Iva Mia čestitam! Ma suuuupeeer
Printable View
Iva Mia čestitam! Ma suuuupeeer
Iva Mia cestitam :-D:-D:-D
Iva Mia fenomenalno.....
Iva Mia --jako mi je drago a bugaboo - vjerujem i vibram da ćeš idući put i ti slaviti!!!!!! žao mi je al glavu gore....
bugaboo žao mi je, a baš sam nekak mislila da ti bude uspjelo, sve je bilo super. Hebemu miša.
Iva Mia tttttttoooooooooooooooooo cccccccuuuuuuuurrrrrrooooooooooooooooooooo!!!!!!!! !!!!!!!!!
Cure moje pošto sam ja jako nestrpljiva u iščekivanju bete napravila sam kućni test(možda sam glupost napravila):Negativan je, a taki sam imala i osjećaj! Možda je samo prerano,al sumnjam.
Iva Mia čestitam, super beta!
Bugaboo žao mi je, slijedeći mora biti dobitni!
Tihić ne zamaraj se testovima beta je glavna!
Kikla123 za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~da se lijepo smjeste kod mame narednih 9 mjeseci!!!!! Pusa
tihić kolko vidim tebi je ak se ne varam danas tek 9 od ET. mislim da je to ipak prerano za testić,pokušaj ponoviti za 2 dana,ili bolje pričekaj betu. bit će sve ok! Iva Mia ma dobro došla u klub,čestitam!!! svima ostalima trudničke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!
tihić rano jei , nemoj to raditi, samo se bediraš i opterećuješ, čekaj ti betu i njoj vijeruj.......
Curke drage, jel zna netko kad će ovi na SD početi zamrzavati stanice i da li će uopće.......mislim sad bi to svi morali raditi, pa kad zakon to dopušta, (blago nama) samo očito zakon neda pare za aparat....ajd ak nije problam da netko pita sutra....KIKLA123 možda ti da pitaš, onak kad ti transfer radi, ha, kaj veliš....mene to tako zanima ( ak se sjetiš)......
Moja prijateljica je na specijalizaciji na SD i ona mi je rekla da će počet zamrzavat,a koliko sam čitala u novinama trebali su od 1.2.(mislim da nisu jer sam ja imala 10 js i nisu mi rekli da će ih zamrznut)a punkcija mi je bila 25.2.
Može li mi netko reć koliko vremena treba proć da se ponovno ide u postupak( bar prirodni nakon stim.)
A znam šniki da je rano,al nisam si mogla pomoć.Možda se u petak razveselim
tihić ma znam kak ti je.....ja sam isto delala test, ja sam jedna od od onih luđih, nestrpljivih, isto 9dpt.....a kaj su tebi vratili? blastice ili?????
i jel ti pokazao točno. Znaš sad sam puno mirnija.u petak se samo mogu razveselit pozitivnoj beti.na otpusnom pismu piše jedna blastocista i jedna cc. doktor je bio zadovoljan.meni ti je danas 8 dan pt ne računajući transfer.nama je ovo prvi put tako da i nisam očekivala čudo:-)
Curke moje hvala vam na čestitkama....veselju stvarno nema kraja...cijeli dan se samo smješkam...sama sam sebi smiješna...:lol::lol:
Svima, al baš svima želim ovak brzi put do trudnoće kao što sam imala ja...nisam ni sanjala da će to tak brzo doći....
Šaljemo vam puse ja i moje dvije mrvice i navijamo za što više SD trudnoća!!!:love2:
Iva Mia uživaj i veseli se !!!!1 Kažu ako mama bude sretna i bebe će
Iva Mia...BRAVVVVOOOOOOOO:-D:-DČESTITAM!!!!!!!
kiara ...bas super da kreces ponovo :-D:-D sretno
Hvala curke na čestitkama!!!! Držim palčeve za sve vas koji još niste a želite biti trbušaste :-)
SAMO POZITIVNO!!!
bgaboo znam kako ti je:love2:,to sam prošla,kao i mnoge nažalost cure ovdje,al ja si sama velim nemože ona biti toliko puta negativna koliko ja puta mogu otić:lol: tihić čekaj betu i nadam se da je test fulo(đubre pokvareno),a za prirodnjak mislim da možeš odmah ciklus ovaj ili sljedeći traži d. da bi htjela prirodnjak ako ti ne ponudi... iva mia čestitam draga,i nadam se da ćeš nas zarazit svojim optimizmom i trudnoćom.... šniki za zamrzavanje sam čula gore prošli tjedan da bi trebali već sad počet zamrzavat,al nisam sigurna jer san slušala kako teta u labu priča jednoj djevojci,pa ako se sjetim pitam sutra... ines ljube za tvoje mrve u labu da se dobrano stisnu:dancingfever:... svima:* a ja sutra idem po mrve i jedva čekam:sing:
KIKLA123 supeeveeeeeer i neka se tvoje mrvice sutra već lijepo smjeste u malom hotelčiću.....:love2:
ines31 nek poludi cijeli lab i nek naprave tulum i lom
tihić ja sam radila taj test 9dpt i to popodne i pojavila se je nekakva blijeda crta, u.....sam se od straha i onda ponovila iduće jutro i bila je opet crta....ali ja svejedno nisam vjerovala....ali bilo mi je lakše, pa mislila sam si neka je i lažna ali me je nekako smirila.....očekivala sam minus...i onda beta 11dpt več 232....očito jemeni bila implatacija jako rano, vjerojatno prvi-drugi dan.....to kaj je tebi test negativan ništa ne znači, rano si ga napravila,ali ponavljam, totalno te kužim.......samo mirno....i sad čekaj petak....ima šanse:zaljubljen:
Iva Mia stvarno si sretnica, da bar bude više takvih.....:heart:
Cureeeeeee ja sam sad primjetila neki lagano smeđkasti iscjedak...jel to normalno....mene leđa bolkaju...onak lagano????
Ja sam to tako imala lagani iscjedak na početku.....miruj što više i popij normabel, naravno ako si se uzrujala, ja znam da ja jesam.....i hitnu sam zvala, rekli su mi da je to normalno sve dok nije jaka krv, da je maternica sad više prokrvljenai da te sitna kapilare hoće popucati.....ti pripazi, miruj, nemoj ništa delati.....ako kaj bude, na hitnu idi ili ih zovi.....a leđa,pripremi se da će te rasturati cijelo vrijeme, buš vidjela kasnije, ja evo vidim zvjezde koliko me bole....ali sve su to dražesne čari trudnoće:klap:
Malo sam se uplašila...hvala ti draga na brzom odgovoru....hodam kao bakica koliko me leđa ubijaju....ja sam si to prevela ako me nešto bolka...znači vjerovatno se nešto događa...
Draga Šniki mašemo ti nadam se nas troje....e da, da u utorak moram na UZV...pa da vidimo što se zapravo događa
Bugaboo, žao mi je što je tako ispalo..drži se, znam da ti nije lako..
Iva Mia, čestitam na krasnoj beti!! A što se tiče tog iscjetka, samo odmaraj, a možeš i doktora sutra nazvati, pa ćeš vidjeti što on kaže..
Kikla 123 držim fige sretnice za sutra!
Ines 31, sad je u labosu party, pričekaj još koji dan a onda će mrva ili mrvice u bušicu..fino..
Evo ja zvala lab i kažu sve u redu, ali transfer u petak, pa ne mogu vjerovat, zašto u petak? Pitala sam ih zašto se ne ide na blastice ak je sve ok i sam sa čula sa strane biloga ili ne znam koga kak se dere da šta ima ona meni objašnjavat, ne kužim pa dobili smo 7 stanica ak je sve u redu zašto se ne ide na blastice! Daj cure pomagajte jel znate o čem se radi?
Ines a kad si imala punkciju???
ines31 srećo draga, pa ovo ti je isto super, idu na morule, to ti je kad ti taj 4 dan vraćaju.....ma ne brigaj, moraš njima vjerovati.....nema ti veze, sve ima svoj postotak uspješnosti....moje dvije frendice ostale trudne baš s tim morulama.....samo se smiri i uživaj, sve je to super...:zaljubljen::klap:
sad sam vidjela....u utorak je bila punkcija....pa nemam pojma draga ja sam srijedom imala punkciju al mi je transfer bio u ponedjeljak....a taj ponedjeljak kad sam ja bila...bile su neke ccure koje su petkom imale punkcije a vraćali su im isti dan kao i meni.....stvarno mi nije jasno zašto nekima vraćaju prije a nekima kasnije...pa nazovi gore seste i pitaj moraju ti objasniti
Ali draga ines to ti nije razlog za nervozu i gubljenje nade u krajnji pozitvni rezultat a to je da se pridružiš meni i šniki...jeeeeel takoooo šniki!?
Ma kak da nazovem kad je ova kao luda se u labu derala kao šta ona meni ima obješnjavat, a nemam pojma , ja sam imala prirodne IVf i došla bi do trećeg dana uvijek sve ok, pa sam se sad ponadala da idemo na blastice, jer ipak 7 stanica pa da nisu išli na blastice malo mi je čudno, da mi bar netko kaže da nešto nije u redu rekla bi nema frke al ovako sve je ok al dodjite treći dan baš mi ne sjeda. sad sam se bezveze razočarala!!!!
Sve ovisi kako se razvija oplođena stanica, neke se bolje razvijaju u tim umjetnim uvjetima ( kao morule i blastice) a neke ako se slabije razvijaju vraćaju 2 ili 3 dan jer će se one bolje razvijati u prirodnim uvjetima, dakle u maternici.....kažu da morule i blastice imaju veću šansu, ali i same znate da to ne mora biti tako, odnosno da do trudnoće dolazi i kad su ranije vraćeni zametci....dakle, bez brige, sve ima svoje zašto i zato.....
A moram priznati da nije u redu kaj oni nemaju baš živaca objasniti, mislim znam da nemaju vremena, ali ipak, to oduzima par sekundi.......
Nadam se da sam pomogla i pojasnila onako kako ja to kužim
Iva Mia nemoj se razočarat unaprijed. Mnogim curama vrate blastice pa ne uspije. Tu nema pravila. Sada budi sretna da su se oplodile i pripremi se za svoje bebice
ova poruka je trebala glasit na INES
[QUOTE=ines31;1566702]Ma kak da nazovem kad je ova kao luda se u labu derala kao šta ona meni ima obješnjavat, a nemam pojma , ja sam imala prirodne IVf i došla bi do trećeg dana uvijek sve ok, pa sam se sad ponadala da idemo na blastice, jer ipak 7 stanica pa da nisu išli na blastice malo mi je čudno, da mi bar netko kaže da nešto nije u redu rekla bi nema frke al ovako sve je ok al dodjite treći dan baš mi ne sjeda. sad sam se bezveze razočarala!!!![/QUO
Nemoj tako razmišljati...ne vrijedi vjeruj mi....trebaš biti pozitivna u svakom koraku....vidi mene ženo iz prvog pokušaja i sa minimalnim strahom i nervozom (a inače sam paničar) došla do velike bete
Nazovi gore sestru J. i pitaj što, zašto i kako
ines31 to ti je 4 dan.....brojiš i utorak i petak.....ljubice, ali nemaš razloga biti razočarana, a i ti znaš da po novome zakonu od tih 7 oni su smjeli oploditi samo 3, dakle odabrati samo 3 za koje smatraju da su najbolje, tako da to kaj si ih dobila 7 ne igra nikakvu ulogu......( to je to sr... od zakona)...dakle oplodili su ih 3 i danas su vidjeli kako se razvijaju.....
???
Iva MIa kaj ti ni jasno...
Hvala curke, a znam ja da nije ni bitno koliko je ustvari stanica, bitno je da se primi, ali šta ćete nekako sam imala više vjere s blasticama, no dobro probat ću se malo iskulirat pa kak bude, sad bar da budu ok u petak!!
Hvala još jednom!!!:zaljubljen::heart: