Evo ovako..., eto i mene opet;) luči ne daje anesteziju jer evo citiram ga: znam da je puno elegantnije sa anestezijom, medutim rizik mu je preveliki, nedugo je u dalmaciji isto cura umrla od anestezije. Kaže da je bol koju osjecamo velika...ali da cemo ipak mi sve roditi pa da cemo i ovo izdrzati, jer ipak traje od jedne minute pa najvise do 10 a najcesce oko 5 min. Naravno kaze da si ne moze dozvoliti da nekoga izgubi zbog anestezije, jer svaki dan netko umre od nje! A i da mu bas nije potrebno da muci tijelo dva ili tri dana prije transfera...to bi se eventualno odnosilo na pobracanje povisenu temperaturu itd itd. A lokalnu ne daje jer je ona za abortuse i zaustavlja krvarenja tj. Stisne zile a to bi dovelo do losih Js ili nikakvih! Znaci sto je tri min. Naspram velikog rizika! Eto... I dok sam ja bila, bile su tri cure na aspiraciji, i bas mi je pokazao na njih i veli eto vidite sve su u roku od 15 min otisle, sto se nakon anestezije ne moze..pa sam i po tome skuzila da je ipak koliko god mi bilo tesko priznati upravu