-
Pozdrav cure!!!
Evo da se i ja javim... Ja rodila 16.05. curu 2340g:zaljubljen: i dečka 3070g :zaljubljen:na carski zbog razlike u njihovoj težini i malena je bila na zadak... sve u svemu proslo je ok... malena je bila neko vrijeme u inkubatoru, ali sad je sve ok... dosli smo doma nakon 11 dana rođenja, dojimo, malo se dohranjujemo i super smo....
Nek vam je svima sretno koje jos niste rodile....
-
finger, cestitam!!! lijepo je citati da uzivate
-
Pridruzujem se cestitkama za finger I malce!
-
-
Finger,čestitam,uzivajte....:-D
-
finger, čestitam na tvojim srečicama...uživajte na najjače...
Kak je lijepo čitati ovakve lijepe vijesti.
Cure duplice...puno vas pozdravljam i drž'te se.
Joj...koji depresivan dan...još tu u bolnici nikog nema...uf...moram skoknut do moje Mare da malo ubijemo vrijeme a i nek se dječica u trbusima malo podruže:-)
a Mare, jel može???:-)
-
:lol: pa vas dvije ste skupa u bolnici
tražite premještaj u istu sobu
-
TRUDNICE U 2013.g. (termini poroda):yes:
mirelaj - 16.06.2013.
malena85 - 16.06.2013.
marina64 - 10.07.2013.
jele2405 - 11.07.2013.
mare41 - 15.07.2013.
Bab - 31.07.2013.
Heli - 01.08.2013.
frenkay - 05.08.2013.
medonija - 19.08. 2013.
Tinich - 26.08.2013.
mery-0065 - 29.08.2013.
petarmali - 18.09.2013.
legal alien - 10.10.2013.
pilek - 27.10.2013.
Branka - 10.11.2013.
Pinar - 26.11.2013.
RODILE U 2013.g. :zaljubljen:
amyx - 03.01. cura i dečko
adria13 - 07.01. 2 cure
Tikica78 - 14.01. cura i dečko
elizabeta - 17.01. cura i dečko
dada.star - 21.1. 2 dečka
danci3107 - 28.01. cura i dečko
TamoNeka - 02.02. 2 dečka
BigBlue - 10.03. cura i dečko
finger - 16.05. cura i dečko
Finger ČESTITKE OD :heart::heart: na malim srečicama
-
sad sam puno bolje, a i bab je dobro:-), i bas je lijepa, sad sam veca od nje, a na Setnji za plodnost sam stalno govorila da je njen trbuh veci:-)
-
-
ajme Mare, nisam znala da si i ti u bolnici!
Bab i Mare držite se! da ste što duže.... 6u2 !?:-o ajme puno za reći! pa vi ste pol tuceta ljudi! :lol:
pusa cure, budite mi dobro! :love2:
-
Finger cestitam! Velike bebe!
Mare i Bab bolnice su predosadna mjesta, ali i to ce proci....
-
finger ČESTIAM!!! :mama: užavaj sa svojim bebicama!!!
mare i bab držte se i družite se :lol: vrijeme će vam brže proći.
-
hvala curke puno na podršci:-)
držimo se mi hrabro i vrijeme nam brzo prolazi.
A Mare moja, pa ti imaš dvije ogromne curke u buši...i moraš bit veća od mene. A i ipak je tu 2 tjedna razlike...nije ni to baš za bacit.
Ma izgurat ćemo nas 2 to sve bez beda...
Sve vas ljubimo moja dječica i ja!!!
-
Finger - čestitam :-D :-D
Mare i Bab - samo vas dvije čakulajte i prvodite se, zajedno je ljepše!
-
Finger - čestitam na malim ljubilicama
Mare i Bab - držim fige
-
Mare i bab ... Bas ste se dobro nasle , uzivajte
-
Hvala svima!! Super je biti u sobi sa jos nekim tko ima duplice, ja sam bila i bilo nam je puno lakse...
-
Čestitke finger!! :)
Kako su mirelaj i malena85?
moje srećice su opet na glavicu, i teški su svako po kilu :) i nema brige dali lupaju, živahni smo jako :)
-
Znam da je Mirelaj rodila, al javit ce se ona vec :))))
-
Finger i mirelaj, čestitke!
Uživajte u svojim malenima, sad prava avantura tek počinje :zaljubljen:
Mene i dalje oduševljava ova duuuuga lista duplih mama u 2013, kao da smo odlučile oboriti rekord :mrgreen:
-
BB a jesi skuzila i da su uglavnom kombinacija cura decko ...
Btw moje srecice danas 5 mjeseci ... Vrijeme doslovno leti
-
curke mene neka viroza uhvatila pecka me grlo,malo curka nos u glavi mi veselo,temperature nemam,ima ka kakav savjet osim caja i vitamina?
-
Danas bile na pregledu, jedna je teška 700 g, druga 670 g, mislim da je to ok za 24/4 tj trudnoće. Ja do sad dobila 7 kg, nadam se da to nije previše, nekako sad samo idu na mene, ajoj
-
I mi danas obavili ultrazvuk,čini se da imamo dečka i curku.....:)
-
Evo jesam rekla da sve same kombinacije ... :)
-
mame, da se pohvalim. prije tjedan dana stigli i moji anđelići na svijet (2900g,48cm i 3500g,50cm). sve je proslo u najboljem redu, bebice su preeedivne, sad se mazimo i uzivamo. saljemo pozdrave i zelimo jednak ishod svim trudnicama u iscekivanju bebica.
-
Malena85 čestitammmmmm na vejikim bebačima aj sam datum da upišem u listu vas :)
-
Čestitke malena85!!! :) :) :)
-
mirelaj i malena-cestitam!!!
cure, jel znate ko nije oslobodjen placanja participacije za lezarinu u bolnici? ja jesam, al zasto neke traze dopunsko? ocito nismo svi oslobodjeni?
-
Cestitam malena!!!!!! Uzivaj s bebama, fakat su velike, bravo!!
-
hvala vam drage moje. rodila sam 28.05. i da, bebice su bile pravo osvjezenje u bolnici s tom tezinom a s obzirom da su blizanci. i mene samu je malo zateklo jer ni jedan nije bio procijenjen iznad 3kg na uzv dan prije poroda.
-
-
Čestitam Finger, mirelaj i malena85! Uživajte sa svojim bebicama... :zaljubljen:
Mi smo baš došli s ultrazvuka, bebe su oko 2 kg, prva na glavu, druga na zadak, ali ono što je najvažnije, dobro su. :)
Jel koja od vas koje ste nedavno rodile bila na Sv. Duhu? Jel znate jel oni još uvijek hospitaliziraju u 37.tj. i induciraju u 38.?
-
mare41 kod nas u puli trudnice su oslobođene patricipacije ali mislim da je svugdje tako, tj trebalo bi biti...možda neznaju da su oslobođene. Bolje neka pitaju, ali u svakom slučaju dopunsko je dobro imati uvijek ali što se tiče trudnoće ne treba.
-
Čestitke svim friškim mamicama i trudnicama!!!
I nama vrijeme brzo brzo prolazi... moj par blizića će za nekoliko dana navršiti 5 mjeseci :-D
Iz dana u dan nam je sve veselije!
Hrabro i sretno svima!
:bye:
-
Bok
evo da se i ja tu prijavim, ovo mi je treća trudnoća i šok.... :-) blizanci, termin mi je 09.11.2013 i sada sam u 18 tt, spol još ne znamo, ali kod kuće imam dva dečka pa se nadamo bar jednoj pišuljici.... pozdrav od nas....... :-)
-
Rodila sam 28.05.curu 2300 g i dečka 2570g na carski zbog položaja bebi, cura se bila pak poprečno smjestila, a dečko koso,glavom dolje, bebe su bile 7 dana u toplom krevetiću na intezivnoj njezi, ali sad je sve ok... dosli smo doma nakon 10 dana rođenja, malo dojimo....više se izdajemo pumpicom... i još više pijemo prenan jer mama nema dovoljno mlijeka :zaljubljen::zaljubljen:
-
mirelaj, čestitam!
draga dječice, budite nam zdravi i sretni!
:-)
ps
što se tiče dojenja-što ih više stavljaš na sisu, više ćeš imati mlijeka. ako bebe više cicaju, tvoje tijelo će početi više proizvoditi.
ako trebaš savjet oko dojenja javi se na podforum o dojenju ili na rodin sos telefon.
sretno! :-)
-