Osijek juuuuuhuuuuuu čestitam!!!!Kim je stigla napokon :zaljubljen::zaljubljen:
Koksy bit će sve ok, samo polako, odmaraj se što više :heart:
Printable View
Osijek juuuuuhuuuuuu čestitam!!!!Kim je stigla napokon :zaljubljen::zaljubljen:
Koksy bit će sve ok, samo polako, odmaraj se što više :heart:
Osijek čestitam od srca draga, NAPOKON je došla KIM!!!! :zaljubljen:
Tamagoći :love2: nije bilo lako, nekako sam bila u "oblacima", svaki put kad dođem ne shvačam da su to moja dijeca tu, da ih više nema :-(
Tibi mazi te čarobne dvije štručice, sve će biti super vidjet češ, već su to velike bebice :heart::heart:
Sutra je dečku prvi rođendan i ja već opasno kasnim sa pripremom torte, zato vas sve ljubim i javim se sutra. Proletila mi je godina, prebrzo!
koksyeto sad znaš, samo odmaraj a drugi neka rade.pa i da se ulijeniš nema veze!
roza grozaveć godina, super!sretan mu rođendan!:klap:
sretan rodjendan, spiro. vrijeme zbilja leti ...
Špiro naš dragi,
SRETAN TI ROĐENDAN!!!!!! :joggler:
budi nam veseli i zdravi dečkić! od srca želimo ti sve naj,naj,najljepše! :heart:
Prosla godina?!?!?! Ideeees :mrgreen:
Spiro nas dragi, neka ti je naj naj najsretniji prvi rodjendan :heart::zaljubljen: :*
špiro, nek ti je sretan i radostan 1 rođendan! :sing::dancingfever: :joggler: :*
sretan rodjendan i od mene...predivan je draga...
Špiro, sretan ti 1. rođendan!!!:preskaceuze::joggler:
Hej cure, samo na brzinu da vam se zahvalim. Evo kuham ručak a torta je ispala bolje nego ikada, jedva čekam da je dečko prova.
Pusa svima, postam kakve slike ako ispadnu dobro.
Sretan rođendan malom slatkišu!!!!
rozagroza, preslatkom sinčiću a i njegovoj mamici sretan prvi rođendan!
Sretan ročkas Špiro! :-D:tele::kiss:
Budi ti nama uvijek tako sretan i nasmijan!
Ne mogu vjerovat da je vec godina prosla...
Osijek :-D čestitke velike, dobrodošlica bebici, srećica mala:heart:
Špireku sretan roćkas, prođe to brzo, neka nam je živ i zdrav :joggler:
Osijek čestitke od srca,neka ova mala ljepotica izbriše svu tugu.
Znaš da kažu da se djeca koja dolaze nakon naših anđela zovu DUGINA djeca je vraćaju boje u život:zaljubljen:
Tibi ~~~~~~~~~~~~
Pozdrav svim curkama,tu povremeno virim.
ŠPIRO sretna veliki 1.roćkas.Nadam se da je mama ispekla finu tortu:klap:
Osijek iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
ovo je prekrasno rečeno! stvarno je istina!
moram vam ispričati što nam se dogodilo u ned. bili smo na krstitkama jednog malenog dečkića, i poslije na ručku teta mm-a je htjela malo slikati nas. slika ona sve za stolom, za to vrijeme je mm držao Niu. i vidim da se okreće prema njemu i kaže ajde da poslikam našu malu Zaru. mene presjeklo, jer vidim da ide prema Nii. tiho joj šapnem: mislite Niu. žena se počela ispričavati i vidim da joj je bilo užasno. a mene je cure moje presjeklo kad je izgovorila ime naše anđelice.
svima vam šaljem veeeeelike puse!
Rozice jedva čekam slikice da vidimo kako ste proslavili roćkas!
Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše malene mrvice!
cure sve ovdje držite nam se i budite nam jake!
našim malim bebačima velika pusa od Niuške i mene!
Bzara sva sam se naježila kad sam pročitala..ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo u tom trenu, ljubni Niu u moje ime :heart:
velike puse našim trudnicama i bebama :zaljubljen:
Sa zakasnjenjem da cestitam dragoj osijek rodjenje kcerke....sve najbolje i neka svi dani budu ispunjenji srecom i zadovoljstvom!
A nasem Spiri,nasem velikom decaku, sretan 1.rodjendan.kissssssss
bambus, slikice su :zaljubljen: a novi avatar je čaroban! Ivan je prekrasan dečkić! :zaljubljen:
je slažem se s vama, mislim da je teti bilo još gore nego meni! ona je jedna divna žena, i puno puta me došla obići dok sam ležala u bolnici sa Zarom! :heart:
ali mene je presjeklo, i ne znam neki skroz čudan osjećaj cijeli dan!
Višnja kako si nam? pusa i tebi od mene i Niuške!
Choco, pa kako ste nam ti i maleni? javi nam se kad uhvatiš vremena!
puse svima!
bzara, drago mi je sta su slike dobila, mada je meni pisalo da nisu poslane. ma tko ce znat. bitno da su stigle.
choco bas sam se neki dan sitila kako te nema tu kod nas. pretpostavljam da su ti pune ruke posla sa tvojim deckima.
osijek jeste stigle doma? :*
tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
i MM i ja znamo nekad N. nazvati T. imenom i nikad to ne prokomentiramo, samo je tako neki cudan osjecaj
nasa starija kci ju cesto spomene. ako ne ranije, navecer kad se molimo; to je neki nas ritual jos iz vremena najdublje tuge; sinoc mi je rekla 'ona je tu, s nama, vidim je' :heart:
vjerujem,ali gledaj to s pozitivne strane da Zara nije zaboravljena od drugih.Citiraj:
ali mene je presjeklo, i ne znam neki skroz čudan osjećaj cijeli dan!
Drago mi je da ti se sviđa ovo o duginoj djeci,ja vjerujem da je tako jer vidim da svi promijene stav i kut gledanja na svoju tugu kada dođe novo,zdravo malo biće-Dugino dijete.
Kejt:heart:Citiraj:
'ona je tu, s nama, vidim je'
Cure evo jedno mini javljanje. Jučer smo stigle popodne kući i sada se polagano prilagođavamo. Upravo smo provele sat i pol na sisanju i sada se nadammaloj pauzici :)
Kim je preslatka, pokušat u staviti slikicu u avatar i isplatio se svaki dan proveden u bolnici!
osijek, presretna sam zbog vas. I jedva čekam novi avatar. No, glavno da si ti dočekala.:love2:
osijek Kim je :zaljubljen: predivna curica! uživajte u svakom trenutku, zaslužili ste svu sreću ovoga svijeta! :heart:
odmah šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Tibi i njene mišiće! :zaljubljen:
puse svima od Niuške i mene!
kimica je prelijepa :heart:
Osijek, Kimica je preslatka i već ima frizuricu :zaljubljen: ,kad budeš imala vremena čekamo priču s poroda i prvog susreta :yes:
- a ima li na ovom pdf-u neka bebica koja nije prelijepa-molim vas lijepo, pa pogledajte samo te avatare, Nia, Ivan,Špiro.....svi su premedeni :klap:
Kejt srce mi puca na takve izjave, mene je moja mlađa prije neki dan pitala bi li ona sad već mogla sama voditi seku u jaslice i kolika bi ona sad bila da se rodila :-( evo skoro je prošlo dvije godine , ne mogu vjerovati kako je prošlo ..u tren oka
tibi ljube puno vibrica da strpljivo izdržiš čekanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cestitke.
Kim je predivna :heart:
Draga Roza i Špirek! Želimo vam svako dobro na vaš prvi i najveći rođendan!!!!
Čestitke i aplauzi, poljubci i zagrljaji!!!
Osijek, prekrasna vam je Kim!!!
Čestitamo!!!
Osijek divnu princezu imaš,a tek kosica...uživajte
Oduvijek sam mislila da će moje dijete biti čelavo ili plavokoso, tako da naša Kim je pravo iznenađenje sa svojom crnom kosicom :zaljubljen:.
Špiro sretan ti prvi rođoš, kao da smo jučer čekali da nam dođeš!
Tibi drži se samo polako dan po dan kada sve toprođe čovjek za tren zaboravi sve što je bilo kada ugleda svoju bebicu/bebice!
Svima hvala na lijepim komentarima za našu Kim. Meni je prekrasna naravno kada je moja :mrgreen::heart:.
Osijek draga, iskrene čestitke tebi i tvojoj obitelji, a maloj Kim želim puno zdravlja i bezbrižno djetinjstvo
Osijek Kim je predivna curica, još jednom čestikke!!!!
osijekbravo ,predivna je. ne samo zato što je tvoja, nego je.zaista mi je drago.:klap:
bila sam u pon u nove ginekologinje, veoma mi se svidjela, priičale smo sat vremena a sam pregled 5 min. UZV sve ok, ostalo čekam. Naime ona mi je jedina iskreno rekla da je kod mene bio veliki propust dr i na transf i ginekologiji. Na transf čak od prvog poroda jer mi neki nalazi nedostaju a ja ih nikad nisam vidjela, kaže ona nažalost vi ste jedna statistička pogreška koja se događa 1: 1000000!a na ginekolog šta su mi trebali inducirati porod čim su antitijela porasla prvi put. Jer UZV ne pokazuje sve.Naravno ja sam sve podsvjesno znala(sumnjala) ali isto kad mi netko kaže to me pogodi, tako da sam sad ajme.Bolja vijset na Valentinovo nije mogla doći! :ajme
Rekla mi je da ona duboko vjeruje da se sve u životu događa s razlogom iako je nama to sve nedokučivo a da sada imam anđela koji me čuva.Imala je slučajeve žena kao s mojim koje su gubile trudnoće (oko sredine, to je onaj kritični period) ali su i iznijele neke do kraja. Ona kaže da je ona u ovakvim slučajevima kao mojim uvijek u punoj pripravnosti i da sve gleda pod povećalom.Uglavnom njena preporuka je da kad budem spremna za slij trudnoću ili sada izvadim krv i pogledam titiar.Ako je isti, tj veliki kao na kraju trudnoće da je bolje ne upuštati se jer do sada niko nije tako izgurao , a ako opada onda da.
Tako da smo ja i mm odlučili kad uhvatimo vremena otići u Zg na transf (split ne mogu vidjeti,ježim se od same pomisli) i pogledat titar a onda odlučiti za dalje.
nekako sam sve podsvjesno znala ali kad vam netko ovako kaže sve mi se vrati...sve...
pomisao da je moje dijete patilo...ja sumnjala...nisu...ma ne znam...teško je...:cry:
klarita...:love2:...nadam se da će vađanje krvi biti s pozitivnim rezultatima
osijek Kim je preslatka,i ja se bilježim za priču i još koju slikicu kad stigneš rado bih vidjela!
bzara Nia je preslatka i meni ista ti:)već je tako velika!
mandy kako idu radovi? :)
Mi smo vam ok,čitam vas uredno,pišem rijetko. Karlo je ogroman,ima 4 zuba,12kg i 80cm-i 10mj:). Velik momak.Malo brinem,možda bespotrebno,jer ne puže(znam da svi ne pužu) ali niti se diže uz namještaj niti se kreće na neki konvencionalni način.On se kreće okretanjem i zapravo pređe tako cijeli stan,sjedi lijepo,ali se ne zna sam posjesti,fina motorika mu je super,priča kao navijen...ali eto kao da mu gruba motorika malo kasni...
Kak je vama s klincima po tom pitanju,Roza kak je Špiro puzao/hodao?
Meni je Ema prohodala tek sa 14mj,ali je sa 10mj počela puzati.Zapravo se dijete čini ok,kao malo lijeno,ali ne znam sama brinem li bezveze.Pedijatričin jedini komentar bio je da je težak i da mu zato više treba i nek ne brinem.Ali kad si mama stalno brineš,to je u opisu zadatka:mrgreen:
Hej cure, poljubac svima. Ja isto čitam non stop, ali nemam nikakvih novosti za pisat.
Osijek poljubac i ovdje, Kim je stvarno frajerica, prelijepa je!
Sandra stvarno ti je big boy! Moj Š nikako da navuće tih 10 kg! I nekako mi je shorty, ima 75 cm. Mislim da je možda i radi toga da ti je Karlo malo sporiji sa gibanjem, jednostavno je veći i treba malo više snage skupit u mišićima, ali brzo će to. Imam mm rođaka ćiji je sin Špirov vršnjak, isto 12 kila i sve to, i nikako prohodat, puže, al se jedva digne. Jednostavno malo dijete mora akumulirat jačinu i snagu za podignut svoju težinu. Š je propuzo sa 6 ćini mi se, tako se negdje počeo i dizat. A hoda od 10 i po mjeseci, i pedica je rekla da sve to jer je "light" kategorija. A ko bi reć onako veliki na porodu, mislila sam da će izrast u diva!!
Ja evo radim na kompu, dosta mi je više i kompa i posla...jedva čekam da završim to što imam, jer sam stvarno umorna a koncentracija mi je na nuli!
Tibi mislim na tebe svaki dan i šaljem puno poljubaca tebi i čarobnom dvojcu :heart::heart:
Bzarice novi avatar ti srca topi :zaljubljen: