sgram ti nije bio bas toliko los da ne bi mogla spontano ostati trudna :fige: :fige:
Printable View
sgram ti nije bio bas toliko los da ne bi mogla spontano ostati trudna :fige: :fige:
ivchica, imas koju lh trakicu? :-)
vec u par slucajeva smo se uvjereili kad je lh trakica pozitivna tako "kasno" u ciklusu, pogotovo vise dana zaredom da je trudnoca iza toga :-)
moja bila pozitivna nekih 5 dana zaredom (i to puno prije ocekivane M), test hcg (pisken isto samo za bubekicu :lol: ) bio + na 23.d.c. NAVECER, a lh trakicu popiskila i poslije, pa cak i negdje u 2.mj trudnoce, ostalo mi pa iz znatizelje i jos uvijek je pokazivala debelo pozitivno :mrgreen:
A nista onda... kupit cu test pa se cujemo veceras...
Curkeeee imamo + ko kuca!!!! Bio je nakon 20 sekundi vidljiv!!!!! Nemogu vjerovat, sutra ujutro idem kupiti opet test!!! Samo da nije lazno poz!!!
Jeeeeeeeej, joj čestitam ti od srca :-)))))))))
Baš mi je drago :-)
A i Zuzy da nju ne zaboravim! ;)
Sad nemrem docekat ponedjeljak da idem vaditi krv... Sutra ujutro idem opet kupiti test
Ivchica cestitam na pluseku!!! Joj koje uzbuđenje, samo kad se sjetim da sam ga ugledala :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 23.01.2015. :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :raspa:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE: :preskaceuze:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Jeeeeeeeee ++++++!!! Cestitke!!
Hvala drage moje!! Sad me panika copila! Jelda da nemre bit lazno pozitivan??
Jeeeeeej cestitaaaaam :))))
I kaj sada?? Kak dalje?
Prvo se dobro proveselite pa onda u pon dalje s betom, pa dr, pa sve ostale slatke muke :-)
I rekla sam ti ! Nema lazno pozitivnih testova!!!!!!
Ti si srceko!! Sad sam se legla i iz mene 1000 emocija!!!muz je sav zbunjen!! Sve ce biti ok i u redu!! Hvala vam curke!!!
Weeeeheeeee cestitam!!!!!
Javi se gin, nije nuzno da vadis betu, mozda ce te samo naruciti na uzv za tjedan-dva :-)
Bravo! Eto, jedan, ali vrijedan! :-D
A jesmo te nanjusile :-)
Divno!!!! Cestitam ti od srca.. sad samo uziiivaj :-D :-D
ivchica čestitam :-D:-Dto su prekrasne vjesti :zaljubljen:
Nema potrebe da kupujes jos jedan test.pozitivan je a nije prvi jutarnji urin.to ti valjda sve govori.
Ja se nebi zamarala ni sa betom nego cekaj uzv.
Čestitam :)
ivchice :-D :-D
čestitam!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 24.01.2015. :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :raspa:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ODBROJAVALICE: :preskaceuze:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Evo samo da vam javim da sam napravila jos jedan i opet plus ko kuca!!!! Sretna sam ko malo prase!!! Nemogu vam opisati! Cula sam se sa ginekologicomrekla mi je da u pomedjeljak idem odmah vaditi sve pretrage koje se rade u prvom tromjesjecju i onda sa 8 tjedana pregled! Kak ste vi radile? Kad ste isle?
Prije uzv-a sam vadila samo betu, nakon 1. uzv-a i potvrde da je plod "na mjestu", u 5.tt komplet krvnu sliku i urinokulturu, odmah i stitnjacu jer sam na terapiji, i sad u 14tt opet stitnjaca i na transfuziji krvna grupa, rh i to ( iako to ide i ranije, al ja sam imala upisano iz donorske kartice, pa nismo nasli papir bla pa sam sad morala ipak ic i to vadit)
al dobro meni 1.uzv iso na 4+5tt tak da ti imas vremena sve rijesit do uzva ;-)
Jeeeeeeeeeejjj :-) :-) bas mi je drago :-D dodji nam i ti na podforum trudnoca i sve sto (do)nosi :-*
Ivchica ,, cestitaaaaam !!!
Ivchice30 cestitke od srca!!!:-D
Nema odbrojavanja dok god nisam sve isprovjeravala i dok sve nije na svome mjestu!
U pon beta i krvna slika... i onda u 8 tj na uzv, kada to sve prodje mozmo na odbrojavanje...
Sve ce ti gin objasnit. Vjerojatno ce te poslat na urinokulturu i vadit krv i onda laganini korak po korak... sve stignes i nista nece pobjeci. Ja ne spadam u redovne trudnice pa ne znam kak ide "normalan" redosljed. U prvoj t sam isla na uzv cim sam dobila + pa hematologu pa na vadenje krvi i svaki tj na pregled i kks. i svasta nesta ali to sve ide malo kasnije... sad se opusti uzivaj u svojoj sreci ! :)
i jos jednom vam hvala svima na cestitkama.... :*