - stalno je trčao za njima, plesao s njima, lovio kroka, stipu i lava za rep... ma to je bio najbolji dio ;)
što je u poklon paketima ovisno o lovi?
se dobije čoksa na ulazu?
je bio već netko tko je bio i lani da može usporediti program?
o krašu govorim
mene zanima isto što i aleksandru
i mogu li se negdje ostaviti jakne ili ih treba nositi sa sobom?
A zašto VAS zanima šta ima u paketima? :lol: Da znate hoćete li moći ponijet? :mrgreen:
jakne smo mi ostavili u autu prošle godine
ne znam imaju li garderobu
pa zanima me
zapravo htjela sam kupiti onu limenku kiki bombona (volim limenke) ali sam to ostavila za kraš i paket
pa me zanima ima li to u kom paketu
i tako to, zanima me i općenito što ima
a znam da ću, ako uzmem i onaj najskuplji, to sasvim lako ponjet doma
oni to stavljaju baš po tržišnoj cijeni
nije sad da daš 100, a dobiješ slatkiša za 150 zato što je to u krašu
uvijek me čudilo da je u njihovom dućanu većina stvari skuplja nego po supermarketima