super, sretno dalje :heart:
Printable View
super, sretno dalje :heart:
Tonili puno ti hvala:heart:
tikica78 jube moja glavno da je sve ok i da su mrvice naše tu samo nam miruj i šaljemo puno ~~~~ da nam sve ostane do kraja i veselimo se dobrodošlici tvojih zvjezdica :-* :-*
Jos se nisu dogovorili ali izgleda da ce biti u cetvrtak. bebe su danas procjenjene na 3500 g. osip jos nije prosao nego se siri i po nogama. grozno. samo da prodje.
vau 3500 grama bravo
kakav osip?
imam i ja osip po nogama i bokovima
svrbi me
kazu da je od posteljine. grozno. svoju ne smijem donijeti. tek ce mi sutra poslati dermatoga,a u cet.idem roditi. moram trpiti i sutiti. samo da jos prodje sutrasnji dan. mislite na mene. bojim se
:love2: još malo, naravno da mislimo na tebe, sretno :heart:
Joj ne spominjite mi svrabove i osipe, i ja sam ih imala pred kraj trudnoce da smo cak pomisljali i na kolestazu ali hvala bogu jetrene probe su bile ok. Ali nakon sta sam rodila sam dobila strasan svrab po nogama i na kraju se ispostavilo da imam urtikariju ( koprivnjacu ) te sam 15 dana nakon carskog zavrsila na inekcijama :(
Brine me kako cu lezati 2 dana poslje carskog zbog tog osipa.
probaj mast apipol meni je pomogla -na bazi propolisa je
djeluje kao anti upalno,antimikotik ,smiruje svrbež
joj Eva kako mi je žao da se tako patiš! kud sad to moralo biti!
da ti bar prođje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a da staviš skrivečki neku svoju plahticu pa kad netko naiđe ti se brzo pokrij da ne vide!
Ipak idem sutra. dobila beloderm i neki exicipial losion. kako god bilo sad. javim sutra.
eva133 draga sretno sutra i najljepši susret sa bebicama i da se alergija smiri što prije :-*
Eva sretno drži se mislim na tebe pusa :)
Eva :love2:
sretno Eva mislimo na tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eva ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Eva:heart::heart:
Eva za naljepši susret ~~~~~~~~~~~~~~:heart:
draga eva, sretno!!!
eva133 draga sretno i njajljepši susret sa bebicama :-*
Mi smo obavili kombinirani probir i sve je u redu...nema nikakvih rizika:heart::heart:
joj super amyx blago vama, nas to čeka.. a gdje su radila?
Eva133 ajme pa ti još sitno brojiš kako mi je brzo prošlo!!!! Sretno i javi se kada budeš mogla da čujem detalje!!!
eva sretno:love:
Tikica78 nuhalni nabor sam mjerila kod Radončića u poliklinici Vili ( on mi i vodi trudnoću i pripremao me za Mb), tamo su mi sestre izvadile krv i tu epruveticu sam odnijela u Vinogradsku gdje su napravili nalaz. Sve bez čekanja...
Rodila sam ivu i anu. sve je ok. javim se.
Cestitam!!
čestitam :heart:
:lool:superrrrr čestitke
Čestitam eva na princezama!!!!!
Eva čestitamo!
Curke dobro nam došle! :-D:-D:-D
Cestitke draga moja od srca :heart:
Ivi i Ani velika dobrodoslica :love:
Čestitam ti eva! Prekrasno si ih nazvala.
Eva čestitam :heart: :heart: :klap:.
Čestitamo Eva !!!
Čestitke mami Evi, a Ivi i Ani šaljemo veliki veliki poljubac i zagrljaj :* :heart:
Eva,prekrasno-dvije curke!!!! Čestitam sretnim roditeljima , a curama dobrodošlica!!
Eva pa čestitam! nek im je sretan život !!