Bab, očekujem da mi javiš pozitivnu betu :)
:-D
Printable View
Bab, očekujem da mi javiš pozitivnu betu :)
:-D
Curke, :-* :-*
al ajmo prvo vidjeti šta će sutra reći prvi UZV... pa onda polako pričekat punkciju, pa se nadat i ET-u...a onda nek veeeliiika ß bude samo šlag na vrhu torte...
i svima Vama koji ste u postupcima ili ste u niskom startu želim ovakve scenarije...i najljepše Božiće !!!
Marnie, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra, da se ipak malci probude i nadam se da se vidimo oko pet !!!
A joj, ja sam pokupila neku virozu i dobila temperaturu (ne veliku, ali je imam), pa uopće ne znam da li ću ići u postupak i ako bude folikula:-(. Vidjeti ću što sutra dr. kaže.
Sretno za Malu Mimi i Bab :-D!
Bab očekujemo dobre vijesti danas, mislim na tebe, drži se curo......
Luna draga...ma ti si jedna divna osobica... :-*
Marnie, nadam se da je temperatura popustila i da je ona malo pogurala folikuliće...
vidimo se danas.
pusa svimaaaaaaa
Bab, drži fige i mislim na tebe. Hvala Ti na svemu. Kada stigneš može i kava.
Zna li netko tko će zamijeniti dr.Dmitrović u IVF poliklinici?
Bab sretno danas!
Cure Vilijevke,da li je cijena UZV jos uvijek 350 kn bez obzira jel je trudnicki UZV ili obican (ne folikulometrija)?
ovo ne znam jer trudnica još nisam a obican UZV je 350 kn.
Sretno Bab i Marnie
Došla konačno doma. Vani je kaos zbog ove susnježice. Krenula sam ranije i srela sam Bab tamo, ali nisam dočekala njen UZV, pa nestrpljivo iščekujem vijesti od nje :-).
Kod mene i dalje nema folikulića. Dr. je rekao da uzimam još 5 dana klomifen, pa ponovo dođem kod njega na folikulometriju.
joj, cure moje...dobro kaže Marnie, vani je užas i grozota... ali eto mene domeka...
Marnie, ~~~~~~~~~~~~~~ da nova tura klomifena ipak pokrene tvoje folikuliće..
Ja ima tri folikula od 12-13 mm, i nešto sitnih koje nismo ni mjerili. Endić mi je malo tanak( 4 mm) ali nadam se da će se do ET-a i on malo nadebljati. U ponedjeljak sam opet na "slikanju" a do tada na po 2 gonala.
I baš moram priznati da mi je falio i doktor i one drage sestre tamo...baš se nekak ugodno kod njih osjećam...i puno im hvala na svemu tome :-*
Hvala curke svima na vibricama i podršci :-*.-*
Odlično Bab, gonali će još malo nahraniti folikuliće :-)!
A i ja se nadam, moja Marnie...jedino mi je edno malo premršav... :-/
Mimi, ne znam jesam li ja propustila tvoj ET???
i da ti odgovorim na pitanje, Patrik radi u Petrovoj...zato sam i ja ( u dogovoru s mojim doktorom) odlučila preći k njima.
pusa curke svima...
Kod mene se embrij prestao dijeliti pa nažalost nije bilo transfera, ali bolje i to nego da su mi vratili 3 dan pa da se 14 dana nadam i strepim, ovako znam na čemu sam
a joj, Mimi...baš mi je žao :(
jel imate šta dogovoreno za dalje???
Da prvo pretrage a onda ćemo vidit
Mali Mimi baš mi je žao, mislila sam da će bit .... Bab odlično tri, bit će i dobitni, nisam preko vikenda znala kaj se događa kad mi je kompjuter još na popravku. Mali Mimi možda budemo zajedno u postupku kad budeš išla idući put. Bab bit ćeš ti nama prava zimska trudnica....
Hej curke...
evo me od dr-a... sutra je punkcija, imamo 2 folikula od 16 mm i 1 od 19 od kojeg vrlo vjerojatno ništa...
Iskreno, nisam baš jako optimistična što se tiče ovog postupka, ali sad kaj je tu je...idemo do kraja pa ćemo vidjet.
drš'te fige da ulovimo bar te 2 JS sutra
:-* svima
Bab nas troje ti držimo fige za sutrašnju punkciju i 2 prekrasne JS ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
joj draga moja Tibi...hvala Ti puno, puno...i tvojim bebicama isto...
i šaljem Vam svima puse...i naravno, maloj Leici :-*
Bab ~~~~~~~~ za uspješan lov!
ajme Bab kakao mi je sve to sad brzo već punkcija, tako sam vesela kao da ja idem. Nemoj mi negativan stav, da nemaš osjećaj, pa svi mi nakon toliko puta više neznaš kaj osjećaš, al to ne znači da neće ispasti nešto dobro. Znaš ti dobro da si u dobrim rukama, ajde kokica sretno sutra.
Bravo Bab i sretno sutra na punkciji!!!
Bab sretno sutra!
Bab držim fige za uspješan ulov js sutra (i da ovaj treći folikul ima js :-))
Bab sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas!
Bab da bude odličnih j.s.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ajme cure drage...fala, fala na lijepim željama...nadam se da ću i sebe i Vas razveseliti popodne sa lijepim vijestima...
:-* najveća na svijetu
pratim vas...i čekam...nikako da dođe :cekam:
stalno trčkaram na wc i ispitujem tragove :roll:
i čitam..
Bab, želim ti da nas razveseliš :mrgreen:
inna28 , je si li krenula?
mislim na tebe.............................................. ..............Bab
curke moje evo me doma...ova koka je ovaj puta snesla 2 jaja...
punkcija prošla odlično...hvala našem doktoru :-*
e, tek sad slijedi igra sa živcima...sutra oko 4 zovem da vidim jel bilo partijanja preko noći
ljubim vas sve...uz vas je sve ovo lakše izdržati:-*
Bravo Bab!! drzimo fige za sutrasnje lijepe vijesti!!
Bab, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dva lijepa embrijića ~~~~~~~~~~~~~~~
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~za lab-party :-)!