martina, i meni je zao za bebicu koja je otisla, i sad iz sve snage vibramo za ovu drugu da vam donese radost u zivot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
martina, i meni je zao za bebicu koja je otisla, i sad iz sve snage vibramo za ovu drugu da vam donese radost u zivot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
martina za tvoju hrabru mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za drugu bebicu
:*
zao mi je malog, ali velika pusa velikom bebacu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ :D :D :D :D :D :D :D
Draga Martina SRETNO do kraja ~~~~~ :heart: ~~~~ :heart: :love: :*
martina, sve sam ti rekla SMS-om :*
Žao mi je martinice na mrvici koja nije uspjela,ali sada samo hrabro naprijed i čuvaj i pazi ovu drugu koja lijepo napreduje :* :love:
Martina, žao mi je za drugu bebicu ................... ali ovih 17 mm je tako malo a opet tako veliko!!! Čuvaj mrvu i sebe, i uživaj u ostatku trudnoće!!!!!! :( :heart:
martina žao mi je za drugu bebicu ali misli na mrvicu koja raste u tebi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
martina :love:
Martina, :heart: !
Martina :heart: , grlim te iz daleka i želim ti, svim srcem, nastavak trudnoće sa prekrasnim vijestima o ovoj bebici koja je već 17 mm velika :heart:
za veliku mrvicu od 17 mm :heart: :heart: :heart:
martina :heart:
Martina :love:
žao mi je zbog malog srčeka :(
no vibram za mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Martina, bice sve ok aBd :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Martina, hvala Bogu nek je druga bebica ok :heart: :love: :*
žao mi je zbog mrvice i radujem se zbog druge što je već narasla tako velika :heart:
Hvala vam curke! :love: :*
Bila sam tuzna, ali sada je ok, mazim busicu i ovom mom borcu dajem snage i ljubavi koliko god mogu, neka izdrzi uz svoju mamicu, a i malecki ima (kako mi je netko vec napisao ;) ) sada svog malog andela cuvara! :saint: :heart:
Martina drži se, tako valjda mora biti, težak je put koji prolazimo, ali poslje kiše uvijek dolazi sunce, pa će ti i ostatak trudnoće proteći ok, sigurna sam.
AJMEEEE....KASNIM ZNAM...ALI ČESTITAAAMMM... :D :D :D :D
-VIDITE DA SE NE TREBA PREDAVATI- :heart:
martina123 za najvažnijih 17mm :heart:
Pa tvoja mrvica je već toliko velika :D
:love: :heart:
Žao mi je zbog bebice, ali čuvaj sad drugu i sve če biti ok :*
Martina, :love:
Martinice, manja bebica andjeo cuvar ce cijelu trudnocu cuvati bracu ili seku. Koncentriraj se na malu veliku mrvicu u svojoj busi, ona (ili on) treba nasmijanu, sretnu i uravnotezenu mamu :heart:
Slazem se! :love:Citiraj:
Maxime prvotno napisa
Curke :*
martina :heart:
Meni, molim vas, zavibrajte malo, naime nejdem na uzv 7.11. vec sad ovaj vikend (31.10.) jer vec dva dana imam sukrvicu pa mirujem.
Idem vidjeti o cemu se radi... :love:
Martina samo polako, bilo je na forumu puno puno trudnica sa sukrvicom koje su rodile prekrasne i zdrave bebe :love:
Martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu i malog bebača :*
Martina sigurno nije ništa, možda je to zbog druge bebice koja se nije primila. :love:
Martina~~~~~~~~~~~~~~~ .Samo polako i smireno,bit će to sve u redu! :love:
ne brini, sigurno je sve ok :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: !
martina123 ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu! :heart:
vjerujem da će sve biti u redu! :heart:
Martina ~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~
Martina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~