nije bitno ,vibriramo i za tu jednu!
Printable View
nije bitno ,vibriramo i za tu jednu!
mala i/ili mali mi smo bile skupa u Petrovoj u sobi, ja na transferu a ti na punkciji i još sam ti govorila da ako sam ja preživila da će svi :lol: nosiš naočale, jel tak??
i sjećam se da ti je Š rekao da je jedna js ali kvalitetna :D
neznam da li ću raditi test, nekako nisam pobornik, trtaroš sam veliki, a opet, s testom se bar koliko toliko pripremim na betu. nisam pametna. a ti?
pa valjda sam ja jedna od rijetkih koju ti utrići ubijaju!?!?
ljubilicada to sam ja :-) !!!!
ja ću napraviti,bit će mi lakše...iščekivanje me ubija...neka bude što će ionako biti, samo neka što prije prestane iščekivanje.
i ja kažem!
da li znaš što se s gospođom što je do tebe ležala? isto je imala punkciju?
libicaa,i ja sam bila 5.2.,al oko 10 i primio me dr.Š.(oko pola 12), sva zbunjena i leteca jer sam kasnila:) iduci pon. sam na folikulometriji i provjeri razine necega u krvi?!? Nisam to nikad radila i nisam sad upamtila kaj vade.
Inace,meninod duphastona pala zelja za jelom,a od utrica napuhnutost i umor...
ljubilica nije je bilo na transferu za 3 dana pa ne znam
Ljubilica imala sam iste simptome kao ti....čak i ovo žarenje u bradavici....ali ti ne želim ovakav ishod kao kod mene....već ti želim ogromnu betu i plusić veliki ak ga odlučiš pišniti....sretnoooo draga....
Ja sam zaradila trombozu površne vene...koma..nije dobro
mary pa baš čitam na odbrojavanju, žao mi je :-(
neznam još dal ću pišnuti :mrgreen:
barkica i mene je na kraju primio kad je došao nakon što me Kasum otkantao prije njega jel mi je bio 4DC
Ljubi - ne želim te nagovarati! Ali ja bi na tvom mjestu već pišnula - ako ne to - barem bi mjerila temperaturu - jer ja po temperaturi svojoj već mogu zaključiti na čemu sam taj ciklus! Ne bih mogla izdržati tu neizvjesnosti - skidam kapu!!!!!!!!!!!
Mary - Možda ćeš smatrati ovo pitanje glupo: ali je li ta tromboza nuspojava stimulacije?
Kod nas u obitelji s tatine strane dosta raširen problem s venama, pa zato...
ej curice drage, evo i mene malo ovdje :-). sutra idem na prvi uzv da vidimo jel se šta događa dole, nadam se da ih ima :fige: inače me malo boli sve dole i pritisak mi je, a o veličini trbuha bolje da ne pričam :-o
ja budem sutra pitala dr manekena za opciju one anestezije od 10 min kaj te uspavaju... mislila sam proći to kao i sve vi ovdje koje ste bile hrabre, ali jednostavno kiretaža "na živo" mi je još u glavi... vidjet ću šta će reći, iako mislim da mi neće dozvoliti
wbm sretno sutra na uzv i ~~~~~~~~~~~~~~~~za što više folikula! :kiss:
wmb sretno sutra da bzde što više folikulića!
transfer u petak,napreduje odlicno
:-D bravo
bravo pilek!
To pilek :-D!Pretpostavljam da ti nisu rekli detalje prek tel.,kolko se oplodilo?
wbm,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra i prvu fm! dr. manekena:lol: ..mislim da imaš dva izbora,ili bez ikakve anestezije ili s onom što nude svima,preporučam-bolje išta nego ništa,neko zaspi odma,neko ne.Jedino je malo bed sat,dva nakon,ali to ionako preležiš u sobi nakon punkcije.:-)
žuži jesi bila po lijekove ... ja se spremam ovih dana
ja nisam naručena, rekla mi sestra Irena da dođem pred kraj mjeseca.. bilo koji dan iza 9, mislim da ću otići u čet ili petak.... kad bi se ti trebala početi pikati? Ja počinjem s decapeptylom idući četvrtak.
Nemam ti pojma ništ o protokolu,mene su ti naručili u lipnju za sad.Pitam se na čemu budem..
Ti si u dugom:-)
Wbm,i mene zanima ta anestezija! I ja jos "cujem" struganje na zivo! Ide li koja od vas u pon.na folikul.?
ne košta me ništa pitati...pa ak prođe prođe...
Nestrpljiva anka prvo ti želim sretan rođendan.....tromboza površne vene je nastala od braunile.....doktorica mi preporučila tablete za cirkulaciju krvi kroz vene i kupila neku kremu....skupo ko vrag....kad dođem na konzultacije moram naglasiti to doktoru...možda ni ne ostaju u meni radi zgrušavanja krvi..nekaj sam čitala pa skužila da i to zna biiti problem...moram malo ispitati....
Pilek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer....
Wbm ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepe folikuliće
Mary, ja sam poslije kiretaze par mjeseci imala kvrgu gdje je bila braunila. Mazala s nekim kremama i lagana masaza i proslo. Bu proslo
Pilek bravo za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Wanna be za uzv ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Joj cure moje mene danas depra lovi, pa ni jednog jedinog simptoma, ja ću puknut.
Mami2, ne opterecuj se simptomima! Svaka od nas je posebna, neke imaju sve simptome a neke niti jedan pa sve zavrsi odlicno. Samo pozitivno razmisljaj!
Kiss
Pilek, bravo!!!
jutro cure, evo mene s uzv. Desno 12, 14, 15 mm, lijevo 12, 13, 15, 17,17mm, endometrij 10 mm. danas još 2 menopura, sutra 1 i u petak ponovno uzv. mislim da bu u nedjelju punkcija :-o
Super,wbm! Neka ih je sto vise punih! I barem jedan dobitan:)
žuži javi kako je bilo, šta si dobila ... da ja sam u dugom protokolu ... možda sutra odem po lijekove...
wbm super endometreij, a i folikulića je dosta.. bit će to super :-)
wbm pa super si reagirala na terapiju, Barkice u Petrovoj nista ne rade na živo jedino ako ti tako hoces!
Hm....,kiretazu sam osjetila od pocetka do kraja,s tim da je bio spontani bez krvarenja. Bilo je nesto za opustanje,nije bas pomoglo,a kad je zavrsilo piknula mi sestra nesto i kao spavat cu par sati,ona ce me doci probuditi.... Nista od toga! Spavat sam isla kao i inace navecer! Na vv su nas pikali sa nekim koktelom i to je rijetko koju skroz opustilo! S koktelom, od 4 punkcije,samo jednu sam lagano osjetila, sve su bile bolne. Zato se raspitujem i nadam da u petrovoj ima nesto "jace"! Kirurg mi je rekao da mi jajnici izgledaju kao ratno polje-izbombardirani;)
Snupi,hvala na inf. i drzim te za rijec:)
wbm navijam za nedjelju i puno js,da se sve lijepo oplode pa da nam ti budeš trbušasta :yes:
wanna be to je sve jako dobro i obećavajuće :-)