ina čestitam!!!!!
Printable View
ina čestitam!!!!!
inaa čestitam :-D
hvala vam drage moje cure :*
Inaa kraljice čestitam:pivo:
Ina koja lijepa beta, čestitam od srca :-D
inaa, čestitke :-D :-D!!!!
Predivna vijest cestitam
divnooooo, cestitam! :-D
nadam se da je ovo pocetak novog vala lijepih velikih beta i mirnih skolskih trudnoca!
inaa draga moja :) cestitam ti , i tm naravno :*
trebale samo se zajedno pratiti cijelu trudnocu , sa malom razlikom,to je bila moja velika zelja
.... ali sudbina je odlucila drugacije ...
Inaa, čestitke na lijepoj beti!
Evo ja se pritajila neko vrijeme, nekako mi bilo lakše ne sudjelovati na forumu, ali sam bila uz vas, i uz lijepe i uz tužne vijesti. Željkice i Corina, čestitam, doduše malo u zakašnjenju, želim vam što mirniju trudnoću. Crvenkapice, neizmjerno mi je žao.
Puno pozdrava i poljubaca svima...
inaa čestitam....uživaj u trudnoći
Inaa čestitam od srca :-D
još jednom hvala svima <3 To je samo prva stepenica,ima ih još mnogo,ali uz Božiju pomoć idemo korak po korak do cilja. Dr je bio presretan i rekao betu ne moram ponavljati,za dva tjedna na uzv
šta je sa sarom,je li njena m stigla? Možda sam od uzbuđenja nešto previdjela
inaa :zaljubljen::klap:
Inaa cestitam!!.-))
Cure upomoc!:-) U mene sve nesto cudno..:-) Od 11 js vracena tri embrija. Poljak kaze jedan odlican, drugi ne bas, treci nikakav..ostalo propalo.. ne razumi ni on, kaze da su js bile cudne, mlitave, ne zna ni on objasnit...-) nije mu jasno jer sam mlada,dobro reagirala na stimulaciju, svi nalazi uredni..valjda se poklopilo to s losim spermicima.. Al me brine to "mlitavo".. oce uvik bit takve..jel ima ko slican problem? fala na pomoci!:-))
inaa draga čestitam to od srca i želim ti mirnu trudnoću do kraja!!!!!!!!!!!:kiss:
sara neka ovaj postupak bude dobitan,moraš trudnici ispunit želju inače ćeš jačmenac dobit!!!!!od srca ti želim da sve bude kako treba!
cvita :fige: da se čvrsto prime!!!!!!!!
hvala željkica,i svim curama veliko hvala,molim se za sve vas,i trudnice i čekalice ...
cvita ne mora značiti da će uvijek biti tako,svaki postupak je priča za sebe,ja san na pr. u prošlom postupku dobila 4 js,treći dan sve bile odlične i išli na blasto, au ovom 5 js kaže romac prve tri užasne,nije ih mogao ni oploditi ali druge dvije odlične. a mi navijamo da ti drugi potupci neće ni trebati,da ovaj bude dobitni:fige:
Ja sam sad na prvom AIH-u.. Znam da je uspješnost mala,ali ja se potajno nadam da ćemo baš mi biti te sreće...
Željkice hvala na lijepim željama, rado bi ja tebi ispunila želju, al znaš kako je...
Splićanka kada ti je AIH, jel bio ili će biti uskoro??
Cvitaa držim :fige: da se čvrsto prime, barem jedan. Nisam imala sličnu situaciju sa js.
Trenutno sam još na klomifenima,a slijedeći tjedan je vjerojatno AIH.
Cvitaaa sretnooo :fige::fige:
Fala cure!! Ne bude li sad, jednom hoce sigurno!! :-)) Splicanka sritno!!.-)
cvita držim palčeve!!!
A što nam je ovdje zatišje, počele smo se kupat :lol: !?
Ina kada ti je prvi uzv??
Splićanka javi kada ti bude aih!!
Pozdravljam vas sve :bye:, uživajte u ovom ljetnom vikendu!
sara koja je procedura sad kod tebe?
Željkice u četvrtak mi je uzv, pa ću onda znat detaljnije za dalje....
evo cure moja beta je 13 dnt 21,6
Joj malena....
Žao mi je :(
dr.P je rekao trudna si necemo se veselit,beta opet u srijedu.
iskreno uzela sam sve sa rezervom....da mi je do srijede prespavat.
naravno da ce mi puno znaciti,molim se i ja za svve nas.
da i ovdje dignem, please cure ako se još niste upisali, molim Vas da upišete svoje stimulacije, broj dobivenih jajnih stanica, embrija, smrzlića i to na ovom linku:
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...=1#post2414241
HVALA!
sara sretno u četvrtak!
malena :fige: da bude sve uredu!
Hvala Željkice.
malena2 za sutra :fige: da sve bude u redu!!
malena :fige::fige:
Ja bila na FM. Imam 4 folikula i AIH je za 2 dana...