tako mi i triba kad citam na mob pa mi se sve pomjesa :lool:
sasa ~~~~~~~~~~~~
Printable View
tako mi i triba kad citam na mob pa mi se sve pomjesa :lool:
sasa ~~~~~~~~~~~~
ja ponosno prijavljujem i peti dan bfbm :-) još sutra pa jedan dan zasluženog odmora :-)
danas nažalost nejdem na plivanje, došla m, možda ubacim malo joge navečer. imam isto od jillian. čini mi se da sam se zaljubila u nju :-) nemrem bez nje 8-)
i usput, malo mi se elan spustio kad sam skužila kaj je mm jutros odtrenirao. istrčao dva sata i nešto, prosječan pace oko 5.50, ukupno 22 km. samo po sebi dovoljno fascinantno (mislim, pa to je polumaraton!), dok mi nije pokazao rutu - sljeme (dakle prilično gore i prilično dolje). ma. rekla sam mu da se nadam da ću ako nastavim i dalje ovako uredno vježbati možda biti dostojna spavati u istom krevetu kao on 8-)
(mislim da trebam napomenuti da ga je to uhvatilo zadnjih par godina, mislim da je to bila kriza srednjih godina, srećom za mene udrila u ovaj smjer)
sasa, jel kaj bolje??
Odaj kako ti je muza puklo na tu stranu da i ja mg tako pokušam usmjerit.
Aqua, bravo i za tebe i za TM, to je super pejs, pogotovo za brdo i tu kilometražu. I mene je kriza srednjih godina lupila na trčanje, ili bolje reći nekakva stagnacija u životu. MM je imao svoje hobije koji mene nisu baš zanimali, djece nismo imali, morala sam i ja naći svoj. A onda se dogodila ovisnost :zaljubljen:. Pa dijete :zaljubljen:. Pa sad pokušavam kvalitetno hendlati i jedno i drugo.
Anci, izgledaš super i ja vidim mišiće na trbuhu, a ne salo ;-)
Palčice, trčanje po kiši ima svojih čari, prijavi kako je bilo. Meni je inače fora trčati kad nisu idelani vremenski uvjeti, npr. snijeg i sl. Trčala sam dosad samo po sitnoj kišici, po pljusku baš nisam.
Koja je inače razlika između chin-upa i pull-upa, na slikama mi to izgleda isto? To bi bili zgibovi?
skulirana bravo i svaka čast na chinovima :naklon:
Odradila 6,5 kišnih km. Malo mi je vjetar čupao na dionici uz more slušalice iz ušiju, zadnja dva km kišurina me ulovila, ljudi su me brižljivo gledali iz auta, još uzbrdica, ali nisam se predala. Odradila i prvo kišno trčanje - nema mi druge, kišit će do proljeća u nas. A polumaratoni samo što nisu. Tu je šuškavac odradio svoje i spasio me. Težak mi je zrak nekako, no time mi je današnje trčanje bilo slađe. Ovaj tjedan dva trčanja, dva treninga bw i dva kbella. Ne loše, moglo bi i bolje, no zadovoljna sam i da ostanem ovako marljiva.
Moram škicnuti pripremu za polumaraton, no mislim da bih za sljedeći tjedan trebala povećati kilometražu na 7, 8 km.
aqua dobro si je usmjerio krizu srednjih godina tm. Mogao je kupiti ogromnu plazmu, a on je otišao do Sljemena. :-)
Danas je na sljemenu bilo jako puno trkaca. Mislim da je bila neka utrka?
Aqua, tvoj muz je tamo bio?
Mi smo isli cestom od lagvica do kraljcinog.
Palcice, bravo, to je super kilometraza!!
Vjerojatno ova zimska liga Lagvić.
Sweet jesus, ovi vasi sweatovi, kisa i plivanje (zvuci ko japanska poezija :lool: ) izgledaju koma, ne znam hocu li ikad doci do te forme :/
Ja sam u petak na igralistu malo nezgodno doskocila u pokusaju sprecavanja katastrofe, pa me bolio glezanj i bila sam preskocila vjezbanje. Jucer sam odradila taj alpha cardio, bilo je koma, ali ipak sam napravila bolje nego prethodni put.
Maloprije w5 zadnji put (!)
I to mi je bilo tesko, bas nisam imala snage. Krivim vrijeme vjezbanja, od rucka je bilo proslo tek sat vremena
Ne znam, izgleda da meni puno bolje lezi vjezbanje ujutro nataste.
Prijavljujem da sam se poslikala i premjerila i molim vas da me prisilite da za mjesec dana prijavim rezultate :mrgreen:
Anci, ne mm nije išo na natjecanje (moguće da je bila lagvić liga, dobro si se sjetila vikki), ali je na povratku išao pored kraljičinog i tim putem dolje. on naime mrzi istim putem tamo i natrag pa uvijek filozofira da izvede neki krug..
a marta, nisam točno sigurna što je bio okidač (mm ne želi priznati da je to bila kriza srednjih), ali mislim da je krenulo od toga da je čuo za utrku volim trčanje, gdje smo se svi prijavili, sa željom da potaknemo klince da se bave sportom. i onda on išao trčati da se pokaže pred klincima - i riknuo. pa se sljedećih godinu dana marljivo pripremao. i tu je sve puklo. skinuo desetak kila (a i prije bio mršavac), navuko se na trčanje, a onda skužio da mora raditi i neke druge vježbe da bi bio brži i tako. sad mu je još uvijek fokus na tome da bude brži na tih pet km. ovo ostalo je sve samo nusproizvod (kao npr pločice koje mene oduševljavaju, a čini se da njega boli džon za njih..).
Moj nikad nije bio debeo, ali mu se slozio trbuh od faksa pa tijekom deset godina. Onda je prvo izbacio ugljikohidratne vecere :lool: i sokove, kokakolu i sl. A sto je prije stalno konzumirao uz tu veceru. Pa je poceo voziti bicikl.
Ja sam isto paralelno vjezbala jillian i krenula trcati i usput ga stalno nagovarala da trci samnom (djeca bicikliraju i rolaju). Jedva pristao i sad je i on navucen. Poceo i sklekove, cucnjeve.
Rezultat je dosta dobra forma, deset kila manje i manji broj odjece, nema trbusinu :lool:
ihaaaaaaa cure kad bi ja svog mogla navuč na vježbanje, ali kornjača se ne da pa ne da :lol:
betty, izreka "Life begins at the end of your comfort zone" najbolje dočarava što je potrebno za napredak. Dakle, samo hrabro i sky is the limit ;)
Ja danas odradila: CVX + 3 runde: 10x high pull to goblet squat + 10x 1 leg RDL (per side) + 5 ninja jumps :mrgreen: (opterećenje 12kg girja).
Loool, danci! Ja pisem vec dugo na ovoj temi i ne razumijem te :D
Ne moras se truditi pojasniti, ima tko te kuzi sigurno :mrgreen:
Ja sam danas ovo: http://www.bodyrock.tv/2010/10/11/ba...kout-600-reps/
svidio mi se. Jedino sam radila samo elevated push ups, na obje noge, nisam one leg jer sam jucer napravila onih 200 sklekova.
Kavafob, 8-), majko moja mila, ženo jel ti imaš djece? I da, i ako imaš reci da nemaš jer ću se inače umlatit onim maljem za meso!!!!
Šta si ti, Hulk? Kako napravi takvo tijelo? Svaka čast!!!
vikki - mislila sam ovaj u Ri. Ali mi je tada mm poslovno odsutan nekoliko dana u komadu pa sve ovisi o čuvanju djeteta. Nekako rado škicamo onaj 13.4. u Budimpešti. Da malo i negdje odemo. Još ću vidjeti - u svakom slučaju u 4. mj. neki, ako se spremim. Dug je put preda mnom. Od 6km opet istrčati 21km.
Počela 2. tjedan T25. Krepala. Al pratila sam više nego prvi put.
Nemam pojma kako da nagovorim muza da bar malo vjezba. Natukao je kila pišući doktorat, pa je sad u zadnje vrijeme nešto skinuo, ali on vječito nešto piskara ili projekte il software il neku treću glupost i nikad "ne stigne" vježbati. Zapravo je radoholičar, treba ga prvo na Betty Ford da shvati da neće svijet propast ako on bude malo manje radio...
Kako da mu to kukavičje jaje podmetnem? Gleda me svaki dan kako vježbam i ni trz. Pitam ga kolko moze sklekova napravit, a on mi mirno prizna 1, najviše 2.
Dajte neke ideje.
Danas sam golim rukama okrenula cijelu dječju sobu naopako.
Selila ormare, krevete, stol...
Bole me ruke, trbušni mišići i listovi.
Brojim i to kao - nešto :)
Prvo hvala vam svima na podrsci. Divne ste. Mrzim crijevne viroze. Srecom, bila je neka kratkog daha te sam danas rijesila da odradim IWRS. Odmah zakljucujem da Danci nije normalna. Ja ne mogu u teoriji zamisliti izvesti takav broj ponavljanja u tom vremenu. Bez obzira na zamor. Meni je trebalo 45:20 min. I bome je znoj kapao na sve strane. Nista nisam modificirala. Na neki je nacin lakse od swimminga iako swimming krace traje. Ali oni burpiji te ubiju u pojam. Najgori su mi bili jump squats. Najlaksi plank jax. Anci i kavofob izvolte. Mene je bilo strah da necu izdrzati 10 rundi, ali kad sam krenula dobro jw bilo. Hocu rec- imala sam i gorih treninga. I jos nesto- kavofob, dilas nove fotke?
Ma neeeee!
kreni uzdisati uz (na) znojne uspuhane i (posljedicno ) zategnute frajere na tv-u.
promjeni trenera, prebaci se na muskarce . Nema veze sto su vecinom homoseksualci, nece on to znati.:yes:
Helou, jes ti upoznala mog muza, on ti uopće ne trza na muške trenere...
Još mi tu i tamo dobaci da ionako zna da sam ludo zaljubljena u njega i da mi nema pomoći.
ok, druga taktika...
mozda znojna plavuša, majka cetvero djece?
https://www.google.hr/search?q=heidi...ih=744&dpr=0.9
:mrgreen:
Ma uopće ne trza na to. Trebam mu prodat neku priču kako će mu to podići produktivnost na poslu, samo, poznate su mu sve markentinške finte, ne znam kako da to izvedem.
Neki izazov?
ja volim IWRS pa me zato mazi :lol: a ti radiš pistol bez problema, ja s druge strane padam ko trula kruška na sve strane u pokušajima :lol:
ali ima jedan workout od Zuzke, 600 rep fat burner workout, jednom sam ga radila i mislila sam da ću umrit. Bojim ga se ko vraga, mada bilo je to davno i sad bi to trebalo biti druga priča, svejedno se ne uspijevam natjerat :mrgreen:
marta suosjećam, ideja nemam jer kod mog apsolutno niš ne pali :P
marta nemam pojma. kod nas je bilo obrnuto, on je mene pokušavao pomalo pokrenuti, ali nije se baš primalo. čak me više frustriralo to kak on redovito vježba (to mi je išlo beskonačno na živce, to religiozno vježbanje svaki dan, je.. te pa neće svijet stat ako jedan dan preskočiš..). dok nisam osjetila svoj klik u glavi ništa što je on rekao/napravio nije imalo učinka. (doduše, nije pokušao s ultimatumom, mislim da bi to upalilo, ali opet, ne bi mu vjerovala, a da ne kažem da bi odnos ošo krivo, tako da srećom da nije). danas znam da će svijet stvarno stati ako preskočiš jedan dan bez razloga, ali morala sam do tuda doć sama..
e cure, večeras sam htjela odraditi yogu od jillian (preskočila plivanje zbog jelte potencijalnih crvenih tragova u vodi), a kad ono, to nije to kaj sam očekivala, najčešća riječ joj je bila plank, malo sam premotavala pa odustala. ma ludo nešto, nije mi sjelo. ja sam htjela nešto opuštajuće, malo istezanja, malo poze, onak za relaksaciju. na kraju smo se neva i ja skupa malo istezale, razgibavale (trudim se ostat pozitiva, ona je gimnastičarka i s njom se razgibavat totalno ruši samopouzdanje 8-) ). imate neki prijedlog za tako nešto, ono kad bi navečer nešto za opuštanje i rastezanje? marta mislim da si i ti nedavno tako nešto tražila..
Meni je strech iz p90x2 jedan od drazih za istezanje. Traje sat vremena i stvarno se dobro istegnes.
aqua, predlažem ti T25 Stretch, ja sam uz njega jednom zaspala :lol: Lijepo sam ostala ležeći na podu još malo nakon završetka, tako sam de dobro osjećala, opušteno, ono pozitivno prazno, i jednostavno zahrkala. Mm nije odmah ni skužio (radio neš na kompu) dok nisam zahrkala doslovce :lol:
A super mi je i P90X3 yoga X, samo tu ima malo više rada....
Ne znam na što bi ga natjerala, od aktivnosti mislim. Npr. ako istrčiš 5 km i ostaneš živ vodim te na sajam informatičke opreme ili izazivam te da do 1.2. istrčiš 5 km/napraviš 10 sklekova/100 čučnjeva....- pa se navuče s vremenom i počne skupa s nama naručivati đinđe za treniranje. 8-)
Nemam iskustva tog tipa, ja moram braniti.
danas alpha cardio da odmorim malo mišiće na IWRS sutra
e totalno ste me navukle na ove ubojite workoute :mrgreen:
sasa, odlično vrijeme!! ja ću biti happy ako uspijem ispod sata odraditi :yes:
ne dilam nove fotke, mislim da je corny zavarao moj avatar :lol: corny, to nisam ja, to je moja motivacija :)
ali ima mama s ovakvim trbuhom, i to s ove teme. nije nemoguće :yes: