Sushi dobro dosla...mozes se pridruziti na odbrojavanju. Zelim vam da sto prije ugledate plusic. Pozz
Printable View
Sushi dobro dosla...mozes se pridruziti na odbrojavanju. Zelim vam da sto prije ugledate plusic. Pozz
sushi dobro nam došla...i još bolje ošla trbušasta! Priključi nam se na odbrojavanju, napiši dc našoj lula-mami i tamo možeš s nama odbrojavati dane..
Dobro došla sushi!
Jeste vi sad u prirodnom pokušavanju do mpo?
Slobodno nam se pridruži na odbrojavanju.
Bok svima, :bye: često vas čitam, carmina burana me ohrabrila u pisanju. :love2:
i ja imam već veliku djecu (dosuše ne 5) i sad radim na bebi.
imala sam missed krajem siječnja, nadam se da ću uspjeti, ako ne ovaj puta onda skoro, jer vrijeme nije na mojoj strani.
u mladim danima nisam imala problema, zatrudnila bih iz prve ili druge, no godine su tu, njih 41.
:coffee:
lulu-mama, da...sad smo u prirodnom dok ne obavim konzultacije i sve potrebne pretrage.
zbog anovulac. mi se često zna previše rastegnuti pojedini ciklus, nadam se da to nije bed za odbrojavanje svejedno :unsure: možda ostaci klomića poguraju još koju ovulaciju idućih par mjeseci... vidimo se na odbrojavanju :bye:
bok broculla :-)
Dobro došla broculla!
Sutra te stavim na listicu (vidim na drugoj temi da je 25dc).
Ha! Tek sad vidim da sam nekome inspiracija :)
Hvala broculla! :kiss:
Samo vjeruj svome tijelu, ono ne zaboravlja, valjda smo morale imati taj nesretni missed ab da bi se "tamo dolje" malo sve odčepilo :lol: i pripremilo za normalnu T. Držim nam :fige: da što prije opet uspijemo!!
Bok svima, vec dugo citam ovaj forum i prinalazim odgovore na pitanja o djeci, posebno odgoju i sl. Naime, mi vec imamo jednu malu veliku curu (8 god.) i tek nam je prije par mjeseci doslo iz riti vu glavu da nam vrijeme curi i da nismo vise tako mladi i da se moramo primit posla! Ja imam 29, muz 31 godinu i do prve trudnoce je doslo iz prvog pokusaja. Ovaj smo mjesec odlucili krenuti radit drugu bebu, nadam se da nam i ovaj put uspije otprve. Drzim fige svim ostalima i zelim nam puno srece da se sto prije ostvare nase zelje za slatkim, mirisljavim i zdravim bebama!
Dobro došla Trapava! Pridruži nam se na odbrojavanju u podforumu Prije začeća, napiši tamo koji ti je dan ciklusa i kad ti se posreći, otvaraš novo odbrojavanje!
Trapava dobro došla i što prije ošla trbušasta! Pa niste baš ni tako stari! :nono:
Pozdrav svima!
Evo upravo sam se registrirala i želim pozdraviti sve članice i članove Rode i Rodinog foruma.
Godinama čitam ovaj forum, a sad je napokon došlo vrijeme da se i registriram i postanem vaš punopravni član, jer MZ (to znači moj zaručnik, znam da imate MD i MM :) i ja smo se dogovorili da u 7. mjesecu krećemo s pokušavanjem proširenja naše obitelji.
:)
Da se predstavim - imam 29 godina, MZ ima 31 i ovo će nam biti prva beba, ako uspijemo naravno.
Želja mi je roditi kod kuće, sad ću se baciti na proučavanje pro i contra strana toga.
Uglavnom - pozdrav svim Rodama, i želim vam ugodan vikend.
Shaktii dobrodošla! Pridruzi nam se na odbrojavanju, napiši tamo dan ciklusa i naša Carmina će te upisati na listicu..pa da odbrojavaš skupa s nama.
dovro nam dosla!
Hvala na dobrodoslicu, idem upisat dc! :)
Bok svima. I ja bih vam se rado pridružila. Muž i ja uskoro počinjemo raditi na tome da nas od dvoje bude troje :heart: Ja se eto bližim 30-oj pa sad trenutno proučavam što moram napraviti prije trudnoće. Mada sam već dosta informirana, ali da utvrdim gradivo. Nadam se ugodnom druženju s vama. :-D
Bok Goldina! I ja sam tek kratko tu ali se vec osjecam kao punopravna clanica :)
~~~~~~~~~~~ da ubrzo otvoris Odbrojavanje!
:bye:
Nova sam tu.
pa dok još vidim kako funkcionira sve ovo se podružim više..
JA sam wannabe već skoro dve godine !!
dobro dosle cure!
Goldina i Tiia dobrodošle! Pridruzite nam se na odbrojavanju!
Goldina i Tiia dobrodošle!
Napišite koji vam je SUTRA dan ciklusa i sutra vas stavljam na listu pa odbrojavamo svi skupa :)
Malo sam se zbunila pa mislim da sam dva puta napisala odgovor. Uglavnom, hvala na dobrodošlici. Sutra mi je 6 dc. Ne znam gdje točno odbrojavam pa sam stavila ovdje. Ispričavam se ako sam krivo, ali još se uhodavam :)
Pozdrav svima! Planiram trudnoću pa ću vam se pridružiti makar vas čitam već neko vrijeme, ali evo tek sam se jučer registrirala...Divim se podršci koju si međusobno pružate i zato želim biti 'u klubu'. A o informacijama koje sam prikupila čitajući forum, da i ne govorim. Rodin forum je u zadnje vrijeme moje vrelo znanja, trenutno najvažnijeg znanja.
evo samo da znate da vam se jos jedna pridruzila,pa da se predstavim.imam 27g,MM33 i odlucili smo radit na bebi, nadam se da nece biti prevelikih komplikacija.pozdrav i veselim se vasem druzenju
dobro dosla i jos pije postala trudnica!!
Dobrodošle Leda i Ivana i što prije ošle trbušaste!
pozdrav svima. evo, i mi pokušavamo već 4 mjeseca začeti drugo dijete, ali opet šteka. danas stigla vještica i ne moram pričati kako se osjećam. :-( rekao nam doktor da ako se ne desi prirodna trudnoća, da mu se javimo u rujnu i da ćemo na pretrage. vjerojatno nas opet čeka MPO :-(
Bok svima,imam 34 godine i dvoje prekrasne djece, planiram i trece pa evo da se pridruzim!
Dobrodošle Mary i Wikki!
Hello, eto da znate da sam i ja tu :-) ja 30, MM-35, nismo planirali bebača, ali nam se u jedanaestom prošle godine zalomilo i nažalost završilo spontanim u 7 tj. do pred dva mjeseca napravili pauzu, uvijek nešto, ne sad, ne tad, ... i sad smo opet počeli raditi na bebi neslavno doduše :-)
Često Vas čitam, ali nikad nisam pisala sad mi nekako treba. :-( Super je kad se imaš kome obratiti sa sličnim ili istim problemima, svaka Vam čast svima!!!
do tipkanja
Pozdrav cure,
Moram priznati da podrška puno znači a vidim da na vašem forumu toga ne nedostaje pa sam se i ja prijavila. Meni je 26 god. MM 34 god. pokušavamo već 2 godine ali ništa....
Sretno nam svima :)
laine_zg dobrodosla i sretno!
Pozz, kasni mi m 4 dana, jutros san napravila test clearblue, al ne digitalni nego onaj koji kosta 30tak kn, u roku 2 sekunde je pokazao 2 crtice ) sta mislite cure/zene, s pbzirom da je tako jeftin jel moze bit lazno pozitivan????
Lijepi pozdrav!Upravo se registrirala,i veselim se druzenju sa vama :)
Imam 26 god.Dragi i ja se trudimo od 1.mj.Kako sam imala neredovitu m,doktor mi je u 7 mj dao duphaston 3mj.Sad mi je zadnja kura,pijem ih od 11.-25dana,i tocno 28.dan dobijem.Ovaj mj kako smo bili na g.o bila sam opustenija.Zanima me dal su mi i plodni izmedju 14.-16. dana bez obzira sto u te dane nemam plodnu sluz?Imam vec par dana kremasti iscjedak,al to sam znala imat i prethodnih mj.Slobodno premjestite post ako sam na krivoj temi :)
Dobrodošle cure! I nek vam je put do pozitivnog testića i bete što kraći!
Merlyn za utvrđivanje ovulacije najbolje ti je nabaviti lh trakice pa ćeš biti ziher da li gađate dobre dane. Ima cura koje su skroz promašile jer nisu znale da su im plodni dani jako rano u ciklusu, ili pak kasno. Uglavnom, sretno!
još jedna nova među vama :) pozdrav svima. dok se malo uhodam ovdje, evo samo kratko - 26 god, dragi 33. PCOS s kojim sam muku mučila, doveo me do ruba očaja (uz neplodnost), a onda sam odlučila poduzet što god mogu... bilo je strašno teško, red borbe, red posustajanja... ali vrijedilo je jer imam plusiiiiiiić :heart: zapravo dvije crtice na clearblue, al sam zamislila da je plusić :D
tipkamo seeeee :)
Maja.draga čestitam! Želim ti školsku trudnocu do kraja :)
Pozdrav svima! Htjela bih se pridružiti ovoj veseloj zajednici budućih trudnica. Imam 28 godina, MM 33. Radimo na trudnoći 6 mjeseci i nadamo se skorom uspjehu :-)
dobrodosla zigzag :) hoces nam se pridruziti na odbrojavanju? sretno!
Pozdrav drage cure.
Nakon dugog čitanja,odlučila sam se i ja predstaviti. Ja i MM odlučili smo od 8 mjeseca raditi na djetetu i odmah se uhvatilo,bila sam jako sretna zbog toga,ali ubrzo sam imala spontani pobačaj.Evo sad je tek prošlo svega par dana od tog događaja, još se oporavljam, ali čim prođe to vrijeme idem dalje...imam 28 godina, ne želim se obeshrabriti. Nadam se da ću za par mjeseci opet tipkati ,ali da ću imati taj moj mali plusić.
ringispil dobro nam došla! Saljem ti zagrljaj i hrpu ~~~~~~~~~~ da uskoro ugledas opet +! Hoćeš nam se pridružiti na odbrojavanju?