Naravno da cu ga ponoviti ali cu malo pricekati.Danas mi se vrti kao da sam u lunaparku i dobila sam grozne pristice po licu..
Printable View
Naravno da cu ga ponoviti ali cu malo pricekati.Danas mi se vrti kao da sam u lunaparku i dobila sam grozne pristice po licu..
Ekipica ja procurila maloprije. A jebi ga.
Narancice, vibram na najjace! :D
Angie zao mi je. Nista, dalje s nama u nove pobjede! :ghug:
Slado mico fino si se ti izstresirala onda ak ti se rukice tak tresu! Probaj se bar malo opustiti! Raditi nesto sto volis i sto te opusta. Ako M treba stic za tjedan dana onda ti je i malo rano ali ako ces ti biti mirnija pisni jedan koji se nije "pokvario"
Narancice draga ~~~~~~~~~~~~~~~ da M ne stigne!
Mona eto napredujes. Mozda nije brzinom svijetlosti ali napredujes i to se jasno vidi! I to ti je ona prica da svaki put imas sve vece sanse! Samo ne daj da te te price o nekvalitetnoj O pokolebaju. Znam da te diraju, i mene bi! Ali cini mi se da kod tebe idu stvari na bolje, tako ce i to!
Ives vidim kad vec nisi aktivna doma bar si aktivna na rodi hihihi :P nadam se da odmaras i da ne salabajzas okolo!
Mami kak si kaj?
Chiara ja sam bas bila gledala za te Evine kapi sve ono bi ne bi....al mislim da za sad jos necu!
Kod mene svi simptomi PMSa, napunuta ko balon (znaci da sam trudna sad bi rekla da vise ne mogu skrivati :lool: ), apetit, piskanje. Al kod mene tako svaki put nekih tjedan dana prije M!
Citala sam o dosta cura koje su se spremale za svadbu pa u toj strci ostale trudne. Ja slijedeci mjesec zenim tatu pa eto... :lol:
Ljubi vas sve Jagodica
[QUOTE=Jagodicabobica
Slado mico fino si se ti izstresirala onda ak ti se rukice tak tresu! Probaj se bar malo opustiti! Raditi nesto sto volis i sto te opusta. Ako M treba stic za tjedan dana onda ti je i malo rano ali ako ces ti biti mirnija pisni jedan koji se nije "pokvario"
Tesko cu se opustit na ovome poslu di mi piju svaki zivac-tresu mi se ruke od uzbudenja i ja mislim da sam prerano radila i da je to tako trebalo biti da zeznem test.Ako sam cekala dugih 9godina onda mogu i jos tih tjedan dana nekako..
Slađo radila su test prerano ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za+!
Jagodice ženiš tatu?
Kod mene ništa, lh pik nisam ulovila, mm otišo na put pa poslije nisam ni gledala, pokrili smo prije puta, pa kako Bog da.
Sad sam skužila da za 10 počinje škola i muka mi je.
Mona i ovo je napredak, i oprosti al taj tvoj dr isko je stručnjak baš mi ide malo na živce, loša ovulacija, kao da ju je vidio, umjesto da bude pozitivat on uvjek neke sumnje.
A gdje nam je trudnica naša ?
Narančice pa tebi službeno kasni, jee, ajd pišaj.
Nema nam ni Nivese??
Uživajte, ja odog peglat. A to baš"volim", kad vidim peglu na reklami odmah mi je zlo, al šta ću kad nemam neke pomoćnice.
Sve bi rade radila nego peglala! I prozore bi radije prala, bar se krecem!
Da da zenim tatu, po drugi put :lol:
Doduse prvi put ja jos nisam bila u prici stigla sam tek kasnije!
Mami slazem se s tobom da doktora Moninog. Ono oke da ne daje lazne nade ali bas je pesimista!
Jee, sluzbeno kasni :D
Ma strah me piskit test, ne mogu vam ja to objasniti :lool:
Danas sam u par navrata pomislila evo ga, krenula je! A ono se samo iscjedak nekakav vodenasti pojacao. Ma osjecam tu bol bas pred mengu.
Narancice pitala si za kapi, one su za svasta nesto. Evo članak:
Evine kapi sadrže etanolnu iscrpinu ploda konopljike (Agni casti fructus). Konopljika je mediteranska biljka čiji plod sadrži iridoidne glikozide (agnozid i aukubin), flavonoide (kasticin), gorke tvari, eterično ulje i masno ulje. Konopljika djeluje na hipofizu tako da smanjuje lučenje hormona prolaktina te utječe na uspostavljanje ravnoteže između estrogena i progesterone. Zbog toga je izuzetno korisna kod poremećaja menstruacije i predmenstrualnih tegoba uzrokovanih disbalansom hormona.
Evine kapi se preporučuju kod simptoma PMS-a kao što su - opća razdražljivost, bol u prsima, kožni problemi, glavobolje, promjene raspoloženja itd. Preporučujemo ih i kao pomoć pri regulaciji nepravilnog menstrualnog ciklusa (oligomenoreja, polimenoreja, amenoreja uzrokovane povećanim lučenjem prolaktina). Evine kapi se ne bi smjele uzimati zajedno s hormonskom terapijom, niti tijekom trudnoće i dojenja.
A nista! Mene PMS nikad ne pere! Ja si brijem da to isto ne valja da me nikad nis ne boli ni nis. Onda sam skuzila sad otkak se slusam da sam ja razlog zakaj kazu da su simptomi rane T isti ko i PMS.
Pa gle ovo: Glad, pristici, cesto pisanje, glavobolje....ma mislim!
Narancice kad piskis? Joooj drzim ti fige na najjace.
Ja polako privodim radni dan kraju. Jedva cekam da sjednem na bajk, tak sam ko karikatura! Zenski biciklic s kosarom a ja ga vozim koda je mountain bike! Sve drnda kad prodem!
Do sutra :ghug:
Vecer cure. Narancice ja razumijem tvoj strah. I ja sam na sam dan transfera rekla da necu radit test prije bete. Ne zelim sama sebe izludjivat u slucaju da bude negativan. Beta je jedina koja ce dat tocnu presudu jesam ili nisam. Ja od jucer ne mogu zivjet koliko me pika i grci u maternici. Ne pasu mi ni sve poze za spavanje ( valjda sam napuhnuta pa mi smeta). Nisu to oni klasicni grcevi pred vjesticu... Mah valjda se mozak igra samnom, a ponedjeljak je taaaaakooooo daleeeeekkkkooooo.
Butterfly koji ti je dpt?
Angie baš mi je žao, idemo u nove pobjede.
Haha cure, kako ste divne... Ma i moj doktor je, ja sam mu rekla da mi kaze kako misli da je, ali on odmah mene utjesi i kaze kako pijem svu tu terapiju kako bi dobili savršen folikul i stanicu, sto je zapravo i najbitnije. On je zapravo optimist, stalno me tješi. I mailom i kad sam kod njega.
Narancice - jaoooo, ajde pisaj pliz... Pa kako bude bude, ali držim figeeee :-)
Jagodice - jos da moju mamu udamo i svi sretni :-)
Danas je 8 dpt. Imam jos tjedan dana za izgurat...
Ives bit će ti divno kad budeš mama :* nakon svega malo je onih koji te mogu razumjeti i nek su sretni što je tako, još uz to ćeš biti i najbolja mama :)
nadam se da si dobro nismo se tipkale sad već neko vrijeme, pošalji mi update malo na plaži kad stigneš
ostale cure, vidim da vas ima i novih, želim vam da što prije odete s liste s plusekima, a poseban pozdrav curama koje su sa mnom bile od početka..
Jutrooooo!
Danas bi mogao biti dobar dan! Cisto imam takav filing!
Eto ja zvacem puter stangice i pijem jogurt....ne znam zakaj sam to sad napisala al ajd nek ostane.
Blu, sad bi ti ja rekla da se opustis i ne mislis o tome al me strah da me ne steras u tri lijepe... :lool:
Narancice?!?????!!?!?????
Mona eto vidis! Jednog dana kad dodes do te mega ovulacije, pa dode red za rodit mega bebaca hahaha!
Ives slazem se s Lady vrijeme je za update!
Lady hvala na lijepim zeljama. Nek se ostvare!
Jagodice necu ne brini ha ha... Ode moj optimizam u vodu ono pikanje jucer se pojacalo i sad imam klasicne bolove pred stvari, a i pms je krenuo nemogu suze zaustavit i imam filing koliko sam nervozna da bi mogla ubit nekoga.
Bar cu sad opusteno cekat presudu zvanu beta pa da to zavrsi...
Ja sam si jutros pustila "All of me" pjesmu i skoro se rasplakala. Skoro jer sam ju s krenula ignorirat kad su mi suze na oci dosle. Eto sta ti je razbacivanje interneta. Pustis pjesmu pa ju ignoriras.
Ugl uvijek tak reagiram na nju, na "Thinking out loud" i jos neke...ja kad bum trudna nebum smela nista gledati ni slusati i morat ce biti pun stan svakakve hrane! Veselo veselo! :lool:
Ovaj ciklus me pak psiha pere joj joj. Da se moje instinkte pita ja bi vec imala citavo leglo!
Blu, kad je beta?
Evo mene sa ne bas pozitivnim vijestima. Kaze test - not pregnant. A ja njemu - k'o da ti znas jel jesam il' nisam. Eto, jos godinu dana pravljenja bebe i mogla bi pocet kosulju s druge strane kopcat :lool:
Sve u svemu, bit ce bolje neki drugi ciklus. ♡
I da, M jos uvijek nema
Blu - nemoj se bedirati, simptomi PMS-a su dobar znak.. Znam da si nervozna, ali dok ne dođe M šanse su ti velike, uz simptome a i bez njih. :ghug: Držim ti fige i stvarno se nadam lijepoj beti.
Imala si dvije blastice jelda? Sretno sretno sretno :)
Narancice - glupi test... !!!! Vjerojatno se i tvoje bebice svađaju koja će prva... a možda čekaju Božić kako si i pričala :*
Je da dobili smo 2 mrvice. Ma sve ja kuzim kad sam normalna, a kad me uhvati kao danas badava sve. Ajde ako nista isplakala se kao godina i sad mi je lakse...
Jagodice betu bi trebala vadit ponedeljak ili utorak ovisno kako uspijem dobit uputnicu. Makar se nadam da ce bit u ponedeljak i da ce bit velika da iznenadim muza za godisnjicu.
Blu da nebi se tebi desio onaj scenarij, prvo places jer mislis da je sve u vodu palo a onda jer imas 2 mrve. ~~~~~~~~~~
Kad smo kod plakanja mene uhvatilo 2 puta u pocecima. Pitam se dal sam pre malo ljudov ili sam samo takva da jednostavno prihvatim neuspjeh. Al eto, ne vidim se nekak u raznoraznim postupcima. Mozda me to drzi da vjerujem da budemo uspkeli ovak, home made!
Jao!! Dat cu napraviti body s natpisom "Home made" ak (kad) uspijemo!!
O pa imamo mi jos 4 mjeseca fore prije nego postanemo statistika! Sad me to oraspolozilo!
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 24.08.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :raspa:
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~37.dc II
Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 29.dc
Odbrojavalice: :joggler:
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~20.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~~ 17.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Narancice, zao mi je zbog minusa. Al M jos nema, to je obecavajuce. Glupi test, ko ga sisa! Mozda je bila kasna implantacija pa jos nema dovoljno hormona. Necemo jos otpisat ovaj ciklus, navijamo! ;)
Blu, ne sekiraj se oko simptoma, doslovno sam milijun puta procitala od trudnica da su prije plusica danima imale klasicne simptome pms-a. Nista nije gotovo!
Tolko mi je muka da ne mogu ustat iz kreveta,povraca mi se,vrti mi se,place mi se,ma uzas..A gladna sam a kaj cu pojest kad mi nista ne pase..Svi simptomi su tu,a ja jos u nedoumici..Moram se malo izjadat sry..
Mona, ja sam ti 2dc danas. ;)
Dogovoreno! ;)
Slađa pa ovo mirise na nesto! I ne mislim na izbljuvak...
Kad piskis? Moglo bi bit veselja!
Ja sam tek 20dc!! A u glavi mi tak dugo traje koda cu dobit sad za koji dan. Auuuu al se razvuko ovaj ciklus!
Slađo zašto nisi na listi?
Koji je dc? Znam da si pisala, al zaboravila sam.
Slađo dc je dan ciklusa, o je ovulacija, m je menstruacija, fm je folikulometrija, mm je moj muz, md je moj decko. :-D
Ja sam vam danas udomila jedno mače. Bilo mi ih je zao kad sam ih vidjela u sumi. Ako netko moze pomoci, ima ih jos 3 za udomiti i preslatki su. Ostalima sam odnijela hranu.
Sutra cu napraviti test,jer sam nestrpljiva-toliko sam na rubu da se ispovracam-ne znam kaj bi jela..uzas
Test je ispao negativan..ne znam kaj bi mislila sad..
Jutro cure evo kavica kuhana jos od 6 i pol pa tko zeli slobodno nek mi se pridruzi...
Narancice kinezi nemaju pojma daj ti uzmi jednog naseg za svaki slucaj ako vjestica nije stigla (a nadam se iz sveg srca da nije). Neznam tko je bio spominjao bodi sa natpisom home made ali znam da sam se bila nasmijala od srca. Ja i mm bi trebali onda napisat made in Praha ili on the roade ( izvinjavam se ako je greska u pisanju nisam bas na ti sa pisanjem stranih jezika).
Uglavnom nakon jucerasnje krize identiteta naljutila sam se i isla sredit kucu od do i bas sam ispucala negativnu energiju na prasini. Danas 10. dan 4 more to go jeeeee. Jucer smo ja i mm bacili kladu sta ce bit u ponedeljak jer je on full optimistican i kaze trudna a ja ljuta kazem nisam samo da bi ti izgubio. Nemojte zamijerit mozda jesam luda ali moram se zafrkavat i na taj nacin inace bi skrenula. Pozzz ugodan dan vam zelim
Slađa - ako je ovulacije bila 14.8. (jer do tada bi spermići izdržali u teoriji) onda ti je danas recimo 11 dan nakon ovulacije. Ako ne dođe M pišni još jedan za 3 dana pa ćemo znati točno :)
Blu - super ideja, vi se kladite, lijepo reci mužu ako nisi trudna da te masira sat vremena, tako da i najgori scenarij ne bude baš tako loš :kiss:
Ma kužim te ja, ali ajde još 4 dana, sad će to proći za čas... još malo pospremaj i čisti, uvijek se nađe nešto :D
Narancice - kaj ima novo? Još nije stigla M? Držim fige za kasniju implantaciju
Ja sam službeno otpisala ovaj ciklus, bazalna temperatura mi je kao i prije ovulacije, 36.3... Tako da više mi sreće drugi ciklus. Ali čak i nisam previše zbedirana, bar ću mirno čekati M i godišnji :)