A joj ina da mi je bar 1/4 njenih jajnih stanica dobiti ako se odlučim na novi pokušaj. Ja u 37 godini imala 7 JS.
Printable View
A joj ina da mi je bar 1/4 njenih jajnih stanica dobiti ako se odlučim na novi pokušaj. Ja u 37 godini imala 7 JS.
Cure, hvala svima na vibricama, nadam se da ću ih iskoristiti sve od reda.
Mare, hvala ti :heart::-* za tvoj potpis! i za komunikacijske vještine 8-)
AB, s nestrpljenjem ocekujem tvoje izvjestaje iz St.
AuroraBlu ~~~~~~~~~ :heart:
I svim curama u niskom startu, Marnie, andream, Jelena ~~~~~~~~
Ja danas brojim 6. dan menstruacije, nikad nije ovak dugo trajala. Pada mi na pamet da su prva dva dana bila samo jači spotting a ja krivo brojala (nakon 20+ godina da imam M :roll: )
AuroraBlu puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AB ~~~~~~~~~~~~ iz sve snage za tebe!
Meni se postupak još malo odgađa, ovaj ciklus nije baš neki s obzirom na broj antralnih folikula (1) :-(.
Na kraju, to ne znači puno. Vidi Mojce - zatrudnila na par stanica, prvi IVF. Jedna moja prijateljica, dob 43+, zatrudnila u Mariboru na 5 stanica (u dva IVF-a). Ova na 21 stanicu imala 2 spontana od tih stanica. Mislim, lijepo zvuči, ono, obilje, i skoro pa su sve bile zrele, ali nije sve niti u broju.
AB ~~~~~~~~~~~ za splitski postupak
Charlie dobro si zaključila za M, da da imamo je već lijepi niz godina
Marnie ~~~~~~~~~~~~~~ onda za sljedeći ciklus
Meni je prvo petak ujutro prošao u telefonskim razgovorima a od ostatak dana u školi s pripremama za DM, i eto sada umjesto da to hendlam ja doma na bolovanju
Velka pusa svima
AB, očekjuemo bar 7 folikula danas.
Marnie, brzo će novi i bolji ciklus.
linalena, 4.-ti dan 6-to stanični? Držim fige.
Marnie, znaci cista je otisla a sada zezaju antralci? Sta veli dr.?
Marnie uf nikako krenut...kakav je onda plan, čeka se slijedeći ciklus?
Linalena vidim tek sad da je bio ET, šaljem ~~~~~~ !
Marnie... k vrapcu! Ali bolje u postupak sa solidnim brojem antralaca. Šaljem vibrice za strpljenje i dobro raspoloženje do sljedećeg ciklusa. :) ~~~~~~~~~~~~~~~~
AB... da malo zavibram i tu! ~~~~~~~~~~~~~~~~
Dr. je rekao da uzmem još 2 puta po ampulu 1500 brevactida, pa onda dođem. Ja sam bila uvjerena da su mi od kontracepcije jajnici "umrtvljeni", pa je zato samo 1 antralac, ali dr. kaže da kontracepcija ne utječe na broj antralnih već da to ukazuje na moj probelm, naravno smanjene zalihe.
Joj, do prije godinu dana nisam imala ovih problema uopće, sve je bilo ok, a sad eto godinu dana starija i polako se počinje komplicirati. Dobro, vjerojatno će biti još dobrih ciklusa, ali sigurno ne više kao prije skoro svaki mjesec :-(.
Bravo AB!!
Marnie, ne kužim, Brevactid još u ovom ciklusu može povećati broj antralnih u tom istom ciklusu ili je to priprema za idući? U svakom slučaju ~~~~~!
tiki_a vidiš, a pratile smo se neko vrijeme. Međutim za pratit moje cikluse u zadnje vrijeme moraš biti 100 na sat...
:-D:-DBravo AB...blastice u CITA vode uspjehu
:klap::klap:AB!! (bit će negdje i taj 7. hehe)
Charlie, brevactid je za buduće cikluse. Već sam uzela turu od 4 komada prije jedno mjesec i pol. Treba negdje oko 2 do 2 i pol mjeseca nakon zadnjeg brevactida da se ostvari neki učinak u pokretanju jajnika.
kalimero i Aurorček :zaljubljen:
Charlie, ciklus, kako jajnici prolaze promjene, zna započinjat i sa po 2 dana spottinga (barem tako meni), moja dr. je komentirala da je to znak da se "iza brda nešto valja" u smislu hormonalnih promjena. Tj. do prije jedno 2 godine kad bi krenulo, je krenulo, a sad imam 2 dana spottinga prije krvarenja.
AB, sjajan broj folikula! :klap:
Čvrsto vjerujem u uspijeh ovog postupka. A osim toga proročica Aleksandraj je rekla svoje. A što ona kaže... :)
~~~~~~~~~~~~~
AB pridružujem se čestitkama! ovdje mora nešto biti!
Kalimero :lol: To je nepravda 8-)
Znam da su mi dječica slabašna, kaže biologica da u kriu uvijek kasne za dan, ali i ja sam bila slabašna beba. Rođena sa jedva 1kg i kaj onda naprave hormoni ha E to je nepravda
Svima :heart:
Super AB. Linalena držim fige.
AB, iz sve snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Oooo linalena, sad još više vjerujem u tvoje mrvice.
Abejček :-) :klap:. Bit će i taj 7-mi!
Kako ina33 kaže, i kod mene prije M 2 dana spotting i to definitivno ne ulazi u brojanje dana M, ali u zadnje vrijeme se dogodi da M stigne i bez spott., i ne brza. Još ću početi vjerovati u DHEA. Lice mi je k'o pred M prije X godina. Hm, ne znam što da mislim, samo znam da sam jutros bila uvjerena da stiže, a sada ni traga ni glasa od nje. LH mi je cijelo vrijeme nešto vidljiva, i sluz sam danas primijetila - dogodilo se već jednom tako - hormonalni poremećaj, pustit ću da se samo riješi.
A joj tiki i ina, a ja spottingarim dan-dva-tri prije M od kad se sjećam...tj. od kad smo počeli raditi na bebi, pa sam prestala s kontracepcijom još negdje krajem 2006-te. Svi dr-i su mi samo govorili da je u pitanju defekt lutealne faze. Sva sreća da nisam ništa puno znala pa nisam paničarila, a ionako smo krenuli s postupcima vrlo brzo.
Uglavnom znam da moram ignorirat taj spotting pa brojat od crvene krvi 1dc. Danas evo 6dc krvarim još uvijek, hvala bogu smanjilo se. Neki poremećaj definitivno, meni M inače traju max 5 dana i to 5. dan već u tragovima. Sutra-preksutra bi trebala na UZ.
A evo i meni ovaj mjesec u vrijeme M bilo dva - tri dana spotinga, a od M ni traga. I jos je nisam dobila...a trebam u postupak. I sad me strah početi od slijedećeg ciklusa- možda da preskočim ovaj pa čekam onaj ok. I tako su mi reakcije srednja žalost, baš me ljute ovi ciklusi:evil:
da se priključim debati o spottingu
već neko vrijeme imam po 3,4,5 dana prije m spotting, ali ponekada (kao sada) i 3,4,5, dana spotting poslije m. nisam se naročito obazirala na to dok nisam pročitala da se vi brinete. hm, imam li razloga za brigu? pa spotting mi se događao oduvjek samo što sada traje duže (ne uvijek), hm?
treba li se to reći dr.?
cure, a što da ja onda kažem, ja procurim takvom brzinom da jedva stavim staviti uložak. poslije poroda mi M više nisu bolne pa nema onog dobro poznatog probadanja prije M.
i moram zavibrati za Auroru, jako lijep početak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andream, to što ti dođe brzo kao i prije je dobar znak, spotting kojega nije bilo prije je lošiji znak, ali ono.. ne može tu doktor ništa napraviti, osim što je opet poruka - ubrzat s MPO-om jer je znak da se hormonalne promjene valjaju iza brda, ako sam dobro shvatila.
Tiki_a, ti piješ dhea? U kojoj dozi?
Čitam ovdje o rescue Kryo postupku, navodno su četrdestogodišnjakinji u Austriji s endometriozom 3. dan zamrznuli embrije, 4 pustili da se razvijaju do blastice, nijedna nije preživjela, pa su radili rescue kryo, odmrznuli embrij koji su bili 2 dana smrznuti, napravili transfer i iz tog postupka se rodila slatka bebica na slici.
Zašto su uopće zamrzavali 3. dan mi nije jasno, budući da vidim da u AT zamrzavaju i blastice. Ne kužim.
Zanimljivo al joj njemački mi je jako slab, jakooo slab
Evo me da vam mahnem svima i zahvalim na solidnim vibricama. Moja P.R. Mare ce vas popodne izvijestiti o stanju mojih folikula. Nemam doma internet pa cu tek sutra ujutro opet na ovaj javni. Jutro sam vadila estradiol (prvi put u svim ovim postupcima) i novost je i da cu uzimati estrofem od punkcije. Endometrij mije kaoi uvijek, ali kaze doktor da bi mogao bit i bolji.
Aleksandraj, bas sam se nadala da cemo se u nekom trenutku poklopiti s postupkom
Linalena, vibr vibr (ne znam di su mi znakovi)
AB, ja ću poželiti da dr dobro uiti (ko razumija, razumija:-)).
AB evo malo vibr, vibr... :-)
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
Ma ne samo da će doktor uitit, nego će bit i blastica koje će se uitit! :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~