Ja sam za kavu i danas, nisam se bezveze upisala prije mjesec dana, ako si za da podijelimo... javi se:mljac::aparatic:
Printable View
Steta sto niste blize! Dan je kao stvrena za nista ne raditi i :coffee:
Imate pravo, ipak sam falila - bila je i lucija83 s malom. Sjetila sam se noćas u polusnu, ali nije mi se dizalo da se demantiram :lool:
Sori lucija, to ti je za kaznu jer si kasnila :-P
Cranky, dojilje i trudnice moraju bit zaboravne 8-)
Zaboravila sam reć da su kolači bili mljac (pola sam sama požderala)
Nina70, nisi sama, bili (ili bile :mrgreen:) ste udvoje.
Da,kolaci su bili preodlicni,kako smo to zaboravili spomenuti!
phiphy, istina, beba sve pojela :)
bitno da nije do godine proizvodnje :raspa:
hejla riječanke!
:-)
Daklen, jel ovo "Riječanke kava" doslovno ili formumska kava ;-) :-) ? Mislim ja sam bukvalist pa da provjerim :-)
šaljem pozdrave i držim nam svima palčeve!
Prava,pravcata..a nekad nije ni kava.nekad je i pivo..
daklen, čekam, čekam a od kave ni k...i mogli bi me tako žednu preko vode prevest ;-) :-)
Ajmo curke, oćemo krajem idućeg tjedna? :angel::gumi::love::
Ma to je malo prerano..ali tamo pred kraj mjeseca bi mogli jednu opalit..evo ja cu odmah upisat sebe i frcku.mi cemo direktno iz podruma na kavu ako se sta ne iskomplicira opet ;-) sta kazes frcka?
Joj,jadna..bas mi te zao :P
Ces ti vidjet kako ces mi zahvaljivat na kraju ;-)
red pepper ja sam ti gora od Arđine metle! Kava je kad ja kažem da je kava! A ja kažem 21.06., u 17 sati, Zamet!
Znam sefice,to bijase samo prijedlog..al eto vidis da je ipak krajem mjeseca :-)
i ja bih rado samo da šofer bude slobodan
Boss is back! :-D
Ako me opet netko ne za*ebe - stižem s još kojom curom :)
Ma vidi ti to..prijave nicu ko gljive poslije kise!
Red, pa valjda ne sumnjas vise u nase kavice?!
Ja nikad nisam sumnjala tigrice.ja sam nakon 2 posta na forumu odmah na kavu ;-)
Izgleda da nas nema u subotu...kako vam paše petak?
Ja bih rado došla, ako me neka viša sila ne spriječi. Tako da računajte i na mene :mrgreen:
Ako vam nije problem da vas newbie opet davi banalnostima :-D
Ja samo čekam konačni datum pa da se prijavim/o...
Meni paše ova prva subota 14.06. i idući radni tjedan popodne. Slijedeći vikend putujemo na ljetovanje!
Može 14.6., iako nisam još 100% sigurna da stižem.
Ako kava bude sad u subotu- možda vam se i nas dvije pridruzimo- tu smo blizu na moru vjerojatno do ponedjeljka;)
Ajde subota da bude radije nego kroz tjedan..
Al su kisurdu najavili za vikend..pa ako bude kisa cemo u premijer ili tamo pa unutra?