Pinky molim te kad stigneš ubaci me u pikalice ;-).
Printable View
Pinky molim te kad stigneš ubaci me u pikalice ;-).
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D:-D
diki 29.11. ~~~~~~~~~ draga diki ne znam kaj bi ti rekla, možda je bila kasnija implantacija
alma_itd 29.11. ~~~~~~~
venddy 30.11. ~~~~~~~~
Maybe baby 01.12. ~~~~~~~~
Canissa 01.12. ~~~~~~~~~
TheMargot 02.12. ~~~~~~~~
andream 02.12. ~~~~~~~~
nataša 05.12. ~~~~~~~~
mimi81 06.12. ~~~~~~~~
Jesen82 06.12. ~~~~~~~~
AuroraBlu 06.12. ~~~~~~~
morskavila 06.12. ~~~~~~~~~
kety28 06.12. ~~~~~~~~~
mary26 07.12. ~~~~~~~~~
marincezg 08.12. ~~~~~~~~~
metkovk@ 09.12. ~~~~~~~~~
anabanana 10.12. ~~~~~~~~~~
FionaM 10.12. ~~~~~~~~~~
klara 11.12. ~~~~~~~~~~~
Sumskovoce 14.12. ~~~~~~~~~
vibram za sve čekalice do neba, kao i za sve u postupku
Pinky draga trudnjačo kužim da spavaš ko zombi, ja samo od sreće i veselja zbog rođendana već tri dan spavam svega po nekoliko sati, ali opusti se i uživaj
diki, koji je dnt?~~~~~~~~~
svim dragim curama veliki cmooooook , a posebno za našu trudnicu Pinky:-)
Eto me nazad kući, transfer prošao. Od 14 js, 7 je bilo nezrelo, a 7 su oplodili. Do 5.dana doguralo njih 5. Vratili su mi dva:heart::heart:, a za ostala 3 će vidjeti da li će se danas razvijati, pa ako da onda će ih zamrznuti. Rekli su da su po kvaliteti dobri, a na papiru sa sličicom koji smo dobili piše stadij oocita. Betu vadim 10.12. Eto sad slijedi čekanje.:cekam:
Nisam baš u toku, idem čitati zaostatke, ali svima kojima treba šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo i mene...prva folikulometrija kaže: desno dva folikula od 8 i 12 mm (razbahatili se prilikom rasta, pogotovo ovaj od 8 mm), lijevo nešto sitno (čitaj, ništa od toga), endometrij 7 mm. ono što dr-a muči je to da ne može razaznati da li na desnom jajniku imam pregrađenu cistu ili još dva spojena folikula. sutra sam opet na UZV-u, pa ćemo valjda biti pametniji. ima li tko sličnih iskustava? šta u slučaju da je cista?
Evo Pinky, možeš i mene ubaciti na listu čekalica bete (14. 12.). Danas na transferu vraćena mi 3 embrijića....ajme tko će sad čekat tak dugo???
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~:yes:
Pusa:heart:
Matahari ja sam imala cistu i rekao mi je dr da nije dobro jer cista ždere hormone koje uzimam, na kraju je ipak bilo sve ok i punktirali su je kod aspiracije.
Druga cura koja je imala 2 ciste još u vrijeme folikulometrije imala je punkciju tih cisti.
Puno vibri i sreće svima!
Ordep :kiss:
diki, malo je mala, ali ja sam uvijek veliki optimist po pitanju manjih beta, ponekad mi se čini da u startu možda ne izmjere dobro ili se beta tek' zahuktava, ne znam, pričam možda gluposti, ali svjedok sam popriličnom broju uspješnih cura sa niskom prvom betom. Još ~~~~~~~šaljem.
Ordep pa čestitam :-D:-D, ja do sada nisam znala za ovaj testić iz rujna :-o:zaljubljen:
matahari obično ciste punktiraju prije stimulacije, barem je Luči to redovno radio na VV-u
ako je cista bila prevelika i prezahtjevna ili čokoladna (ne znam kaj to znači) onda je odgađao postupak i slao negdje da se cista riješi
Tigrical :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~
Dani82 :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~
Sara38 :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~
Svima kome treba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~
diki, znam da nije lako, ali~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila da bude ipak sve ok
Evo spičena štoperica, sada malo odmora, nakon 20 dana buđenja jedan dan odmora od ranojutarnjeg pikanja
svima za što god treba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tulum u labu :joggler:
Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno :heart:
I još svima puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara38 napokon mi startaš :*
Cranky i tebi i bebolini jedna velila :*
Tigrical da je u labu :joggler: (fali mi smajlić za tulum pa eto ovaj)
Sumskovoce da ti dani čekanja što brže prođu~~~~~~~~~~~
Diki da u srijedu čuješ lijepe vijesti~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama bete, transfera, punkcije~~~~~~~~~~~~~
Pa što sam to propustila...Pinky draga čestitam ti od srca!!! :-D
Betu nisam ponavljala bila je 1504 14 dpt ( 8-stanični embrij 3 dana star)
i sretna sam jer sam si prištedjela još jedano stresno isčekivanje.
Test sam napravila za uspomenu tek kad sam vidjela betu.
Uživaj draga...zaslužila si :heart: ~~~~~~~~za 1. uzv
Svim pikalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Svim čekalicama ET ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Svim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
A posebno svim trudnicama :love2::zaljubljen:!
Cranky bravo za nalaze! Sad se opusti i uživaj :-):-D:-)
pinky,molim te mene stavi tamo na začelje,pod čekalice svačega...:-(
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
diki draga puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~saljem
alma_itd kad vadis betu ? ~~~~~~~~~~~~~~~~sretno
venddy za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maybe baby ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Canissa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cranky prvotno napisa
Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~
Dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~
Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~
Svima kome treba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~potpisujem sve!!! sama sebi vibram...:mrgreen:
+ za Šumskicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su se mrvice primile čvrsto, čvrsto za svoju mamicu!!! :-*
veeeeeliki :love2: i cmok dragoj mare157!
i Snekici jedan big ljubac!
Ambra, javi se...šta ima novoga?
Što mislite o farbanju kolor šamponom??? Sutra imam punkciju, pa da se još danas ofarbam, ili cvikam previše???
Kaj je ono bilo sa konzumiranjem soka od cikle i ananasa, nešto se ne smije poslije punkcije a ja nemrem nikak naći to??? Uff da ima 10 mogućnosti nebi bilo problema al ovak kada je fifti/fifti uff ja sam u problemima
Kiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
linalena, samo se ti slobodno farbaj. ja sam se farbala i u trudnoći i to nekoliko puta.
ovo s konzumiranjem cikle i ananasa, koliko se sjećam bilo je za podebljanje endometrija.
Linalena slobodno se ofarbaj prije punkcije, vidim da je kolor šampon u pitanju i mislim da on nije upitan što se tiče štetnosti. Ako budeš trudna poslije ćeš vidjeti šta ćeš dalje s farbanjem, ja osobno ne bi od transfera pa do 12. tjedna. Cikla je za podebljavanje endometrija, ako s endometrijem nemaš problema, onda ti nema potrebe za ciklom, ali u svakom slučaju vitamini ti neće naškoditi, možeš iza transfera piti, ako ti se da čistiti sokovnik, meni bi ta cikla napravila užasan nered po kuhinji.
Hvala cure, pofarbati ću se , samo da mi se slegne sarma od ručka. I moram još po doznake za bolovanje, koje je to hodanje, prvo kod ginekologice po preporuku pa općeoj po to, ma šta moramo toliko hodati
hej curke...evo me i ovdje...
samo da javim da je punkcija prošla skoro pa bezbolno...dobililsmo 2 JS i nadamo se dobrom tulumu noćas.
pusa svima i sretno čekalicama koječega
za tulumarenje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~