Bravo laviću :-D
Printable View
Bravo laviću :-D
Bravo Palčiću maleni! Ovako uveseljavaj mamu i tatu svaki dan!
bravo, mišiću!
Bravo!!!
Ma nisam ni sumnjala u tebe maleni!
Bravo!!!
Prekrasno!
:-D
Bravo maleni! Samo tako dalje!
Bravo Palčiću :klap:
bravo, bravo!
Ubung macht den Maister!
Ma bravo zlato maleno!!! :-D :zaljubljen:
Predivno vas je čitati pogotovo ovako lijepe vijesti!
Ogromne puse šaljemo! :heart:
Draga lina, sinoć sma sanjala malog lavića da je izašao iz bolnice i već je veliki dečkić :-) :heart:, a to vam čim prije od srca želim!!! Jako me razveselio tvoj jučerašnji post, zato ste mi valjda i došli u snove :zaljubljen:
Vijesti su super Linalena! Držimo svi fige i dalje. Javljaj nam i dalje što se događa. Pusice Mateju!
Divne vijesti!
Ljubim vas! :heart:
Sunce maleno :klap:
~~~~~~~~~~~~~~~:heart::heart::heart:
Bravo Matej!!
Ma bravo!!!!!!!!:-D
Krasno!:heart:
:heart: mislimo na vas!
23.dan...1061g, da da malo mršavim zadnjih dana ali ljudi to je super (na mami se recimo ti grami baš i ne bi primijetili), još malo pa ću moći popiškit i nekog drugog a ne sebe. Danas sam opet ovisan o luli ali to si oni misliju, ja se lijepo pored lulice učim disati sam. Jedna dobra sestrica je rekla mami da ako tako nastavim da ću brzo na CPAP (op.m. maskica za kisik koja se stavlja na nosić na osnovi pozitivnog tlaka pa samo pruža pomoć a ne stvara ovisnost). Malo sam mahao tati i mami, malu smo se mazili. Mama je već počela zezati sa estetikom pa mi stalno popravlja desno uho ili lijevo stopalo, čak mi je pregledavala i to isto stopalo jer joj je falio jedan prst, našla ga je!
crtica iz Petrove : jučer je jedna žena rodila u kolima hitne tu pred ulazom! Navodno joj je ovo treće dijete i kako su je prva dva puta dugo mučili ovaj put nije htjela doći prerano pa je krenula prekasno. I tako oni krenuli u bolnici i jako brzo ne može više izdržati, zaustavili se na parkingu Kauflanda i zvali hitnu. Oni došli brzo ali 3 muška unutra i svi viču ne ne nemoj tu roditi. Tako su vrišteći došli do ulaza u bolnicu i krenuli vaditi nosila, no bilo prekasno beba glavom vani i tako su je vratili natrag, ušla pomoć i eto bebica se taj čas rodila. Dobro nam došla
:heart:
bravo za malog lavića :heart:
:love2: tebe,a Mateju veliku :kiss: šaljem...a za ovu ženskicu kaj je rodila u kolima bravo,bar je nisu mučili,lijep i prirodan porod je imala
:-D Bravo dječače! Uživam čitati tvoje opise, a i od tvoje mame, vidim da si literarnu crtu naslijedio od nje! :klap: Evo ja sam ti se rodila na današnji dan, upravo u ovo vrijeme, dok ti pišem... Znam da me nećeš pitati koliko godina imam jer se to ženske ne pita, a ti si pravi mali kavalir. Uglavnom, došao maloprije muž s posla, ja ga zamolila da nam natoči malo vina da nazdravimo, ali kažem mu da idem prvo na laptop vidjeti kako si nam ti... :heart:
I bravo za rodilju iz kola hitne pomoći!
unadomina sretna rođendan!!!
i još sam se sjetila nečega...12.3 nam je bio termin, jučer malo razgovaram tu s jednom mamom čija je bebica rođena u 26tt i kada je njoj bio termin isto 12.3. Uvijek se sjetim naše Vatrice koja je imala isti termin kao i ja
ukleti je taj 12.3
Bravo za malog hrabrog lavića :heart:
bravo :heart::heart:
~~~~~~~~~~samo tako nastavi dalje:heart:, svaki dan cirnem ovdje da vidim kako napredujes ,ti si pravi mali veliki borac :heart:
Bravo laviću! :zaljubljen:
Bravo malecki.
I bravo za mamu iz kola - moja frendica neki dan rodila doma, kad je stigla hitna bebica je već bila vani, preostalo im unijeti i dijete i nju u kola pa u bolnicu. Drugo dijete a ona cool... eh da mi je biti takva.
Evo i ja pratim iz dana u dan i baš me od srca raduju uspjesi tvog malog Palčića. Nema dana da ne virnem na temu.
I mi imamo nešto malo iskustva s neonatologije, ali je to sitnica. Matej je pravi mali lavić i svakim danom koji prođe bliže ste svom cilju - onom danu kad ćete zajedno otići kući.
Dobro jutro Mama lina, dobro jutro lavicu...
Želim vam dan pun dobrih vijesti.
:-)
Bas je lijepo citati kako napreduje mali borac, bravo Matej!! :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lina, čekamo i danas dobre vijesti...držite nam se!
Pratim,pratim, i saljem dobre vibre.... Samo se mazite i ne posustajte duhom... Pjevaj mu i pricaj mu... Velika cmoka
24.dan... 1125g...nekako dosadan dan, svi samo pričaju o bijelom snijegu koji treba pasti uskoro, žale se a zapravo ga potajno žele. I ja jedva čekam svoj prvi izlazak na snijeg, zamišljam nas četvoro kako uživamo. Tata gura mene u kolicima a mama baca lopticu Neri, ja ju hoću uhvatiti za uho a ona mi spusti slinavu lopticu u krilu. Nađemo vreću na nasipu pa se mama i tata spuste i hihoću od smijeha, Nera skače za njima a i ja se smijem, joj kako se volim smijati. Tata mi donese snijega u ruci a ja ga spljeskam, donese novi i ja opet i opet i opet ... nikada mi dosta. Obrazi se zarumenili i vrijeme da idemo kući, mama i tata su se zagrlili i pogledali u daljinu , sjećanja....
predivna slikica na avataru... mislimo na vas svaki dan...
Linalena predivna slika :heart:
kako prekrasna mala ručica...
Lina puno pusa vam šaljemo!!!!!! I puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za Mateja!