Koliko često je Urban izvodio po Zagrebu prije ovog covida?
Printable View
Koliko često je Urban izvodio po Zagrebu prije ovog covida?
Žene,vidim svačega ima po malo,ja sam veliki ljubitelj Bajage,Plavog orkestra i neodoljivog Gothica
Otkrila sam Neil Younga.
Man needs a maid. Zašto ovaj forum nema fejspalm smajli.
Eh, nisi prva koja se toga sjetila. Ljudi su već to istražili - evo tuđe pameti i tumačenja: https://en.wikipedia.org/wiki/A_Man_Needs_a_Maid_(song)
Je li ti sad lakše?
Offt. Ja danas imam osjećaj da je bilo više ravnopravnosti i slobode "u moje vrijeme" nego danas. E, tu treba fejspalm, a ne na tekst pjesme. Imala sam osjećaj da živim u naprednoj zemlji, a sad - ufff...
Pustila sam Toše Proeskog. Uh, koja tuga.
Jučer sam na trgu slušala flautista (valjda je to bio). Svirao je Adelinu stvar Someone Like You. I tako, Adele je na sceni koliko već? 10? 20g? Nikada je nisam posebno doživljavala i tako dogodilo mi se isto kao sa Hozier i Radioheadom. Odjednom sam se probudila i potpuno zaljubila u njen glas i pjesme. Wow.
Biće neki glazbenici iz Ukrajine svirat Hans Zimmera u Lisinskom 28.1. Minimalna cijena je oko 400 kn ulaznice.
lijepo! nisam bila, ali drago mi je da su ljudi uživali
u zadnje vrijeme samo čujem da arenu pune pjevači/ice za koje nisam nikad čula i nekog meni nepoznatog umjetničkog izričaja tako da mi je posebno drago čitati takve vijesti
Mi smo nakon koncerta sreli kolege s posla, a jedni za druge uopće nismo znali da ćemo biti tamo :-)
Ja nisam bila i sad mi je baš žao! odrasla uz njegove pjesme i svaki put me vrate u neko drugo vrijeme :heart: