ma da, lipa su hartanova kolica ali su 8-10 kg teža od maclarena, a meni je težina primarna.
Printable View
ma da, lipa su hartanova kolica ali su 8-10 kg teža od maclarena, a meni je težina primarna.
Mi imamo ova kolica i odlična su. Da, imaju ručnu kočnicu i svu ostalu opremu na kotačima i mehanizmima kao jedan profesionalni bicikl. To su vjerojatno najpokretljivija kolica ikad. Guram ih jednom rukom i okrećem 180 stupnjeva u mjestu bez ikakvih problema. Moji će uskoro 4 godine i još uvijek stanu u njih, ne voze se više, ali mogli bi. Jedini problem je što su teška, ne za voziti nego za dizati, tako da to obavlja isključivo muž. Ako netko želi rolati s blizancima, ovo je rješenje!
I prolaze kroz svaka standardna vrata.
di si ih kupila i koliko koštaju?
nema veze, naišla sam na odlučujući podatak:
Težina 16.5kg
Mi smo ih kupili u Njemačkoj, ali vidim da ih sad ima i kod nas.
Baš su prekrasna, ali mi takva kolica, nažalost, nismo mogli kupiti jer nam ne stanu u auto. (Mazda323 sa guzom). Macl. su mi čak stala u Toyotu Yaris iza sjedala. Moram priznat da su Maclaren ružna naspram ovih. Ah... sve brzo prođe pa će i potreba za kolicima.
Imam pitanje u vezi kolica, htjela bih kupiti kolica koja se mogu odvojiti jedna od drugih, pa me zanima ako znate di se mogu nabaviti bila bih zahvalna :)
Ima li tko Phil&Teds kolica?
Meni su po svim pitanjima odlična Firstwheels kolica. Imaju super kotače, košare, sjedalice, prolaze kroz sve, lako se vopze jednom rukom, stolice se okreću naprijed-natrag, a zaštita od sunca pomiče prema potrebi. Super su. Nažalost, mislim da ih još uvijek nema kod nas.
Ima ih u baby centru u Sloveniji. Super je sve što kažeš, ali nemaju nulti položaj pa moraš kupiti i košare,a za to treba, osim više novaca, veći auto pa treba prvo izmjeriti stane li sve.
Weather bebe su prekrasne a tvoj blog sam procitala u jednom dahu.
Hvala Tomislava!
Pa ne postoje posebna takva kolica - jednostavno kupiš 2 komada ista i to je to - spojnicama ih spojiš. Ako se ne varam - jedna forumašica je tako imala spojena inglesinu zippy.
Nezna gdje je kupe spojnice, jedino znam da su tako spojena kolica prilično široka - e sad - pitanje je gdje živite i po kakvom terenu mislite vozit. Izbor kolica ovisi o puno faktora - živite li na katu ili ne, kakvi su nogostupi kod vas - imate li ih uopće....i tak...
Tonili ja sam planirala spojiti dva Peg Perego Piko P3 (jedna bi mi šogorica dala u naslijedstvo :mrgreen: a jedna bi trebala kupiti) i ne čini mi se da bi to bilo jako široko.
Ja bih vozila većinom po asfaltu, malo ili ništa off-road. Inače stanujem na 1. katu, nema lifta, a ulazna vrata su mi dosta uska, tako da u obziro dolazi ili varijanta 2xobična kolica sa tim spojnicama ili kolica za blizance u vlakić. Bojim se da bi mi ova blizanačka kolica bila jako teška, a još kad stavim dječicu u njih... Meni bi ova opcija bila aktualna dok dječica ne porastu dovoljno da ih stavim u kišobran kolica.
Ja sam za trojke imala pp vlakić i jedna pp oliko pramete. Koristili smo ih godinu ipo dana, možda koji mjesec više. Nakon toga nikad više nisu ušli u kolica. Ne da oni nisu htjeli, meni je bil obolje bez njih. Tako da kišobran kolica nismo ni kupovali. Ovaj pp vlakić ima skoro 20 kg, ali mogli smo ući u svaki lift u trgovačkim centrima, u lift u domu zdravlja, ima volan pa se lako upravlja, ima velike kotače pa bez problema vozi i po neravnom terenu.
Cure ima li koja techno twins kolica za blizance? Svaki bi mi savjet dobro došao.
Molim vas da izmjerite širinu kolica. Kod nas u gradu nema takvih, a dok budem dalje negdje išla želim vidjeti hoće li mi proći kroz vrata.
http://global.maclarenbaby.com/toddl...techno?lang=en
Misliš na ta?
Prolaze kroz sva klasična vrata.
Mislim da je u pitanju bilo 70 cm. Premjerim ti ih kad se djeca probude. Sad su mi sklopljena u špajzi, a ako ću petljeti oko tog, ode odmor....
Mislim da su to ta. Bitno je da idu od nultog položaja. Kolika su tvoja djeca stara i da li si ih koristila od rođenja. Jesi li na njih montirala as i koje.
Izludit će me kolica, ali mislim da s ovima neću pogriješiti. Hvala ti.
Koristila sam ih za djecu razlike 15 mj pa opet za djecu razlike 20 mj :)
Nemam blizance.
Na ova kolica se ne može montirati as.
Za prvo dvoje sam počela koristiti kad je mlađa imala nekih 3-4 mj. Tad sam ih kupila.
Za drugo i treće odmah po rođenju trećeg.
Ja sam za kolica čula u rodilištu od žene koja ih je kupila za svoje curke rođene s cca 2 kg. Koristila ih je od početka.
Onda će valjda biti dobra ta. Vidim da ih ti prodaješ. Rado bi ih kupila, ali bojim se da je još malo rano. Tek sam u 11.tjednu.
Samo da ti naglasim da su to kolica za gradsku vožnju. Po kamenjau neće ići. Nisu za off-road. Teško se guraju ako nisu na asfaltu/zemlji/travi.
Na ostalo nemam zamjerku.
Ne sapadam na ovu temu,ali evo iskustva moje frendice.Kupite stara polovna kolica koja se po mogućnosti klimaju.Ona je prvo kupila neka fensi za 7000 kn al se klinci nisu htjeli voziti u tome nego u nekim klimavim starim 100 godina.U njima bi zaspali ko topovi.:lol:
nisam htjela oftopičariti tamo na trudnicama, pa sam pronašla ovu temu, a da je odmah malo i podignem.
mi smo u startu znali da idemo na bugaboo. da je bila jedna bebuška to bi bio cameleon, ovako su donkey. Vidim da su kod nas cijene astronomske, mi planiramo kupiti 2nd hand u nizozemskoj, ali ako i ne nađemo nove su jeftinije tamo nego u hr.
od sveg što sam vidjela, one su mi stvarno najbolje. uostalom imaju i opciju mono-duo-mono, pa mislim da će stvarno poslužiti u familiji.
Mi imamo donkey i za sada smo zadovoljni.
Mi imamo ova kolica http://www.amazon.co.uk/Cosatto-Doub.../dp/B000WCT4GC
savršena su....lagana, i imaju srednju ručku kad vam je samo jedna ruka na raspolaganju za vožnju....
imaju navlake za kišu, sve stupnjeve sjedenja i ležanja.
preporodila sam se....
OH, cossato kolica su sjajna! Naša Tonili ima jedna fensi za riknut. Mi smo na standardu - MacLaren Twin techno i nosam ih svaki dan na prvi kat, gore-dole i leđa još ne bole ;) A praktična su i izdržljiva. Jako lajkam. I cijenu lajkam. Mi smo platili cca 4.000 kuna nova i dostavili nam gratis, ne ispred zgrade, nego U stan, točno u sobu gdje sam tražila. Pusa dostavljaču :*
ja platila svoja second hand 900 kn! do tada sam imala peg perego dvoja zasebna kolica koja sam morala stalno spajati i razdvajati.
Poludila sam.
I stalno sam ih nosila na drugi kat....jednog pa drugog....gore pa dolje
grozno. Sad idu sami dolje gore po stepenicama.
peg perego aria twin! lagana, ekonomična, kroz svaka vrata mogu proći i super su! :)
adria13 meni su mrak ta cosatto kolica ali nema ih u blizini lijepe naše pa sam odustala. tonili je naručivala preko ebay-a ali su joj dostavili kod nekoga mislim u Beč, jer nitko ne dostavlja u RH: A ako naručiš direktno sa nekih njhovih strana poštarina te košta skoro pa više nego sama kolica...tako da nema ekonomske računice kak bi rekla Gros***** :)
Ja i dalje ostajem na ABC zoom
da, i mislila sam da je to tako nekako :(
ja moram još malo razmisliti
Jesi pokušala provjeriti za Cossato kod dobavljača? koliko bi bila poštarina?
Fakat su odlična, ja sam se preporodila!
Da sam znala odpočetka da su tak super ne bih dvojila oko kupnje, pa makar i da platim poštarinu lude novce.....
mi smo se truckali u dva zasebna per peregp...ajme užasa.
Milil kolica su dobr, ali spajanje i razdvajanje- grozno!
Nisam, jer gdje god sam gledala, ne dostavljaju u HR
http://www.samueljohnston.com/Models.aspx?ModelID=1163
adria13, koliko mi se čini na ovoj strani kaj sam ti link stavila mislim da dostavljaju u HR. Na dnu strane imaš shiping info pa vidi koliko su poštarine. I naravno probaj kontaktirati s njima mailom . Mislim da ne bi imali navedevu poštarinu za HR da ne dostavljaju kaj ne ?
Hvala ti puno, idem proučiti
ali da, ako piše hr onda valjda dostavljaju :)
47 funti piše poštarina
Pod kaj si gledala da je 47 funti ? jesi po kilaži , ja nemrem nać niš jeftinije od 130 ?
dolje desno ti piše poštarina.....