Hahahahha dan poslje odnosa [emoji23]
Dobra ideja
Ja uvjek idem u 2 ljekarne. Vec znaju da sam dosla po gravignost [emoji16]
Bio mi je prije bed. Sad me zaboli.
Mozes preko e baya narucit 30 kom za cca 50-60 kn.
Printable View
Hahahahha dan poslje odnosa [emoji23]
Dobra ideja
Ja uvjek idem u 2 ljekarne. Vec znaju da sam dosla po gravignost [emoji16]
Bio mi je prije bed. Sad me zaboli.
Mozes preko e baya narucit 30 kom za cca 50-60 kn.
Hej, cure :), Hvala na kavici :*. ja sam isto tako kupovala svaki mjesec testiće kao studentica kad sam imala vježbe na onkologiji...pisalo je na vratima da ako ste trudni ili sumnjate da ste trudni ne ulazite...pa za svaki slučaj. Ovaj mjesec neću ni testirati, nisam se ni trudila pokriti dane.
Košta 14 kn, kupila u ljekarni, došla i tražila najjeftiniji test.
Koji da kupim sad za drugo testiranje a da nije jako skup?
Gravignost?
♥ Lista za: 13.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~33.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~33.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~30.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~23.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
sarasvati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Natalie38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Jutro!
Vidim aktivne ste od ranog jutra!
Giovi dobro došla u ljubičice!
November kad ti je bila O?
Moja m nikako da krene, baš mi je dosta svega.
Danas je 14 dana od plodnih dana... posto je meni ciklus nekad varira 2-3 dana sve sam pokrila 2x odma iza menge dva dana prije početka plodni dana, plodne Dane, jedan dan smo preskočili pa dan poslje kako nalaze da se ima odnos dan prije o... I poslje vise nezz :-)
Mami ne znam točno, ne pratim ju! Znam otprilike po bolovima i sluzi. Mislim da oko 30.11.
Juhuuuu...ljubicasta sammmm...DAo Bog da se zadrzim tu... :-D
Ja letiim svaki pol sata bilo da moram i ne na wc.... A čini mi se da ce te i vi i ati izvještaj svaki sat vremena.... Ništa još.
:kokice::kokice::štrika:
Ja sam preko moba, pa kad vidite nesto čudno napisano znajte da to mob sam ispravi kak mu pase, a ja objavim ako slučajno nevidim... Ja nevolim komp kad ga
Nemogu vuci u kuhinju ni u wc ni na krevet :D
Isto i kod mene... Ja komp palim samo kad gledam serije ili filmove... :-D
Bok curke. Moja vjestica je krenula pa meni testici vise ne trebaju. Ostale cekalice ~~~~~~za +
Giovi ne budi tuzna. Mene to vise ne pogađa jako. Ako moram dobiti, bolje da dobijem ranije nego kasnije. A ti nas mozda jos stignes iznenaditi. :)
A ja ne volim mobitel sto se tice tipkanja na ovom forumu jer mi je nepregledno i zadnji put mi nije cak niti cijelu poruku objavio nego ju je iscjepkao pa sam odustala od mob-a. :bye:
Meni je u pocetku stalno cjepkalo poruke ali nije dugo tako da... ma super je...da ne izazovem vraga... :-D
Cure, dali itko zna sta o simptomu glavobolje. Mislim to moze bilo sta znaciti ali me vec 5 dana neumorno boli sto inace nije slucaj. Danas mi 31. dc.
Mene je zadnja 2 dana bas jako boljela glava. I danas sam dobila M. Ali ne mora znaciti da ce i tebi tako biti. Meni se ovaj put tako poklopilo, a inace me glava rijetko kad boli.
Sanjka u kakvom si ti postupku trenutno?
Pricekat cu jos koji dan sa testom jer mi inace nisu ciklusi redovni.Ovo je prvi ciklus sto sam pila marulju ne bi li se stanje hormona malo popravilo
Sta ste prosli sve postupke preko HZZO-a?
Sara ja ne volim pisati testice. Meni uvijek pokazu negativno. A sada nakon postupka volim piskiti da znam da li nastavljam sa progesteronom ili ne. Inace nema sanseza testic. Cekala bih da vidim da li ce kasniti i ako kasni tjedan dana, onda bih piskila. Ovaj mjesec nam je opustajuci i malo cemo i popiti.
I meni je granica (bila) tjedan dana :D
Ja tek se tek ucim samokontroli sto se testoca tice... u ovom pocetku mi je lakse par dana prije piskiti jer me malo smiri. A kako ce biti dalje ne znam... :-D
Po prirodi sam malo nestrpljivija osoba a kako su mi nasli te miome onda mi to pojacava tu nestrpljivost. Prosli mjesec sam od razocaranja i tuge,zapravo mislim da sam najvise zbog straha koliko ce ti miomi narasti,plakala dva dana cim bi pomislila na to. Ja se tek ucim nositi sa tom situacijom. :-)
Nismo niti jedan potrosili.
Nemam ja volje ni zivaca a ni vremena cekati po 3 sata na fm a neke bolnice nemaju opcije anestezije. Al inace smo tezak slucaj za hzzo. Treba puno truda i znanja od strane mpo dr a i od biologa sto nazalost u drzavnoj ustanovi ne mogu dobiti.
Mi smo odlucili potrositi to preko hzzo-a i ako ne uspije ici privatno.
Hvala curke na dobrodoslici, hvala Giovi na kavici bas pase! :)
Pozdrav curke, ajme baš ste se raspisale, nemrem poloviti :)
Ja isto idem preko HZZO ali samo AIH u bolnici a ako dođe do IVF idem kod Škvorca koji je privatnik i radi preko HZZO isto, a uz to ima Patrika, koji je koliko čujem jedan od najboljih biologa trenutno :)
Chiara - da li je tebe nakon inseminacije grčilo u trbuhu skroz dole?Ne pripisujem to simptomu jer me boli od postupka još... Ali ne znam od čega bi me to bolilo, od Klomifenma nije jer sam ga i prije koristila.