bok svima...nema vas nešto...ja sad cekam m,trebam dobiti za dan-dva,pa na uzv kod dr p. u kbo i tada će mi reći da li ću prvo na kontracepcijske ili odmah idemo na gonale...ako uzv bude uredan..
Printable View
bok svima...nema vas nešto...ja sad cekam m,trebam dobiti za dan-dva,pa na uzv kod dr p. u kbo i tada će mi reći da li ću prvo na kontracepcijske ili odmah idemo na gonale...ako uzv bude uredan..
bok svima...nema vas...danas mi je 3 dc...ali nista ovaj ciklus...nema doktora...vjerovatno neki seminar,tako da mi propada ovaj ciklus...
Ja isto preskočila ovaj mjesec, jer ih nema čini mi se par dana idući tjedan..tako da se nadam da ću upasti u postupak krajem mjeseca. Injekcije sam dobila još 17.05. i nikako da se sve poklopi da upadnem u postupak :( Sva friška papirijada spremna-nadam se uspješnoj jeseni :))) Sretno svima!
Cure, doktori su vam na kongresu na Brijunima od četvrtka sljedeći tjedan do subote- kongres ginekologije ali je centralni dio humana reprodukcija. Tamo će opet nastupiti naš klaun Milinović koji će po 100x reći da nema liste čekanja - da se čeka postupak 1-2 mjeseca...................... Tamo će naši doktori prezentirati opet po ne znam koji put uspješnost od 30-50% po IVF-u u Hrvata
Cure vrijeme je da nakon najnovijih izjava Milinovića još jednom pokažemo da nismo ovce. A za ovo zaista ne treba puno vremena (ja sam svoje pismo napisala za 10 minuta), a sve nas se tiče. Pokrenimo se i tražimo Milinovićevu javnu ispriku za protekle dvije godine, detalji na linku
http://forum.roda.hr/threads/67641-T...-javnu-ispriku!
ja i dalje ne kužim kako se sad radi pa neradi hsg,...nisam luda znam što mi je rađeno prošle godine u 4mj.sve ovo gore već spomenuto neznam u čemu je sad problem...
stigle i moje injekcije...čekam od studenog 2010...
pričekala bih dok se promjeni zakon...ne znam ima li šanse za to?? i kad?
bok svima...ma muka mi je i od milinovića i zakona i neplodnosti i čekanja i cista i svega!
propadaju mi ciklusi bezveze, godine idu!
samo želim imati dijete i ništa drugo:::? previše?
sve mi to želimo,ne bih bile tu...al nažalost ovako je malo lakše...ma ljuta sam već na sve...
bok svima....vidim da se ne događa puno u kbo-u jer bi inaće pisali već nešto..?!
zlatta?od studenog?a majke ti drage....očito da nema smisla da ja uopće zovem i pitam za svoje ja sam naručila krajme 1mj.ove godine....
Bože drage stvarno mi nije jasno kako je moguće da nema lista čekanja,a mi i dalje čekamo?!vjerojatno smo totalno prolupale
draga sanda mislim da svi mi tu isto želimo,tako malo,a tako puno......eh to je jeb...život
pusa cure
..ma ima puno njih u postupku samo ne pišu ovdje....jučer je samo kod dr.P bilo njih 15ak na folikulometriji...
je, tina, puno na folik., ali većina je na inseminaciji... kada sam pitala za ivf u prirodnom ciklusu dr.P. mi rekao: "rado, ali nemamo igala za punkciju, nažalost!" Niti oni imaju, niti mi smijemo kupiti igle za punkciju...tjah...
tina, kako napreduje tvoja folikulometrija?
...sutra imam AIH...
..ovdje svaki dan sve bolje i bolje vijesti...nema igala!? e stvarno se za upucati i ništa drugo...:evil:
..meni je rađen ivf u prirodnom ciklusu valjda su taj mjesec imali igala...sad još i na igle treba brojati...
I ja sam za ivf u prirodnom ciklusu nekako je sigurniji nego AIH ...ja još čekam neznam što čekam ali eto čekam i nadam se da će biti bolje dok se ponovno pokrenem
tina držim fige da ovaj put sve bude savršeno!
Na žalost imam nekoliko kolegica koje se liječe u kbo i samo jedna od njih je zadovoljna. Sve one idu na folikulometriju, a kada dođe vrijeme za aih uvijek iskrsne neki "problem" i na kraju bude ciljani. Ima koleica koje zavlače već 9 mj. sa ciljanima, uz obećanje da će biti aih.
Sve je to žalosno, mislim da nije problem u dr već u njihovu budžetu koji je jako mali i vidite i same da stalno nešto nedostaje.
Nadam se da će se ubrzo to popraviti, ali ipak, Slavonija je samo zadnja rupa na svirali htrjeli mi to priznati ili ne, to je tako.
tina, kako protekao aih?
ok...sad čekam betu....
..danas su bila 2 IVF-a i 2 AIH-a...
bok svima....nema igala za punkciju?? a ne mogu vjerovati....a ja sljedeci tjedan idem na uzv kad dobijem m..........znaci da ne planiram previše...
da li ja ove injekcije koje sam dobila u kbo-u mogu iskoristiti npr u vv? ili ih moram baš u kbo oskoristiti.?:-o
mislim da nemožeš nego samo u onoj bolnici gdje lijekove dobiješ....ma nemoj se sekirati ne vjerujem da baš nema igala osobito u stimuliranim postupcima jednostavno u to nemogu povjerovati
evo malo da se i ja uključim,čitam redovito ali se slabo javljam
nemojte se sekirat zbog igala,ima svega
ja sam jedna od IVF 19.09.
želim vam svima sreću
čekam transfer
sanda, u stimuliranima uvijek imaju igle, ja sam govorila za čiste prirodnjake..
sretno!
čisti prirodnjak
2 folikula od toga jedan oplođen
sutra transfer
ej bubili tako je i meni zadnji ivf bio prirodni,dva folikula jedan oplođen...rezultat nula..
ja danas 1 d.c.,sutra idem na uzv,ako je uvz uredan krećem u punu stimulaciju....gonali i decapeptyl...
drži te mi fige da nemam opet neke glupe ciste...
pitanje-da li da otvorim bolovanje kada poćnem primati injekcije jer je moj posao dosta stresan i stalno sam na nogama?
uzmi bolovanje i uživaj u svojem domu i opustit se....sretno
bok svima....ništa od postupka...imam cistu 3 cm...danas 2 dc....:cry:
znala sam...i opet mi propada ciklus....u ponedjeljak idem kod svoje ginkošice da me ponovo pregleda,pa ako nije cista pukla moram piti neku terapiju da pukne...
nije mi jasno kad slučajno dr p nema da mi radi uvz i pregleda mie netko drugi,oni vide folikul...a kad dr p-on vidi cistu....već sam mu rekla da ja već imam folikule male 2 dc i to vide svi drugi ,a on kaze da je cista...tj,kad drugi dr vide da je folikul 2 dc ja ulazim u postupak i za vrijeme punkcije dr p nije naišao na cistu nego na jajanu st. hoću reći da to nije cista nikakva nego folikul!! samo gubim cikluse....baš me zanima šta će reći moja gin,pa vam javim...
tome ću ja stati na kraj od ovog ciklusa...
draga Sanda 1977,ne znam zašto dozvoljavaš da te tako zavlače,idi po drugo mišljenje,godine prolaze,a ako treba i dr promjeni
drage moje eto ja odmaram i izležavam se i čekam dan do Bete
To je stvarno zavlačenje.
Ja kada sam išla na 3 aih sam imala cistu, s tim da ja u Petrovoj nikada nisam na 2 dc išla na uzv već normalno 8 ili 10dc. 10 dc vidjeli su da je folikul malo prevelik za 10 dc i pretpostavili da je cista pa sam išla 11 i 12 dc na uzv i vidjeli da je stvarno cista, ali išla sam normalno u postupak i sa rekli su mi da će najvjerojatnije puknuti ili sa ovulacijom ili ako ne ostanem trudana sa mengom i stvarno, na žalost nisam ostala trudna, a sljedeći ciklus više je nije bilo.
Sve mi se čini da je to samo zavlačenje.
pa da i ja mislim da je to zavlaćenje....samo je pitanje zašto...?!
njih pet dr kažu da je fol,a on da je cista...
mislim da ću zamračiti i svašta mu reći...ili mu moram spakovati neku vrećicu,poklon tada bi me možda pustio da normalno odradim postupak...nažalost...
dobit će možda kao zahvalu,kada odradi svoj posao sa pozitivnim rezultatom...:evil:
draga sanda, baš mi je žao...znam to poigravanje s živcima kada se radujemo postupku, a onda kao neke ciste....
ne znam što bih rekla...
meni m.kasni tjedan dana, test negativan, odem dr.m i on nađe folikul (ili cista, kaže:tko bi znao što je dok se ne punktira.. ili pukne pa mir) na l.j. u vrijeme kada mu očito nije vrijeme...dao mi decapeptil da pukne kako bi dobila m....ja odmah zvala i dr.l.u zg. što on misli, on se složio i tako da sam u srijedu si dala injekciju dekapeptila ali evo još nisam dobila...čekam do 10 dana pa ćemo vidjeti...
eto ako ti to što znači...nažalost, sve mi koje smo u mpo priči smo pod prijetnjom cista
e baš...poigravanje živcima...idem sad za koji dan svojoj gin,pa ćemo vidjeti šta će ona reći...uopće joj neću spomenuti nikakvu cistu,samo ću joj reći da sam došla na pregled...baš me zanima taj uvz...ako je cista ili je bila cista,pa u međuvremenu pukla-mora se vidjeti ožiljak...tj mjesto gdje je bila...joooj zlatta baš smo mi prave mpo priće...i znaći mi i znam da mi je lakše kada se malo izjadam vama:love2:
sanda :love2:
samo strpljenja i živaca...
imam jedno pitanjce,koliko se čeka na nalaz bete
hvala vam
Kada vikendom vadim u hitnom labu bude za sat vremena, a običnim danima u centralnom labu kažu za 2 h, onda kad dođeš večinom još malo čekaš nekih 15-ak min, tako je bilo meni.
jel nam to Osijek spava,šta se dešava
nigdje nikoga već danima
meni je sutra dan D-beta
Bubili...sreto s betom...
..ja je vadim u srijedu....nadam se da će biti ok..jer je test pozitivan...
bok svima!:-D ja bila jučer kod svoje ginkošice,ipak je cista,ali se sama prazni...kaže da je to od klomifena...u petak idem ponovo na uvz,da vidi da li je pukla...
bubilli i tina sretno sa betom!!!!!