neka je guzve :-)
sretno svima!
Printable View
neka je guzve :-)
sretno svima!
Danas i u Petrovoj nenormalna gužva :drama:
Uglavnom, u iduću stimulaciju idemo sa bromergonom 1/2 tbl., decapeptylom od 1.dc, gonalom od 2.dc. Estrofem će biti po potrebi.
Razgovarale smo i o UZV dojki, naravno da bi se trebali kontrolirati, posebno ja koja sam u rizičnoj skupini. Ali to svi znamo.
Cure jel znate nešto o povišenim jetrenim enzimima u trudnoci
Meni je povišen ALT 51 a granica je 35
I GGT je povišen 56 a granica je 35
Sta to znaci? Imao tko tako?
Ne znam što bi to moglo značiti. Ti si na početku trudnoće. Koliko sam čitala to i nije tako rijetka pojava u kasnijoj trudnoći. Zasad mi se ne čine previše visoke. Redovite kontrole i držim :fige: da se spuste (usporedbe radi meni su prije dva mjeseca bile do 850, nisam trudnica, imala sam napadaj žuči, tako da ne bi rekla da je ovo zabrinjavajuće). Ali svakako redovita kontrola
Kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Gdje nam je Anka?
mami2 thnx!!! nadam se da će biti sve ok, sutra detalji...
tebi i njanji ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete!!!
anki da folikuli narastu i podeblja se endo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima ostalima malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi smo bili na FM. Za sada je stanje ok. Vjerojatno je u petak punkcija.
ja neznam tko je izmislio ovo cekanje bete...ali zivci drmaju pa drmaju ;-)! jedino je pozitivno sto moj dragi vec u pola 7 moze i rucat ako zeli jer ja u 4 ustajem ova dva dana,totalno naspavana!!!
juce sam pola dana provela po trgovinama,ujutro sam kao neku temperaturu dobila,uz nju i napad panike! ali evo imam i jutros malo mi zima malo mi vruce!!
ko prezivi pricat ce...
Meni se sinoć pojavio spoting :cry:, predveče onak neka čudna bol, ne kao obično kad kreće i sinoć krenulo, tako da ni ovaj puta ništa.
mami2 :love2:
njanja1 ahahaha živka znači, joj razumijem te:-)
kameleon da se sve oplode :fige:
Mami drži se!!!
Svim curama puno sreće
Ja jučer počela sa pikanjem
Mislim da bi vrijednosti trebale biti po nekoliko puta veće da bi bilo zabrinjavajuće. Što ti je s bilirubinom? Malo baci oko na ovaj link: http://www.poliklinika-harni.hr/Bole...-trudnoca.aspx
Zar nije bila neka caka da utrogestani utjecu na jetrene probe? Od negdje mi zvoni...
Nestrpljiva anka, gdje si????
Mami2, svakako nastavi s terapijom do bete, obzirom na spotting mozes ju izvaditi vec 14i dan od punkcije.
Dazler sretno!!!!
Tako je. Mene su pitali dal sam nedavno koristila kakve lijekove i bas su pitali za stimulaciju al s obzirom da je bilo duze od 6mj. pauze iskljucili su to rijecima: sumnjam da bi tako dugorocno djelovali na jetru. I paracetamol takodjer utjece na jetrene enzime
4 (od 7)zrelih js, 4 spermija u 1 tkivu,četvrtak transfer..
:fige: da embriji napreduju!!!!!!
cure svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
njanja :fige: da si trudna pa da te šinjaju hormoni!!!!!!!!!!!!
mami 2 grlim draga, drži se!
kameleon, već vidim da će bit nešto :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kameleon koliko od tih 4 se oplodilo, jesu ti rekli?
~~~~~~~~~~~~~
ja shvatila 4
i ja sam shvatila 4 od 7 jajnih stanica....
kako god...
~~~~~~ da dobro napreduju i da transfer super prodje :)
i ja shvatila 4, valjda bi me prije zvali na transfer da ih se manje oplodilo, ovako je ipak veća šansa da me do četvrtka čekaju barem 2?!? nisam pitala detalje, malo me stresla kad je rekla da je samo 4 spermija našla..kaže da je znala, da bi odmah dva tkiva odledila!?!
Kameleon do neba i nazad i još nekoliko puta da bude uspješno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Nastavljam s terapijom, još se malo nadam.
mami koji je danas dan od punkcije?
kameleon :fige: za cetvrtak!
ne znam sta da mislim, citala sam taj tekst i nije me bas nesto smirio tu se pise o drugom i trecem tromj. a ja u 7tj
prije stimulacije su mi jetreni enzimi bili ok a sad su poviseni , i to za cca. 16 dana sam ponavljala kks i GGT je narastao za 10 vise sto mi je cudno sto raste :/ ( znaci bio je 46 a sad 56 )
guglajuci o tome ne nadjem nista dobro ...
posto imam cistu jel moze biti od toga ?
ili od zeljeza koje uzimam ?
ma meni treba jedan psihijatar koji ce biti uz mene cijelu trudnocu , toliko sam izludjena da ne znam ni sta smijem sada jesti ako mi je jetra masna ....dijagnoza teska Anksioznost :-|
bilirubin mi je ok, i nisam uzimala antbt
malena0808 prekrasno!!! čestitam
ja sam se odlučila za ivf u Zg,čekam stvari pa da krenem na uzv
kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno za betu ( nista to jos ne mora znacit , kod mene je bilo 3x tako )
tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno
njanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
svima veliko sretno :))
crvenkapice čestitam :-)
što ne pitaš u cito da ti pojasno to sa jetrenim enzimima?
Crvenkapice, onaj link sam ti stavila da te umiri jer tebi je jedva malo povišen ALT :)
Inače kod bolesti jetre se primjenjuje žučna dijeta, sve kuhano i uglavnom piletina. Ne se živcirat, samo može naškodit. Pratit ćeš to pa češ znat više.
klara 31 u koju ces kliniku?
ajme, tikki sam zaboravila
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kameleon onda su to super decki, ako su njih 4 oplodili 4 js! bravo malci!
u VV, u dr.Alebića
Crvenkapice, prehrana ko jetre se bazira uglavnom na UH. Ne puno masno, alkohol i gazirana pica nikako, ne puno svjezeg, vecinom kuhano. Mogu ti ako hices kad dodjem doma pogledat detaljnije na papir. Zucna dijeta ali za jetru se sve svodi na tu dijetu
Bubekice 13 dan.
Mislila sam pišnut test danas, al nisam sigurna.
Sutra mi je punkcija. Ako daj Boze bude JS i ako se oplodi, kad bi mi bii ET. Petak je 2dan, vikendom ne rade a s obzirom da ih nemam puno dal bi cekali pon. tj. 5dan? Nekako sumnjam... Najuzgledniji mi je petak, al nemam u tome previse iskustva. Znam da je vecinom 3. il 5. dan
Bubekice znala sam ja da ćeš me "podržat", haha.
Pa koliko mi se cini ne rade vikendom. Znam da moram cekat da vidim situaciju al eto pitam unaprijed :) i nadam se da ce ipak sve proc ocekivano odnosno s pozitivnim ishodom (da ce bit JS i da ce se oplodit) pa vec planiram ET (zbog posla jer necu na bolovanje)
Kameleon na sve nek budu odlicne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice to je vjerojatno od lijekova, mislim da nije za zabrinutost, ako se bas ne mozes smiriti, zovni ginekologa nekog
Mami2 ajde pisni ~~~~~~~~~~~~~
Cure u postpcima i betocekalicama ~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://forum.roda.hr/threads/83891-Z...a)-Avenue-mall
ajmo zagrepcanke!
naravno i ostali su dobrodosli!
zavidim vam na druženju :) lijepo se provedite...
kapice, neko već napisao, ali da odeš do Cita i njih pitati šta misle o nalazu?
mami2, njanja, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivne testiće i velike bete...:)
kameleon i mima32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer :)
klara31~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak...
tikki, za što bezbolniju punkciju i što kvalitetnije js:)
svima ostalima, sreće gomilu za bilo šta da trebaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kameleon - drži se, draga!! Dovoljna je jedna JS - a vi imate 4!!!! To ti je super! Imaj pouzdanja! Želim ti sve najbolje, a to podrazumijeva ogromnu beturinu za koji dan!!!!!!!!!!!!!! Javi se!!!
Ja sutra opet idem u Petrovu! Sorry što se nisam javila - jednostavno sam bila preopterećena i u ogromnoj gužvi- dakle nakon slabe reakcije u subotu, do ponedjeljka su se trgli folikuli - bilo ih je 7-8, kao sporiji je rast ali nema brige. Najveći je bio 14mm. Samo što je endometrij mi bio jako, jako tanak - a Estradiol 982 - kako to? Estradiol ok, a endometrij super tanak?
Uglavnom sutra ću bit pametnija, pa se javim!
Mami - za plusić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~