Rahela, mene zna tako prekinut mala, pa odem dojit i vratim se. Ako mi se cini da sam se ohladila, skakucem jednu minutu pa nastavim di sam stala :)
Printable View
Rahela, mene zna tako prekinut mala, pa odem dojit i vratim se. Ako mi se cini da sam se ohladila, skakucem jednu minutu pa nastavim di sam stala :)
ni meni se danas neda vjezbat. Imam veceras grupni al radije bi da stane kisa pa da idem trcat.
Ne volim kisu i kad smo po cili dan u kuci, samo gledam sta bi jela :lool:
Upravo razmisljam da napravim sirnicu (pincu) :lool:
Kod nas na srecu ne pada, vani sam u majici.
Rucak je skoro pa gotov.
A napravila sam jump rope tabatu na igralistu :mrgreen:
Dijete je reklo da me se ne srami pa to je valjda dovoljno.
Imam gymboss timer i vijacu i bas je super.
Teze je s vijacom nego u prazno kako inace vjezbam sa Zuzi.
wo5 + 10 min cardio2
i onda se ubila u piceku s mlincima i ljutom umaku od ananasa i gingera :roll:
dzaba meni ovo vjezbanje :lool:
ja sam upravo na 6-toj kugli sladoleda :škartoc:
bolest
:lool: pa sad i ja gledam po kuci sta bih mogla
Ja sam napravila jrc7 i jrc8. Danas imam goste na veceri, radim matcha croissants, labneh, focacciu sa pecenim rajcicama i cesnjakom i imam tonu prefinih sireva iz Beca i marmeladu od luka s acetom.Pa da vidimo ko najvise jede.
Jucer rest, cijeli dan nisam bila doma i na kraju zavrsili na rodjendanu, naravno ubila se u kolacima....Sad nagovaram sama sebe da odradim c3.
pihhhh, pomrčina ti je prečesta kad se uzme u obzir da sam uz rest day opalila i po Sasinom recovery drinku :lol:
Recovery drink + tona mg su učinili čuda (nema već 2 dana grčeva) ali su mi malo, hmmmmm kako da to lijepo kažem, sredili probavu :škartoc:
Meni je jučer striček montirao TRX na strop konačno, to je nešto prepredobro :zaljubljen: ali neću pisat ni što ni koliko sam radila (mali i ja smo sami cijeli vikend a on još spava popodne :mrgreen:) da ne dobim po ionako preveliko njufalu!!!
Danas Sljeme 11 km u komadu gore-dole. Sama svojim ritmom, a bome sam i manje umorna iako nisam stajala.
Anci, Garmin kaže 850kcal što bi značilo da je onih 1000kcal za tvojih 13km sasvim realno ;)
sasa evo i mene na veceru :mrgreen:
kakav je to recovery drink?
ja mislim da danci misli na pivo. jer ja drugih recovery drinkova ne uzimah.
Nije me bilo 2 dana pa sad imam postove da nadoknadim, admini nemojte me kaznit :lol:
Skulirana, našla sam jednu tetu na youtube, bekafit channel, radila jučer TRX i bilo mi jako dobro. Jedino što priča španjolski (meni ne smeta, sve kužim :) ) pa baci oko ;)
e, pitanjce...u zadnje vrijeme me pocela svrbiti i zatezati koza, po cijelom tijelu
a inace nemam problema s tim (osim kad sam trudna, a to nisam)
jel to moze biti nedostatak nekih vitamina/minerala?
Ja sam si danas slozila odlican trening, tri dijela:
1. HIIT 10/50
1) high knees jump rope
2) snatch - right hand
3) mountain climbers
4) snatch - left hand
2. 3R4T
1) 10+10 step up & kick back 2x7,5kg
2) 10 elevated reptile push ups
3) 20 bw lunges 2x7,5kg
4) 10 staggered push ups
3. Tabata - high knees jump rope (anci mi dala ideju)
Vjezbala sam na terasi. Napokon je doslo vrijeme i za to. :-)
I nakon toga naranca, banana, med i whey kao shake. Pa onda dvije palacinke sa maslacom od indijskih i pekmezom. I sada jos razmisljam o jajima sa sparogama. :škartoc:
Trebam li napomenuti da mi ovo nije jedini obrok u danu :mrgreen:
:drama:
ovo me podsjeća na moja druženja s jednom ekipom, radnog imena "obžderalnik"
nažalost ove godine sam slabo u njima sudjelovala, a lani svaki vikend, i onda do četvrtka ne bih prestala uzdisat nad hranom koju bi u subotu pojela (ne u smislu kalorija i sličnog, nego u smislu kako je fino bilo)
dan danas mi zazubice krenu kad se sjetim Goan fish curryja sa 16 začina :drama:
Bravo, sasa, dva jrc-a :)
Super, super! S tim da je zuzi sad jrc pocela genijalno raditi, ubacuje sklekove i svasta izmedju onog skakanja pa mi je zanimljivije.
Zhang, vala treninga :lool:
Kakvi su staggered pu?
Danci :lool: neka si, vidis da pomaze.
I ja sam se u Briselu onda odmarala i oporavljala :mrgreen: :škartoc:
Sad sam dosla iz kina i napravila cardio 14x koji mi je super, ali MRZIM reverse squats!
Ivana, zaboravih komentirati, naravno da si se najela kolaca! :)
Ginger, lool i na tvoj oporavak.
Kako su klinke?
Koliko traje nova yoga?
Jel ovo tijesto za kruscice kao malo tekuce treba biti?
zhang, masnoce? bas sam se najela speka :lool:
ma cudno mi je, jer koza mi je uvijek bila ok
sutra onda za dorucak maslac od kikirikija
Anci, ne pitaj...
Malena se pocela oporavljati, ne hripa vise onako jako, ali i dalje ne spi i cendrava je
Ali, najstarija mi upravo zakurila, tocno tjedan dana od prestanka zadnje temperature :cupakosu:
A nije isla u vrtic prosli tjedan
Staggered su ti da ti je jedna ruka nize od klasicnog polozaja, druga vise pa ih mijenjas.
sad san skuzila da ovom hiitu fali podatak da su tri runde, dakle 12min :-)
I evo nas opet na hrani :mrgreen:
Anci kakav je to cardio?
Ginger, neeeee te masnoce.
Avokado. Orasaste.
:-)
I kruscici se peku, bas me zanima kakvi ce ispasti. Malo mi je tijesto tekuce pa sam dodavala jos orasastih i psilijuma. Ja sam zabrijala da to treba biti kompaktno kao tijesto za kruh vulgaris.
Nadam se da ce biti ok.
Ginger, vi sa bolestinama u zacaranom krugu. :-(
I gdje je vikki?
ma znam zhang da ne te masnoce, zato i onaj smajlic
da, zacarani krug :-(
i stvarno mi nije jasno, jedu zdravo, raznovrsno i svjeze, stalno su na zraku, aktivne fizicki, al nikako na zelenu granu...
pocet cu ih hraniti u mcdonaldsu i priljepit za tv i komp, mozda bude bolje :roll:
oh, pa tu se i o finoj hrani piše :njam:
pa da se onda i ja pohvalim
jučer me muž vodio na večeru u Bota Šare
kamenice su na akciji, pa smo to morali iskoristiti
nakon kamenica smo pojeli miješane školjke sa žara, pa ja tuna steak s blitvom, a muž steak gofa
za desert pana cotu
danas je radio teletinu na gradelama (meni), a klincima i sebi janjeće kotlete
prilog tikvice, patliđan i ananas takodjer sa žara
popodne kod svekrve kolači
al, kao što spomenuh, ne vježbam radi skidanja kila, nego radi kondicije, pa jedem u većim količinama
al ne pijem :tuga_muka_i_jad:
ginger, ti to popiješ cijelo pivo, ili onako, koji gutljaj čisto za gušt?
ja se ne usudim popit više od pol čaše vina, a i to rijetko, jer mi nije dovoljno, a više od toga se ne usudim
rahela, ja sam ti prava nemajka
popijem cijelo pivo (ok, malo) ili casu vina
al uglavnom kad ona zaspe
ako je slucajno budna, onda joj ne dam cicati
al ovo zadnje je uzasno tesko pa to izbjegavam (ne kuzi ona da cica spava)
danas sam popila mali leffe za rucak, al ona je jos spavala (kad se probudila, tata ju je douspavao)
zato volim piti navecer :mrgreen:
ajmo jos malo o hrani :mrgreen: :lool:
Salim se, nemam sta prijavit, odustala od sirnica danas ali budu ovih dana.
Slin na svu hranu koju ste spomenile :njam:
Ginger :love: jbmu, valjda ce s proljecem nestat te bolestine!
Ja sam preskocila grupni jer je neko istezanje danas a meni je bas tribalo cardia! Otrcala 6 km, 40 min. Padala je sitna kisica al nije mi smetalo, mm kaze da sam skroz popizdila :lool:
mb, to je ono kad se navučeš na vježbanje, pa te ni kiša ne smeta :rock:
Ginger, tako ja zapalim cigaretu kad mali zaspe
al jedva čekam "drinking time"
Mislim da je ovo jedina tema gdje se sex, drugs and rock'n'roll prihvaca kao nesto savrseno normalno :mrgreen: