Mislim da je zavrsetak Istre u nedjelju.
Ivana i plima jeste nabrijane cure?
Ivana pomaknuli vam.start u 11h koji je njima klinac. No svejedno uzivaj s muzicem!
Printable View
Mislim da je zavrsetak Istre u nedjelju.
Ivana i plima jeste nabrijane cure?
Ivana pomaknuli vam.start u 11h koji je njima klinac. No svejedno uzivaj s muzicem!
MIslim da je trenutno na trećoj etapi, koja uključuje uspon na najviši vrh Učke, Vojak na 1373 m nadmorske visine. S druge kontrolne točke nema online rezultata, vjerojatno u brdu nema signala. Grizem nokte.
Je, završetak je u nedjelju u 15.59. Ko dođe dođe. Da S nema rođendan ovej vikend, provela bih 2 dana na kompu buljeći u rezultate... Imam i ja svoju bolest... :roll:
Mene marta boli citajuci. Ajme koliko moras biti lud ili pak jak u glavi za tako nesto.
Ja nemam pojma o toj utrci. Pa mi se nemojte smijati. Imaju organizirano spavanje ili ono vreca pa di stignes.
marta ~~~ za frenda
lili, plima sretno i pametno
summer bas mi je drago da si gotova. i ti pametno :)
sirius, to je preko 8km dnevno. morat ces stalbo imati endomondo upaljen. za svaki korak. malo mi to cudno, ali neka :)
sretno
Hahaha nisam jedina kalkulator koristila.
Nego da mozda koristis neki garmin koji prebacis onda u endomondo. Tesko ces fakat skupiti svaki dan toliko km.
Sad ispada da te obeshrabrujemo samo naprijed.
Izazov zavrsava krajem 8 mj. ( mislim 28.08.)
to je cc 20 tjedana, sto bi bilo malo vise od 7 km dnevno.
Necu ga drzati stalno upaljenog. Samo dok planski brzo hodam.
Preko tjedna planiram oko 5 km dnevno , a vikendom cc duplo.
( Ne znam da li ce mi pas izdrzati taj tempo. Ali ( i ) ona treba smrsaviti i nabaciti kondiciju. :mrgreen: )
ne moze garmin tako. on ili trci ili ne trci. mislim moze ali ce svako malo u pauze ulazit
cilj pokreni je trcati i tako skupljati km. ovo ne razumijem ali svatko ima svoj cilj.
ako ti je cilj 1000km prehodati u 4mjeseca, onda stavi neku narukvicu koja broji korake ili app na mobitelu koja to radi. tako bih ja. endomondo i laziranje trcanja mi je malo nefer :/
ina niz
grawe pokreni je krenuo i prvi u poretku je pm otrcao. tako da je sada >300km trcanja sakupljeno.
Cuj, ja sam mislila da je cilj da se ljudi pokrenu i pokrenu ekipu oko sebe da se pokrenu.
Pa sad , ako je netko potpuni pocetnik u trcanju sigurno nece trcati 5 km od prvog dana.
Ali nakon 4 mjeseca mozda ce i moci pretrcati 5 km.
Pretpostavljam da oni koji vecinom prehodaju marataon takoder laziraju natjecanje.
Stvarno svasta.
Super da netko trci ispod 6:00 , ili da pretrci maraton, ali pljuvati po nekom u losoj formi sa dobrom namjerom je totalno bez veze.
joj sirius, nitko ne pljuje po nikome. i ja sam spori trkac. ali jedno je trcanje a drugo setnja.
jer da je cilj skupljati km hodanjem onda bi uz running stavili i hodanje. nema cak ni opcije da ubacis trcanje s trake u teretani. o tome ja govorim. nrtko trci pejsom 4.5, a netko pejsom 7.5. ali trce. a ne hodaju
ti imas svoj cilj, fajn. ja imam svoje misljenje koje se ne slaze s tvojim. smijem li ga izreci?
Cuj , smijes.
ali nekad je neke stvari bolje zadrzati za sebe, pogotovo ako stvarno nemaju nikakve veze sa tobom.
pa ono, imaju
Sirius ja ne kuzim sta se tako ljutis. Cinjenica je da je akcija za trcanje. Postavila si si cilj za pokrenuti se.
Super. Ali i dalje stoji da je pokrenuta za trcanje. Bilo ti trcala pejsom 8 ili 4.
Tako da ne ljuti se.
ne imputiraj i ne pisi neistine
inace, da je netko ovako kao ti nekom drugom napisao, bio bi bezobrazan, i moglo bi ga se prijavit adminu, ali ovako... ko moze, moze
Hoće ali za 2-3godine,ja sam samo pješačili prva tri mjeseca i skupila samo, 350km.istina nisam za svaku sitnicu uključivala, recimo nabila sam na to još cca 120km više koje niko ne vidi, i zaokružim li to na 450ma i 500,ispadne max. 2000u godini. Osim ako ne planiraš i auto podesiti na trcanje:mrgreen:
Meni je danas još gore pa ne znam da li ću moći trčati. Idem se barem zabaviti tri dana.
kako otrcati prvih 5?
da, izmjenom trcanja i hodanja. ne cesce od 3x tjedno i ne duze od pola sata. i to je super. i ogroman uspjeh. ali cemu nabiti cilj od 1000km u 4 mjeseca? to je cilj za veroniku jurisic.
za pocetnika je odlican cilj otrcati peticu u komadu. moze i 10ku. i to JEST cilj akcije.
Maraton se ne moze prehodat jer utrke imaju vremensko ogranicenje ;)
Mozes prehodat 1000 km bez da se ukljucis u akciju ako ti je to neki osobni cilj.
Ali svak ima pravo na svoje veselje :) nemojte se prepirat.
Ovaj ultra trail mi je nezamisliv, svaka cast onima koji ga zavrse, to je bas volja! I mene zanima kako spavaju, di? Marta daj neke info iz prve ruke!
Nije mi se dalo palit laptop pa sam napravila zwow 57 :mrgreen: za 18 min :)
Sklekove 10 pravih, 10 na kolinima, ne mogu 20 u komadu :/
Edit: uletila plima. Bas mi je zao da nisi bolje. Nadam se da ces se ipak oporavit do ned. Nisi bas tako lose kad putujes :mrgreen:
Ja sad tebe ne kuzim majke mi. Pa trcis koliko zelis. Km se zbrajaju. Pa.ne moras odmah 10 km trcat.
O kojim poluprofesionalcima crnim pricamo. Sem par cura koje se spremaju mjesecima vecina nas ni ne moze 10 km pretrcati. Ja bi umrla da ih pretrcim.
Inace ja mjerim svoje korake sad godinu dana. Presla sam 1900.9 km. Bilo je tu dana s 2 km ali ima i onih sa puno.
Uglavnom sretno s ciljem. Osobno mislim da si ljestvicu jako visoko digla. Ali treba imati cilj. Sretno.
Evo magriz je napisala kako se trci prvih xy km. Hodas trcis naizmjenice.
Ima aplikacija koje ti besplatno sloze program. Ima i nanprvoj stranici mislim. I niko al niko ti nece reci da laziras ako pocnes s izmjenama trcanja i hodanja.
Mb navodno ide po onoj omladinskoj: nema odmora dok traje obnova. Cini se da ne spavaju. Go mi se cini sad jos teze.
Ajme o.O ne mogu to ni zamislit! Toliki napor i jos ne spavas!
zaboravila sam vibre za kjb
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sto je da je, da nalazi budu super i da ides doma, draga
i za lili, super da si bolje
Marta zene su na ultra trkama izdrzljivije (iako i dalje nisu brze), pa je i logicno da veci procenat prijavljenih zena izdrzi. ~~~~~ za frienda!
Pozdrav svim vezbacicama i trkacicama.
A šta ste sad na sirius, ajde malo taktičnije možemo razgovarati jedne s drugima ;-)
Ona ima osobni cilj jer njeno dijete ima veze s akcijom Veliko srce malom srcu kamo idu donacije, pa malo extra razumijevanja ne bi škodilo. Ovo što magriz kaže je istina da ako želiš početi trčati to se ide naizmjence hodanje-trčanje a ako želiš dat svoj doprinos na svoj način meni je i to ok.
Meni je veća šteta što ne priznaju kilometre na Garminu jer većina trkača koristi Garmin i ne nosa na maratonima sa sobom u ruci fu.. mobitel koji ima endomondo. to sam i napisala na fejsu rekli su odgovorit al ništa. broj tako skupljenih kilometara bi bio bar 3x veći.a kreirat grupu je čas posla i konektat se.
kli kli vidiš u Hrvatskoj na ultri na 100km žene ne samo da su izdržale nego su imale i bolji rezultat, bile brže, 1. žena je pobijedila 1. muškarca. Veronika Jurišić/Lovelos Slovinac.
jel se ti baviš ultrama ili sl? piši nam malo.
plima žao mi je, ajd krkaj se vitaminima, možda bude bolje do ned.mal osmo defektne al šta š možda zajedno budemo sjedile na suncu i navijale :-)
pusa svima :kiss:
Bas mi je bzvze citati postove neugodnom tonu na ovom mjestu...
Lili, imas opciju u postavkama endomonda da ti automatski prebaci odrađene trenige s garmina. Potrebno je samo da imas instaliran i endo i g connect i nemas dalje brige.Ne trbas nosit mob na trcanje, naknadno se ucita u endom.
Kod mene je trema samo takva! Idem spavati da ne razmisljam!
Ne bavim se ultrama, trcim rekreativno, ali citam svasta a i ovde gde zivim se stvarno puno trci i ima dosta endurance i extra long trka. Recimo, poznajem licno nekoliko ljudi koji ucestvuju na takvim dogadjajima. Sto se pojedinaca tice, slusala sam dosta Nikki Kimball, ona je poznata ultra trkacica i trcala je famozni Long Trail (273mi) pokusavajuci da obori muski i zenski rekord. Zenski je oborila s ogromnim gapom (koliko se secam 5 dana brze!) ali muski nije. Sniman je dokumentarac dok je trcala. Generalno tako kazu, muskarci su brzi, ali zene izdrzljivije, ali tek nakon neke povece miljaze (koliko se secam, 50mi) a nakon toga se i brzine pocinju priblizavati.
Ja pretrcim 25-30mi (40-50km) nedeljno, ali kad trcim dugu stazu trcim laganim pejsom. Cuvam se dosta jer mi povrede zaista nisu nesto sto mozemo podneti (4 dece i SAMI ovde :))
Za Sirius, znam mame odavde koje su u slicnim akcijama trcale za akcije vezane za zdravlje dece. Moj neki generalni osecaj je da ko hoce stvarno i moze, sigurno do polumaratona. Konkretno znam tetu koja ima dvoje dece s misicnom distrofijom, sama kaze da MRZI trcanje, ne izgleda kao neka atleta, ali trcala je nekoliko polumaratona kao fundrasier za organizaciju koja se bavi istrazivanjem u lecenju konkretne vrste distrofije koju njena deca imaju. <3 za tebe i E.!
edit: dva dana brze je pretrcala od prethodne tete. bilo mi previse pa sam pogledala, haha.
Kaae svaka tebi cast, to je za :naklon:
ma svaka takva akcija je za pohvalu i svi koji su u nju uključeni!
Sirius pa ima ovdje i poluprofi sportašica, da, postale su to svojim trudom i znojem
sasvim legitimno :-)
jutros yoga day 9, a ako uspijem još bi I bodyshred odradila
popodne imam more obaveza, ali to su obaveze kojima se radujem!
plima I Lili vibre vama cure za potpuni oporavak!
ivanas tebi držim palčeve, to je danas?
Jutro cure, posebne vibre trkacicama na putu (vec ste krenule), ako ne ide, ne ide: startajte, masite, odradite lagani trening. Ivana s i muzic, uzivajte.
Ja sam ostala u bolnici, priprem planove za bjeg poslije dorucka: samo cu svratit na plac i doma skuhat rucak, pa se vratim.
citam urnebesno smijesnu knjigu : i bog stvori dadilju, i izgledam ko prava munjara (zgrada sam do psihijatrije).
Za sirius bravo za izazov, 1000 km svega je super, i neka si svako tumaci pravila kako hoce.
flopi ranoranilice
kjb :lool:
čitala sam knjigu davno, super je!
držim palčeve za dobre nalaze!
a zaspala sam oko 21.30, ne sjećam se, pa se do 6:00 naspavala pun kufer :mrgreen:
Jos uvijek trci.
Btw, prvi na listi je pretrcao 140 km od jucer u 16:00. O_o
Utrka traje 48 sati. Tako da stignu zapravo odspavat negdje. Ne znam detalje, javit cu vam poslije.
Prvi na rang listi je prosao kroz zadnju kontrolnu tocku i sad trci prema cilju. Zadnjih 15 km. Unbelivable.
Moj frend je negdje 190. na rang listi.