Ovulacija, trudnoća ili nešto treće?
Pozdrav! Vec me neko vrijeme muče pitanja.. Od 2. mjeseca ove godine smo se prestali u potpunosti paziti, ali se taman potrefilo da sam i u 2. i u 3. mjesecu bila bolesna tako da tada ništa nije ni moglo biti.
Ciklus mi je 28 dana, u 3. mj sam imala smeđi iscjedak za vrijeme ovulacije, to me nešto nije ni zabrinulo jer spada navodno pod normalno iako ga ja prije nikada nisam imala.
Onda u 4.mj sam opet dobila nekakav smeđi iscjedak ali tek 17. dan ciklusa. Ista stvar je bila i u 5.mj i sada evo opet. Taj iscjedak je onako dosta taman i gust, kao da ima još neku žilicu u sebi, ne znam kako bi to opisala jer nije običan smeđi kao sto zna biti prije ili poslije menstruacije. Bude samo jednom do dva puta taj dan, uglavnom vidim samo kada idem na wc na wc papiru.
Na pregledu sam bila prije mjesec dana, sve je u redu. Ali moja gin. je malo čudna i nikad ne želi poslušati sve. Samo sam rekla smeđi iscjedak i odmah me prekinula sa: "To je normalno" drugo nista. A mene to malo brine jer se eto to pojavilo točno tada kada smo se prestali paziti.
Ne znam da li je moguće da se zbog toga pojavio takav iscjedak, da se nešto uhvati pa ne uspije ili što već?
Ima li netko slično iskustvo?
Najviše bi me obradovalo kada bi ta glupa m zakasnila 9 mjeseci :-)