To ti je taman dan za štopericu, nadam se da će tako biti. Sretno!Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Printable View
To ti je taman dan za štopericu, nadam se da će tako biti. Sretno!Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Heeej Sonjice moja :* :love: :heart: hvala ti na komplimentu ne znam da li si primjetila da bas gdje ne trebam imam slaufcice :roll: a i nije zgoreg jer u svakom postupku dobijem jos koju kilicu sto od hormona sto od mirovanja dok cekam betu. ;)Citiraj:
Sonja29 prvotno napisa
Samo da javim da moji folikulići polako ali sigurno rastu, endometrij je 9mm i nastavljam i dalje sa gonalom i u nedjelju ponovo na uzv pa ćemo vidjeti :)
Bravo višnja,kod tebe to polako ali sigurno ;)
Ružo raumijem te i ja tak radim
Tikice sretno!
Koke moje šaljem vam veliki virtualni zagrljaj :*
višnja čekamo današnje dobre vijesti. Možda će već i štoperica?
Meni je danas 17-ti dan i nadam se da M neće stići prije 20-tog dana :mrgreen: . Najvjerojatnije idući tjedan startam. Suprefact, menopur i pikice su u frižideru. Već sam se odvikla od toga jer malo više od godinu dana vrtim samo prirodnjake.
Evo mene s uzv, endo 10mm, folikuli 14-14mm, danas još gonali i sutra ponovo uzv...i ja sam se nadala da će mi danas reći da idemo s štopericom i već sam si sve isplanirala :mrgreen: i sad mi je doc poremetio sve planove :P
Ja još sutra Utrogestan, pa se nadam M prema kraju tjedna... Možda se i poklopimo? :love:Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Doduše, ja još ne znam hoću li u sljedećem ciklusu dogovoriti i prirodnjak, jako je velika gužva... :/
Vishnja, sutra će onda vjerojatno i štoperica. BTW, prekrasan endometrij! :)
Svim redovnim&punopravnim, pridruženim i podupirućim članicama :love:
Oho Shanti, bilo bi lijepo da zajedno startamo krajem tjedna! Nadam se da guzva nece biti prepreka.
višnja, i ja se divim tvom endiću, jako lijepo zvuči. Samo nisam skužila 14-14 mm....koliko folikulića ste nabrojili?
kata čekamo i tvoje dobre vijesti početkom tjedna!
Krivo sam napisala... 14,14,15mm 3 komada. Nije puno ali se nadam da su ok :)
Bit će tu lijepih j.s.Citiraj:
višnja prvotno napisa
tiki,shanti da sve bude u redu i da napokon napravimo tulum na 39+
Sonja29 hvala za podršku!
višnja, sva tri su izjednačene veličine što je dobro, nadajmo se da će biti minimalno 3 js, a možda se probije još koji mali s druge strane...
Visnja, sve to je obecavajuce :D
Ajde, drago mi je da smo vesele i aktivne....i ja idem u petak na prvu folikulimetriju pa u jedan njezni prirodnjak prije ljeta, mora i odmora :mrgreen:
Cure hvala na ohrabrenju, neke su nam se stvari zadnjih dana posložile pa si mislim možda bude i s ovim tako.... :)
I nek počne tulum :sing: :dancingfever: :D
Kod mene neka crvena crtica na ul. :x , a tek mi je 18-ti dan, nadam se lažnoj uzbuni. Ne volim startati nakon tako kratkog ciklusa.
višnja čekamo dobre vijesti danas.
Shanti, Visnja, Tikica vdim da ste u akciji i vibramo i ja i mala Maja da uspijete. Sinoc je novoizabrani gradonacelnik spomeuo "zakon velikih brojeva". Mislio je u nekom drugom kontekstu ali u ovom slucaju po tom istom zakonu mora bar jednoj uspjeti.... Nestrpljivo cekamo bete i to pozitivne! :) :) :)
:*
Hvala Maya...uh, koji avatar....jedva cekam svoj :mrgreen:
Visnja, tiki_a - neka bude bingo ;)
mala Maja :zaljubljen:
Maya ZG i ja sam pomislila na to da nas od puno cura u akciji mora makar jedna uspjeti ma kako to grubo zvučalo.
Avatarka se upravo plače jer se probudila. Valjda nekaj grdo sanjala. Puse od nas obje i držimo vam svima figetine.
Jutros opet ludnica, puna čekaonica žena, nema ključa od ambulante, bila samo doktorica....ona je uvijek neodlučna, pa sam malo pruzela inicijativu :oops: Folikuli 15-16 mm, endo 11mm, ona bi to još "tjerala" da naraste ali meni ni u prirodnom ciklusu nisu nikad išli preko 16-17mm. Tako da mi je rekla još 3 gonala ujutro (sva sreća da sam ih ponjela sa sobom, valjda predosjećaj) i navečer štoperica.
Punkcija u srijedu :D :D :D
višnja, na ovu veličinu i ja dobivam štopericu, to mi je idealno. Nadam se da će i za tebe biti pa da bude lijepih js. Ugodno bockanje večeras :mrgreen: (pa ipak je zadnje). Moja M ipak nije stigla, hvala bogu. Uvijek čekam da se dokopam barem 20-tog d.c. ,a onda nek' krene kad već mora.
[quote="tiki_a"]Ugodno bockanje večeras :mrgreen: (pa ipak je zadnje). [quote]
ovo moram potpisati i nadam se da će tak i da bude
Shanti, Visnja, Tikica vibrice za vaš start
Hvala cure, zaista se nadam da je ovo posljednje pikanje :)
tiki_a :D nek ne dođe još koji dan M a onda ak već mora, nek dođe.
Sretno nam svima!
Višnja slažem sa da ti bude zadnje pikanje
Tiki-a da M još malo počeka pa da i tebi bude zadnje pikanje
Ja se isto od večeras pikam po 2 menopura, do sad samo femara i 6 DC imamo D 3x9 i L 2X12 nisam ni u stimuliranom imala ovoliko folikula :D
valda će biti bar koja JS.
sve vas volim :heart:
Bravo kata za folikule :D :D
Meni to zvuči jaaako obećavajuće, sretno :love:
:klap: kata,neka tako nastavi i da bude lijepih j.s.
:* :* :* :*Citiraj:
Sonja29 prvotno napisa
Avatarka je pravi mali slatkiš.Puno :* :* :* za Vas dvije.Citiraj:
Maya ZG prvotno napisa
Oooo, pa bravo kata, nadajmo se lijepim js :D .
Ja brojim 19-ti d.c., vjerojatno sam jedina na forumu koja odbrojava da M ne stigne prerano :mrgreen: . Nema naznaka da će danas biti, srećom.
kata jel' i danas pao jedan uzv?
Tiki-a nije draga nego idem sutra na 8DC, i meni je neobično jer bi mi punkcije do sad bili 8-10 DC, čini mi se da ja jasmin kojeg sam pila dva ciklusa radi ciste sve nešto umirio i usporio :*
kata, meni se nekako čini bolje da je sve malo usporilo. Isto se nadam i za sebe, nekako ne volim kad ide prebrzo.
Cure nek vam bude polako ali sigurno :*
Višnja sretno i tebe na punkciji, enometrij ti je savršen za bebicu, moj je 6 DC bio tek 4mm pa sam danas opalila po soku od cikle i ananasu
pozdrav svima :*
Hvala draga, sad me već pomalo hvata panika, znate ono...što ako ovo, što ako ono...samo se umaram bezveze....sve u svemu sutra javim rezultate :)
višnja, tiki_a, tikica_69 sretno vam bilo, mislim na vas
Držim fige! :)Citiraj:
višnja prvotno napisa
Tiki_a, kakvo je stanje? :* Ja još ništa, mislim da bi sutra mogao biti moj dan. 8)
Pozdrav najdražem klubu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kokama u akciji
ninatz :heart:
Shanti, kod mene još ništa, danas 20-ti dan pa ako hoće može krenuti, ali ništa ne osjećam. Možda sutra ;) .
višnja imaš zadatak da nam danas javiš dobre vijesti!
tiki a da to nije bilo implantacijsko krvarenje??? Mozda si trudna????
rozalija fala na komplimentu.
Drage moje, ne biste vjerovale ali ja sam slabo aktivna na ostalim PDF na rodi i uglavnom ako dođem dođem da vas vidim jer ste mi drage sve odreda.... ne moram valjda lamentirati zašto je tako!!!
:* :love: :D [/quote]
Tiki, onda, hajmo sutra zajedno :love:
Maya, moram naknadno napisati: imaš prekrasan, prekrasan avatar... :love: