Loly, brzo će to,ja sam lani betu vadila 3.4. uf kad se sitim koju tremu sam imala! oćeš ić kod dr.P.?
Printable View
Loly, brzo će to,ja sam lani betu vadila 3.4. uf kad se sitim koju tremu sam imala! oćeš ić kod dr.P.?
Čula sam se s dr. p i rekla da ću 1. uzv a i trudnoću voditi kod svog gin. (s obzirom da sam iz ZD), reka je ok, ali da se ponekad javim da čuje kako napredujemo :-)
Loly hvala ti na lipim željama...brzo će tvoj uzv..ljubim te
Agnus, jesi bila danas? Mozda smo se i susrele...Ja sam ušla unutra oko 1i35 i opet me u srijedu.
Bubaba bila sam danas ranije oko jedan i prvi put da san doživjela da nije bilo nikoga i ušla sam odma unutra. Nije bija bas zadovoljan (3-4 na livom i2-3 na desnom) pa mi je doda menopur i naručija me opet sutra. Ne zamaram se bas s tim jer mi je prvi put pa šta bude. Bilo mi je jedino smisno kad sam prvi put došla pa mi gleda jajnike pa sve nešto klima glavom. Ja mislila da mi nije nešto uredu pa ga pitam šta mi je? A on meni, pa stara si eto šta ti je. Umrla san od smija kako mi je to reka.
Taman prikupljam nalaze,pa sam mislila dogovoriti pregled.Za sada ćekam da mi brisevi budu ok.
Angus što je bilo danas na folikulometriji? Mene je sutra...Uglavnom ja sam jučer imala 7 folikula na jednom jajniku a na desnom isto dosta. Samo što mi je desni jajnik jako visoko i teško ga je punktirati...Danas se osjećam jako napuhano i pritisak mi je u trbuhu.
Mare Zd sretno sa prikupljanjem papira..brzo ćeš to. Ja sam relativno brzo skupila sve papire.
Funky držim fige da se mrvice čvrsto uhvate i da to bude lipa velika beta
Bubaba i Angus, puno srece na punkciji, a sta se tice broja folikula,nek je i jedan,samo da je dobitni!!!
Endometrij ce se i sam zadebljati,cim prijede 8 mm kazu da je ok,ipak,sta veci to bolji...ne skodi malo ananasa i cikle...
zd mare,navijam da nema bestijica..di ces u postupak?
angus i jedan folikul može biti dosta,naravno da je bolje da ih je više,15mm ti je veličina folikula
funky mislili smo u split jer smo iz zadra pa nam je najzgodnije...i ja se nadam da će biti ok,jer kad sam se spremala za insiminaciju ,neznam više koliko kutija antibiotika smo popili,da mi moj gin ,nije više znao što bi mi dao
Funky hvala ti.
Danas sam bila na uzv. Dobila sam 150 jedinica menopura, 75 gonala, 1 orgalutran i večeras štoperica i 2 decapeptila. U petak u 7 ujutro punkcija...
Angus onda bi se mogle i vidjeti ha??
Ne mogu ti poslati privatnu poruku pa ti pošalji meni da te znam prepoznati..
Cure koje idete na firule da li potpisivate papire koliko zelite da vam se vrati embrija? Birate koliko da vam vrate neovisno o doktorovoj volji,vi birate on samo sugerira? Dal je tako na firulama?
ni ja nisam ništa potpisivala, imala dva embrija, oba vraćena.nisu me ni pitali koliko bi vratila!
Tnx draga,sad me vec ludilo hvata do te bete...
i tebi puno srece,a sta se tice dr komentara,ja kad sam bila nedavno predlozila da malo odmorim prije ovog stimuliranog,dr P po svome odgovara da nisam vise u cvitu mladosti...a imam 32...legenda,da je netko drugi,ispalila bih ga na misec!!!
KLARA31 ništa takvo se ne potpisuje na Firulama, o tome koliko embrija se vraća i kakvi su se saznaje tek na transferu.
Cure koje su na Firulama, da li zna netko kada je dr. Budimir dežuran narednih dana?
Ja ipak sad idem na konzultacije...bar da se bavim pretragama do jeseni. Da imam osjecaj da se nesto dogada.
Tko zna mozda se u meduvremenu desi cudo :-)
Draga Angus sretno ti..čuvaj se sada.
Ja sam punkcijom dobila 15 jajnih stanica. Od toga 13 zrelih. 8 oplođeno. Dobili smo 4 odlične blastice, 3 vrlodobre i 1 malo lošiju. 2 su mi vraćene na čuvanje jučer ( 5 dan ) a ostale zamrznute.
I evo sad se družimo ja i kauč. hehhehe
Funky sretno, neka bude velika beta..
Odlican rezultat Bubaba,sretno svima,ja sam vec luda od cekanja...
Evo jutros vadila betu, 11.dan nakon transfera dviju blastica 193.1, jel ok?
Bravo funky!
Čestitari: http://forum.roda.hr/threads/84607-Odbrojavanje-2-2014
Draga Angus nisi se ništa javljala? Što ima?
Ja sam jučer vadila betu i bila je 13 dnt 414, sutra idem opet...nadam se da će biti dobra...
Evo da se i ja pridružim.Pozdrav svima.Od danas opet IVF kod dr. Marušić,3. put u Splitu.Ima li još netko da ide ovaj mjesec?
Pozdrav svima.
Sretno
Lolita sretno, moja je prijateljica bila na ivf kod dr.M,cula sam ugl sve dobro o njoj,a i ja sam tamo radila hsg,nije me puno bolilo,svi su bili ljubazni...
nadam se da ce ti ovaj put biti uspijesan,puno srece u postupku!!
Hvala Funky
prošli put u Petrovoj nije uspilo.Sanjan ovaj put 2 blastociste.
Pozzzzzzzzz
Mogu zamisliti doktoru facu da mu se ja pojavim sa 41,5 godinu (a razmišljala sam da se ponovno javim u CITO) ajme kako bi me najurio iz ordinacije, haj ti babo kući, šta sada dolaziš. :lol::lol: Đe si bila ranije.
Meni to nije smiješno, tragično je.
Znam draga, ali ne radi se o tvom rodnom listu već o odnosu dr. P. prema njemu.
Bez obzira što o tome kaže zakonodavac, a zakonodavac si daje pravo odlučiti na koga će trošiti svoje novce (i o tome bi se dalo diskutirati), smatram da dr. P. NEMA pravo odbiti ni jednu pacijenticu zbog godina.
Da, čuda se dešavaju, ne svima... ali im treba dati šansu... A ni jedan privatni MPO liječnik koji živi od novaca koji im pacijenti ostavljaju nema pravo odbiti pacijenta. Ima pravo reći svoje mišljenje, ali odluka o kretanju u postupak ne smije biti njegova.
Sretno!
Mojca, jel tebe ili nekoga koga znas odbio primiti u postupak?
Moram priznati da nikada nisam cula za takav slucaj.
Dr uvijek, na sebi svojstven nacin, kaze svoje misljenje, ali da ce odbiti pacijente koji su voljni, zeljni i spremni ici u postupke unatoc otegotnim okolnostima :?:
Nema mi logike.
Ne. Nije me odbio.
Ali sam kad sam kretala u prvi (i jedini) postupak u jesen 2010 sam bila upozorena od cura s ovog topica da zna odbiti "starije cure" da mu ne pokvare statistiku. Očito nisam jedina koja je to čula jer i Rozalija strahuje da ju ne najuri.