2.mjesec? Pa čini mi se de nećeš stići hsg obaviti prije ljeta(8.mjesec su svi na godišnjem)..a za 9.mjesec će ti biti prestari.. Ne znam ni kad imaš prve konzultacije?
A hsg ti radi onaj doktor kojeg si izabrala na humanoj..
Printable View
2.mjesec? Pa čini mi se de nećeš stići hsg obaviti prije ljeta(8.mjesec su svi na godišnjem)..a za 9.mjesec će ti biti prestari.. Ne znam ni kad imaš prve konzultacije?
A hsg ti radi onaj doktor kojeg si izabrala na humanoj..
kiki ma sigurno da će bit transfera,sutra te čekaju blastociste, i želim da i tebi kao donateli kažu da bolje ne mogu biti! :bouncing::bouncing:(i ja sanjam da tako nešto čujem)
dino sretno!
evo me ,s dvije blastice u buši :-D beta na petak 13.-ma mora bit sretan dan!!!
dino,kako je prošlo?ma baš je bila gužva,nisam te skužila..
Hvala Lalala!
Ja se nekako nadam stići u 7. mjesecu, makar ću pokušati. Ja sam kod dr. Vlašića. Njega navodno nema do 02.07.
Cure, svratite na pdf Kampanja za hitnu izmjenu Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji. Pročitajte što nam se sprema, aktivirajte se!
kiki ma supeeeeer,suuuppperrrrr, čuvaj ih i mazi...
kiki:klap:
Lina meni je prijateljica isto išla u Ogulin i brzo došla na red
hvala cure,ma sad baš računam,mislim da se dr. malo preračunao ,21dnt moram vadit betu,šta nije inače 18dnt? a bo,ako ne dobijem M vadit će ako treba i mjesec dana nakon transfera :mrgreen:
kiki30,želim da petak 13 bude tvoj nasretniji dan :-D:-D:-D
Mislim da se beta može vadit 15 dnt.
meni je danas 15 dnt i nemogu docekat srijedu 18 dnt da vidim kolika je beta,,,i onda prvi pregled...znate li vi cure nakon koliko kad javim na humanu u Ri vrijednost bete naruce na prvi pregled? ?koliko onda još moram cekat za pregled??s koliko tjedana naruce uglavnom..?joj jeedva cekam i nadam se samo da ce za 3 dana beta bit u redu..
Donatela, koliko se ja sjećam nakon što sam im javila betu čekala sam 6tt jer se tada već može na uzv čuti srčana akcija. Mislim da nema potrebe ići prije toga. Pusa, držim ti fige
a kako oni u Rijeci racunaju trudnocu po zm ili od dana punkcije/transfera? meni je danas po zm tocno 5 tjedana i time kao ulazim u 6ti tjedan..ali sad neznam kako oni to gledaju na humanoj...kad budem vadila betu bit ce mi 5+3..ako me naruce nakon tjedan danaod bete mislim da bi to trebalo biti ok jelda?...i nadam se da ce se tad cuti srceko...
Hvala nina70!
Zvat ću ih u utorak i pokušati se naručiti. Jesi li morala na konzultacije?
Kiki, samo naprijed brzo će 13.!
hvala lina!
mislim da ću prije vadit 13dnt !!da vidimo ako će mi bit sretan broj 13 :-)
dino,ništa nam se ne javljaš ?
kiki, evo me nisam ovih dana mogla do kompa. Nisam ni ja tebe skužila, baš je bilo krcato. Vraćena mi je jedna 5-stanična točkica, dobila sam i slikicu i sad isto kao i ti čekam petak 13. i nadam se da će nam biti sretan. Ja sam zadovoljna jer sam imala samo jednu stanicu i ona se je uspjela razviti :). Najviše me je bilo strah da transfera neće ni biti.
Svim ostalim curama želim puno sreće :)
dino,bravo ! da baš je bilo krcato,mene su ti prvu zvali unutra.u kojoj sobi si ležala?
meni danas 4dnt i ništa ne osjećam,neznam više ni sama kako mi je prije bilo,svaki put drugačije,nema druge nego nekako se strpit i čekati..
donatela,sutra je velik dan,joj baš me zanima tvoja brojčica :-)
kiki, ja ne znam koju su me po redu zvali za transfer, a ne znam ni u kojoj sam sobi bila. Bila sam toliko sretna što imamo transfer da mi je sve drugo isparilo iz glave :) Oko podne i nešto sam otišla, ležala sam tamo nekih sat i po vremena. Mene je danas oprala neka depresija, takvo je vrijeme pa mi nije do ničega.
ma bitno da je bio transfer,vidjeti ćemo se 13.07 kad vlašiću javimo lijepu betu :-)
a ja mjenjam raspoloženja još od bockanja,preveć hormona haha drži mi se,sad malo u šetnjicu na kavu pa će bit bolje..
dino,kako ide čekanje? :-)
donatela,navijam za veliku betu danas!!!
mene jučer 4dnt trbuh pošteno bolio,kao da ću svaki čas procurit,danas ništa,nula..
Ah, mi uvijek nešto čekamo, a vrijeme tako sporo prolazi. Mene su jutros probudili takvi grčevi i probadanja u trbuhu da sam jedva hodala. Sad se je malo smirilo. Nadam se da je to nešto dobro :)
kiki, planiraš raditi koji testić? Ja namjeravam u ponedjeljak, to će biti 10 dnt pa se nadam da ako nešto je, da bi test mogao pokazati.
A mislila sam ali baš me strah,strah me minusa,nule..u 8 godina koliko pokušavam nikad nisam vidjela plus na testu.
I onda kad sam ostala trudna nisam htjela raditi jer me bilo strah te crtice.
Vidjet ću,ako ne dobijem M do pon. onda ću i ja pišnuti-i meni bi se trebalo već pokazati ako je jer su bile blastice.
Ma ja sam se već dogovorila s dr.V. da sredinom 7mj.dolazim kod njega na ultrazvuk,na utvrđivanje trudnoće i gotovo!! :-)
kiki30 znam kako ti je i nadam se da ga ne budeš ugledala
cure upravo sam saznala moj nalaz bete :zaljubljen:...pa da vam javim moja beta na 18 dnt iznosi 4916,6 ...jeeee:-D:-D presretna sam ....uci tjedan je prvi uzv zvala sam vec Rijeku da im javim....rekla je sestra da je beta izvrsna...:klap:
donatela,čestitam ti i ovdje !!! bravo!!! :-D :-D:sing:
donatela, čestitam :-D predivna brojka. Želim ti mirnu i urednu trudnoću do kraja :)
donatela krasna beta, čestitam!!!!!:kiss:
donatela čestitam!! Sretno dalje!
donatela, čestitam!!!
svim cekalicama zelim isto sto i meni od srca...i da vam sto prije uspije....
donatela čestitam! Ti se riješila po kratkom postupku
Donatela super! Čestitke od srca :heart::heart::heart:
a bila sam te srece da uspije iz prve mada opet tek sam na pocetku trudnoce...i bojim se hoce li sve biti dobro i proteci uredno...još se ne veselim kako bi trebala i nisam opustena do prvog i drugog uzv-a dok vidim dali je sve ok i dali kuca srce...onda cu vidjet dali se mogu opustiti...ali to je valjda tako valjda se sve tako bojimo...joj vjecito nesto cekas ..prvo postupak pa punkcija pa transfer,pa beta..pa uzv..pa strahovi hoce li bit sve ok...ali valda je to normalno..ja se nadam da ce proc sve dobro i da cu iznjet trudnocu do kraja,...drzim rucnonozne za vas da uspijete sto prije doc do svoje mrve...
Mislim da su sve trudnice u nekom strahu, ali puno manjem nego mi koje smo u mpo-vodama. Imam frendice koje nisu znale ni što je beta, ni folna kiselina, ni koja im je debljina endometrija i opet laganini odradile trudnoću i rodile prekrasne, zdrave bebice. Mi smo te "sreće" da od prvog dana strepimo i išćekujemo i strahujemo. Ali nema veze, glavno da si ti nama trudna :klap: Sve će biti dobro. Pusa i čuvaj se.
slazem se nina 70. eto ja sam cisti primjer...i mislila sam na nas mpo trudnice da smo u puno vecem strahu...pa evo...ja sam imala 2005god potpuno prirodnu trudnocu(vidi se iz potpisa)..tad sam zatrudnila neplanirano sa ex.muzem ali nebitno sad to... i tad nisam brigala o nicem ssto se trudnoce tice iako su me doktori strasili svim i svacim jer imam epi.. i nisam imala ni pojma o nicem imala sam samo 20 godina,sto sam ja znala tad.,ma nista nisam imala pojma o nicem i nisam se ni brinula sto ce biti ,doktori su me slali na neki double i triple test(zbog moje epilepsije) a ja tad nisam imala blage veze sto je to i nisam isla i na kraju je s bebom ispalo sve u najboljem redu...ali sad bas zato sto sam mpoo trudnica i sto smo se toliko trudili da dođemo do svoje mrve...3 godine ukupno mozda malo otprilike zato me toliko strah da nesto ne pođe krivo ali nadam se da ce bit sve ok...
Znaš kako se kaže, bedaste bog čuva :-) Ja sam ti se u bolnici svačeg nagledala. Kao što kažeš cure od 20 ni ne znaju što ih je snašlo. Na drugu stranu znam jednu mpo-trudnicu koja se čuvala, zdravo hranila i godinama ništa. Onda je rekla: "k vragu sve" , počela pušit ... i eto stigli blizanci.
Moraš bit pozitivna, a imaš i razloga: beta ti je super ;-)
Kao Prvo da čestitam donateli, beta ti je super.
Ja sam danas bila na konzultacijama kod dr. M i kaže da je za sada sve OK i da bi mogli već ovaj mjesec u sekundarni. Druga folikulometrija u petak, pa cemo vidjet.
držite mi fige8-)